Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Unutuyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2020, Salı

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 60%

Yıldız gibi parlamayı seviyorsunuz ve bugün dikkatleri üzerinize toplamak zorunda hissedebilirsiniz. Yine de, dikkatli olun çünkü gezegensel enerjiler insanlarda beklenmedik ruh hali dalgalanmalarına neden oluyor. Bugün dikkat çekmek istemeyebilirsiniz çünkü insanlar eleştirel bir ruh halinde olabilir. Alkış toplamanın daha kolay olacağı günü bekleyin. Bugün küçük tartışmalara girmemek en iyisi.

Bugün insanlarla ve durumlarla iyi ilişki kurmanız için bir takım ayarlamalar yapmanız gerekebilir. Her nasıl olduysa, işlerin biraz ayarı kaçmış ve ne kadar çok uyum sağlamaya çalışırsanız o kadar garip hisseceksiniz. Diğer insanların savaşlarına dahil olmamaya çalışın ve gerçek hayat ile hayal arasındaki dengeyi kurmak için uğraş verin. Kendinizinkiyle başa çıkmayı unuttuğunuzda başkalarının dünyasının içindeyken yakalanmamaya çalışın.

Eğer ufkuzunu sıra dışı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, bugün düşünceleriniz aniden gerçeğe dönüşebilir. Tanıdığınız birisi yapmak istediğiniz şey için size fırsatla gelebilir. Bir süreliğine düşünebilirsiniz fakat bu aşamayı çok da uzatmayın. Bu fırsat insanın ayağına bir kere gelir! Her açıdan düşünün. Büyük ihtimalle, isteğinizin peşinden gideceksiniz.

Normalde pek sık deneyimlemezsin ama bugün ilginç bir ruhsal dengesizlik seni saracak. Bu senin için sert olmakla kalmayacak aynı zamanda çevreni de etkileyecek. Senden bir dakika sonra ne tepki gelebileceğini kestiremeyecekler. Birden fazla duygu tarafından boğulduğunu hissediyorsan, altında yatan temelin üzgünlük olduğunu bil. Son zamanlarda önemli birini kaybettin mi? Duygusal olarak içini dökebileceğin birini bul. Konuşmak bile başlıbaşına çok destek sağlar.Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeye yeni bir açıdan bakmak için zihninizi açmanın tam zamanı. Bazen aşırı geleneksel bir tavır takınıp değişimi reddedebiliyorsunuz. Hatta bazen de biraz inatçısınız! Bugün ihtimalleri görmenizi engelleyen egonuzu ya da korkunuzu salın gitsin. Arkadaş grubunuzda, devam eden bir projeye yeni bir soluk getirebilecek biri olabilir. Söyleyeceklerine kulak verin ve onu başınızdan savmayın.

8 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rahatınız ve konfor alanınız önem kazanacak. Kararlarınız ve eylemleriniz bu konfor alanının doğrultusunda şekillenecektir. Maddi konularda istek veya hırs artabilir. Beklediğiniz bir ek para, dönemsel kazanç elinize ulaşabilir.

8 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığın ortama fazlasıyla rekabet ve hırs havası hakimse, bu senideğişikliği fikrine sıcak baktırabilir. Yakın çevrenden birileriyle arana mesafe koyuyorsun. Kaybettim sandığın bir şeyi zaman sana unutturacak. Kilo problemi olan bir Balık burcuysan, yeni bir diyet programına başlayabilirsin.

8 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli olaylar ve geçmiş hataların konuşulduğu bir gün olabilir. Gerçekleri duyunca şaşırmamalısınız. Canınız acısa da olaylar sizin baktığınız pencerede olmayabilir. Partnerinizle iletişimsel sorunlar olabilir. Fazlaca büyütmeden alttan almayı denemelisiniz. Maddi birikimlerinizi kullanmak için iyi fırsat yakalayabilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmenin sizi keyiflendireceği bir gündesiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Uğraştığınız işlerde yazışmalar ve eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Maddi konularda hayatınızı yönlendireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Engelleri aşacağınız zamanlar var.

8 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilimsel ve adil kararlar vererek muhteşem yardımlarda bulunuyorsunuz. Manevi destek vermeniz karşınızda ki dostunuzu bir hayli memnun oluyor

8 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızda mükemmel fikirler var. Bugün bu fikirlerden en azından birkaçını gerçekleştirilebilecek planlara dönüştürmeye çalışmaya ne dersiniz?

8 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati iletişim meselesine dikkat çekiyor.Yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler bugün alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Seyahatlere çıkmak veya eğitimlere, seminerlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Önemli projelerinize başlamak için gündüz saatleri daha uygun olacaktır, Ay 15:46 itibariyle boşlukta seyahat etmeye başlayacak ve günü boşlukta kapatacak.

8 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. İşleriniz sizi yoracak ama başarının tadını çıkaracaksınız.

8 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün geçmişten gelen anılar zihninizi meşgul edebilir. Hayatınız boyunca birçok ilginç macera yaşadınız ve bugün birdenbire onlardan bazılarını ayrıntılarıyla hatırlıyor olabilirsiniz. Hatta kağıda dökebileceğiniz kadar iyi hikayeler çıkabilir. Başınıza gelen şeylerin bir kısmını kaydetmek eğlenceli olacaktır. Bugün geçmiş hakkındaki düşüncelere kulak verin.

8 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin bazı şikayetleri size dış kaynaklı geliyor. Birkaç arkadaşının size olumlu bakmadıklarını biliyor ve ilişkinizin onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz. İşinizle ilgili uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda çevrenizdekilerle problemler yaşayabiliyorsunuz. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize neden olabilir.

8 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 59" R
Ay
Balık
15° 50' 34"
Merkür
Koç
18° 42' 24"
Venüs
Boğa
05° 25' 55"
Mars
Koç
02° 29' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 54"
Satürn
Balık
16° 53' 08"
Uranüs
Boğa
22° 33' 13"
Neptün
Balık
29° 00' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 36"
Lilith
Başak
23° 44' 12"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>