Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendinde Yaptığın Değişiklikler Beğeniliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

İnsanlar bugün bazı açılardan biraz uzak görünebilir ve onlarla seviyelerinde bağlantı kurmak zor olabilir. Bunu dizginleri alarak ve insanları başka bir fantezi dünyasına çekerek mücadele edin. Bu gece çok sevdiğin biriyle sihirli bir halı yolculuğa çık. Gerçeğe saygı duy ama onun tarafından bunaltılmayın. Özgür olun ve bir süre bulutlara sürükleyin.

İnsanlar bugün çalışmalarını biraz hızlandırıyor olabilir, ancak siz biraz yavaş ilerliyor olabilirsiniz. Çalışma planınız üzerinde çalışırken kendinize karşı nazik olmaya çalışın. Bazı kolay görevlerle başlayın. E-postalarınızı yanıtlayın ve dosyalarınızı düzenleyin. Bu karmaşayı temizlerken odaklanabileceksiniz. Kafanız temizlenirken, günün görevlerini halletmeye hazır hale geleceksiniz.

Çok fazla para harcayıp, öte yandan da çok fazla biriktiriyor olabilirsiniz. Şu çok açık ki, eğer sonsuz bir hüzünden ziyade mutluluk bulmak istiyorsanız, hayatınızda bir denge olmalı. Bu çok ilginç bir olay, sanki vücudunuzla ilişkiniz kesilmiş gibi. Fakat, dengeyi sonunda bulacağınız yer yine vücudunuzda gizli: Onu kesinlikle mental olarak bulamazsınız.

Ayağa kalkıp eyleme geçme günü. Bazı güçler seni her tarafından çekiştiriyor ve zor olan ise bütün bu çekiştirmeler olurken dengede kalmayı başarabilmek. Enerjini içeride tutmak yerine dışarı atarak birçok şey başarabilirsin. Diğerleri sabırsız ve ani tepkilere yatkın olabilir. Sen buna sabırlı olarak karşılık ver. Böylece içinde bulunduğun gruba olan katkın minnettarlıkla karşılanacaktır.Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eğlenerek vakit geçirebileceğin bir alan bul. Örneğin, kır çiçeği topla ve mutfak masana güzel bir vazo içinde yerleştir. Yaptığın küçük şeylerde bile bir mutluluk ve neşe bulacaksın. Gereksiz şeylerden zihnini arındırmaya çalışarak taze fikirler için yer aç. Dışarı çıkıp doğaya karışmak, biraz yürüyüş yapmak düşüncelerine de iyi gelecektir.

8 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ödemeler, taksitler ve yatırım düzenlemeleri gündeminizde olabilir. İlahi bir destek görebilir, gün içinde şans ve şanssızlıklarla daha fazla karşılaşabilirsiniz. Sınavlar, eğitim ve başvurular, sorumluluklarla ilgili konular gündemde.

8 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünde yapacağın değişiklikler seni olduğundan olgun gösterebilir. Bu da sana farklı bir hava katıyor. İlişkisi yeni bitmiş bir Balık burcuysan karşı taraf senden bir şans daha isteyebilir. Hijyen konusuna verdiğin önem artıyor. Evinde etraflıca bir temizlik başlatabilirsin.

8 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı dinlemek için yalnız kalmayı tercih ediyor olabilirsiniz. Ruhunuzun geri adım atmama isteği sizleri oldukça yıpratıyor olabilir. Yanlışınızı kabul etmelisiniz. Önemli olan tekrarının gerçekleşmemesidir. Silkelenin ve yeniden başlayın. 

8 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bazı yoğunluklar ve meşguliyetler gündeme gelebilir. Kendinize, sağlığınıza daha çok özen göstermeli, stresten uzak kalmalısınız.

8 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aslında olması gerekenin farkındasınız fakat aksiyon almak noktasında sıkıntı yaşayabilirsiniz. Etrafınızda sizi üzen kişilerin pişmanlık ve geri dönüş haberlerini alabilirsiniz

8 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar insanlara tahammül etmekte zorlanıyorsunuz. O zaman tahammül etmeyin! Biraz izole bir yaşam sürmekten zarar gelmez. 

8 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Aslan burcunda seyahat ediyor.Sağlığınız ve günlük rutinlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. İş yükünüz ve sorumluluklarınız artabilir. Ruhsal ve bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz, yeterince dinlendiğinizden ve dengeli beslendiğinizden emin olun.

8 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. Kişisel uğraş ve hobilerinizin, bireysel aktivitelerin sizi mutlu edeceği bir gün olabilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Ondan alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir olay neticesinde duygularınız tetiklenecek ve bunun sonucunda da sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmüyor. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Başarı sizinle. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın

8 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 17" R
Ay
Terazi
12° 20' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 58"
Venüs
Boğa
24° 36' 44"
Mars
Koç
14° 24' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 10"
Satürn
Balık
18° 02' 56"
Uranüs
Boğa
23° 27' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>