Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha değişik bir bakışla, değişik etkilenmeler bugünlerde kaçınılmaz olabilir. Aşka olan inancınızı bir iç tartışmaya çeviren olumsuz tanıklıkların etkisinden kurtulacaksınız.

Bir konudaki tercihinizden fazla emin olmamanız gerekiyor. Akşam saatlerinde birbağlantınızla önemli bir görüşmeniz olacak. İşlerinizi aksatabilecek konularla uğraşlar içine girebilirsiniz.

İş hayatınızdaki başarılarla doğru orantılı görünen beklentileriniz sizi şaşırtmayacak. Son günlerde bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, biraz sıkıntıya düşmenize neden olabilir.

Bazı oluşumlara karşı abartılı bir bakış içindesiniz. Biraz daha esnek, anlamaya niyetli yaklaşımlarla sıkıntı çektiğiniz bir konudan uzaklaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ümitli girişimlerinizin altında sağlam dayanaklar var. Birtakım beklentilerde çok yakınında olduğunuz fırsatlar söz konusu, şu günlerde uyanık olmanızda yarar var. Belirlemeleri etki altında kalmadan yapmanız gerekecek. Sürprizlerin üst üste geleceği bir dönemdesiniz. Bugünlerde yaşadığınız bazı hoşlukların aklınızdan kolay kolay çıkamayacağını hissedeceksiniz.

6 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 06:41 Merkür-Chiron olumlu görünümü hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır. Ders verici acı tecrübeleri yaşadığınıza üzülmeyiniz. Çünkü bu yaşanılanlar sayesinde eğri ile doğruyu birbirinden ayırmayı öğrendiniz. Canınız yandı belki ama kendinizi korumayı sonunda başardıysanız o zaman sorun yok demektir. 6 Haziran saat 10:26-5 Temmuz saat 03:11 tarihleri arasında Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Huzur ve sakinlik arzumuz yükseliyor. Maddi değerlerin, satın alma gücünün ve uzun vadeli düşünmenin önemi büyük. Ne kadar sevsek de, karşımızdaki kişinin bizde soru işaretleri uyandırmasın istemeyiz. Güvenilirlik önemlidir. Mantığımızın sesine kulak vereceğiz. Bu süreçte insan güzelliklerin kıymetini bilir ve onları korumaya özen gösterir. İlişkilerinde uyumsuzluktan hiç hoşlanmayız. Güzelliğimiz, konforumuz, kendimizi rahat hissetmemiz önemlidir. Yakın çevremizde bulunan tanıdık bildik insanlarla görüşmeyi tercih ederiz. Kardeşlerimizle ilişkimiz güçlenecek. Maddi-manevi anlamda rahatlayacağız. Saat 18:14 Ay-Neptün olumlu görünümü, hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır. Her işinizde başarılar dileğimle,

6 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşamının ön plana çıktığı bir gün. Hukuksal alanlardaki işleri çözüme ulaştıracak gelişmeler yaşayabilirsin.

6 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı stresli durumlarla karşılaşmanız söz konusu. Finansalbirliklerinizde daha dikkatli olmalısınız.

6 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konuları sonuca bağlanmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Kadınlarla ilgili konular ön plana çıkabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Bazı konularda daha fazla bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz.

6 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeteneklerinizin en üst seviyede olduğu bir zamandasınız. Bunu maddi manevi geri dönüşünün olması için elinizden geleni yapın. Kısmetler önünüze yığılacak.

6 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burç değiştiren Venüs iletişim konusunda size önümüzdeki bir ay boyunca fırsat ve imkanlar sunabilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi geliştirebilir, komşularınız, kardeşleriniz veyaarkadaşlarınızla daha iyi ilişkiler içinde olabilirsiniz.

6 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle ilişkileriniz tatminkâr olacak. Satış, pazarlama, bilgisayar, reklam, iletişim ve yayıncılıkla ilgili işleriniz varsa kazançlarınız artacak.

6 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs, bir ay boyunca yönettiği burç olan Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bugün bereketinizin arttığını hissedersiniz. Yeni arabanızı eskisiyle takas edebilir veya sanatsal faaliyetlerin içine gömülüp kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Kardeşlerinizin desteği size iyi gelecektir.

6 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

6 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 49' 44" R
Ay
Terazi
20° 38' 10" R
Merkür
İkizler
28° 04' 25"
Venüs
İkizler
29° 03' 32"
Mars
Boğa
05° 24' 14"
Jüpiter
İkizler
04° 59' 38"
Satürn
Balık
19° 16' 51"
Uranüs
Boğa
25° 00' 48"
Neptün
Balık
29° 51' 47"
Plüton
Kova
01° 40' 12"
Chiron
Koç
22° 51' 09"
Lilith
Başak
28° 34' 17"
True Node
Koç
12° 51' 40"
Son Güncelleme : 16/06/2024 14:57

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>