Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusal tepkiler veriyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün ekstra tutkulu ve fevri hissediyor olabilirsiniz ve aşk hayatınızda cesur bir hareket yapabilirsiniz. Belki de hoşlandığınız biri vardır, bu kişiyi etkilemeye ve tüm dikkatini çekmeye karar verebilirsiniz. Veya şu anki ilişkinizde, biraz tuhaf olmaya ve beklenmedik bir şeyler yapmaya başlayabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, eğleneceğiniz kesin!

Bugün ayrıntılara takıntılı olabilirsiniz. Dosyaları düzenliyor ve evrak işlerini gündeme getiriyor olabilirsiniz. Ya da kendi bütçenize bakıyor olabilir ve tüm paralarınızın nereye gittiğini anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Bugün her şeyi analiz edip, zihninizde her şeyi netleştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Hayatınızın farklı kısımlarının nasıl çalıştığını fark etmek her zaman hoşunuza gider. Bay Balık doğuştan bir sistem analisti!

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Rahat, geniş enerjin bugün iyice ön plana çıkıyor. Dışarı çıkıp vakit geçirmek için uygun bir gün. Bitmesini en çok istediğin şeylerin bir listesini yap ve işe yavaş yavaş koyul. Yeni ve farklı bir yol izlemek konusunda ise şüpheye düşme; çünkü göksel enerjiler de sana destek sunuyor olacak. Bunu sonuna kadar kullan - ve biraz eğlenmeyi de unutma!Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakın bir ev kuşu olmayın çünkü bugün yeni bir ortama girmenin tam zamanı. Belki bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınızı ziyaret edersiniz. Sohbet etmekten ve hayatınızdaki bazı kişisel gelişmeleri paylaşmaktan keyif alacaksınız. Son zamanlarda bir sürü değişim geçirdiniz ve sizi takdir edecek birisiyle yaşadıklarınızın bir kısmını paylaşmak sizi rahatlatabilir. Bugün cana yakın insanların arasına karışmanız modunuzu yükseltecek.

6 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Plüton ve Merkür ile sert etkileşimlerde bulunduğundan borçlarınızla alakalı bilmediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu unuttuğunuz bir ödeme de olabilir. Eşinizin sizden sakladığı bir borç da olabilir. Ay, 10:35-18:31 arası boşluğa giriyor. 18:31'de Akrep burcuna geçen Ay, akşama pozitif ilerleyeceğiniz gelişmeleri karşınıza çıkartabilir. İyi niyetiniz sayesinde hak ettiğiniz şeyler tek tek gerçekleşecektir.

6 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal tepkiler veriyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Artık geri dönmesinden umudunu kestiğin borç paranın geri geleceği haberini alabilirsin. Ailen ile ilgili alacağın bazı haberler ise seni kaygılandırıp, hassas bir gün geçirmene neden olabilir. Gün içerisinde olaylara verdiğin tepkiler duygusal ruh halinden izler taşıyacak. Mantığını bir kenara bırakıp yalnızca duygularınla karar vermemelisin. Reklam ya da müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, yeni bir projeye dâhil olacaksın. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin soğuk tavırları, emeklerinin boşa gittiğini düşündürebilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden önemli davet teklifleri alabilirsiniz. Kariyeriniz bağlantısıyla tanışacağınız yeni kişilerle yollarınız ileride sürpriz bir şekilde kesişebilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konulara dikkat etmenizde fayda var. Sabah saatlerinde ani tartışmalar içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı olaylar söz konusu. Mücadele edeceğiniz konular içinde boğulduğunuzu hissedebilirsiniz. Endişe yaratan konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda dikkatli davranmanız gereken bir gündesiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Mesleki konularda da grafiğiniz ilerleyecek. Bugünlerde kişisel bakımınızla alakalı kararlar almamaya özen gösterin.

6 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi keyifsiz hissediyorsunuz. Ama talih, bir seyahat olasılığı, bir sürpriz, sizi şu andaki ruh halinizden sizi daha mutlu bir moda taşıyacak.

6 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşamüstüne kadar Terazi burcunda seyahat ederken, ortak paylaşımlarınızla ilgili yüzünüzü güldüren haberlerle karşılaşabilirsiniz. Fakat para konusunda fazla iyimser olmaktan kaçının. Sonra karşınızdakiler iyi niyetinizi görmezden gelebilirler. Kredi çekmek, vergileri ödemek için de uygun bir gün. Spiritüel konular ilginizi çeker.

6 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük hayatınızı rutine koymak, düzenlemek konusunda istekleriniz var. Son zamanlarda hiçbir konuda şansınız pek yaver gitmese de özellikle hayatınızı yeniden şekillendirmek konusunda evren sizi destekliyor olacak. Duygusal anlamda karışmış olabilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; inandığın fikirleri savunmak için güçlü istek duyacağın zamanlar oluşabilir. Etrafındaki insanları etkileme potansiyelin de yüksek görünüyor. Bugün  yapacağın işlerin kusursuz olmasına özen gösteriyor olmana rağmen, arzu ettiğin sonucu almakta zorlanabilir, halen bir takım eksikliklerin olduğunu düşünebilirsin. What's Your Reaction?

6 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 43" R
Ay
Balık
09° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 25' 51"
Venüs
Boğa
04° 52' 33"
Mars
Koç
02° 08' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 34"
Satürn
Balık
16° 50' 51"
Uranüs
Boğa
22° 31' 39"
Neptün
Balık
29° 00' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 06"
Lilith
Başak
23° 41' 12"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>