Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kaygılarını Yönetmelisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile arandaki muhabbet biraz soğuk geçebilir bugün. Ona kendini tam olarak ifade edemeyebilirsin. Ancak bu durum geçici olacak. Bugünü kendine ayırman ve kafandakileri bir kenara bırakman senin için daha iyi bir tercih olabilir.

İş yaşantınızdaki problemler gelip geçici. Abartıp kendinizi boş yere üzmemelisiniz. Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var.

Para kazanmak kolaydeğil ve bu işin hızlı bir yolu da yok. Kısa yollardan para kazanmaya çalışırsan kendini üzeceğin bir gündesin. O yüzden emeklerine güven ve karşılığını iyi değerlendir.

İçerisinde bulunduğun ortamı temizlemek ve daha düzgün bir ortamda gününü geçirmek sağlığını olumlu yönde etkileyecek. Hem daha fazla hareket edecek hem de bir sürü dağınıklıktan kurtulacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailen ile alakalı duygusal zamanlar geçirebilirsin bu aralar. Özellikle bugün bazı konuları tekrar tekrar düşünebilirsin. Ailendeki bazı mevzuları çözmek için sen adım atabilirsin bugün.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, şu anda içinde bulunduğunuz dönemde kendinizi sosyal ve fiziksel olarak toplumdan tamamen uzaklaştırmaya başladınız. İnsanlardan soyutlanmış bir şekilde kendi kabuğunuza çekilmenin iç dünyanızda yeni keşiflerin yolunu açtığını göreceksiniz. Kendinizi dinlemek bir süreliğine de olsa iyi hissetmenize yardımcı olacak.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Moralini yüksek tutmalı, günün akışına kendini bırakmalısın. Seni etkileyen her olay kaygılarını büyütmene neden olacak. Çocukların ile ilgili almış olduğun sorumluluklar ve ev hayatınızdaki yükler seni sosyal hayattan uzaklaştırabilir. Bu nedenle kendini depresif ve sıkılmış hissedebilirsin.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendini ifade etme ve öne çıkma adına oldukça keyifli bir gündesiniz. Ama hayal kırıklıkları yaşamamak veya yeniden üzüldüğünüz yerlerden üzülmemek için daha temkinli hareket etmekte fayda olacak. Venüs balık brucunda, size ışıltısını vermeye gün boyu devam edecek.Parlayın.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha ılımlı şartlarla çevrelenmiş durumdasınız. Ortaklıklarınızda süren fırsatları değerlendirebilir, önerileri fırsata çevirebilirsiniz. Başkalarının tavsiyelerinden yararlanarak, yurt dışı bağlantılı konularda elverişli bir ortam yaratmanız söz konusu olabilir. Yeni destekler alacağınız olanaklar sizi bekliyor. İş hayatında uzun süredir beklediğiniz maddi imkânlar önünüze çıkabilir.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendiniz hakkında umduğunuzdan çok daha fazla şey öğreneceksiniz. Bu öğrendiğiniz şeyler çoğunlukla sahip olduğunuz şeylerle birlikte ne kadar mutlu olduğunuz ve daha da mutlu olacağınız ve çevrenizdekiler için yarattığınız mutluluğun ne kadar büyük olduğuyla ilgili olacak. Kendinizi ifade edeceğiniz yaratıcı planlar ve eylemler, derinlerinizde keşfedesiniz kişinin tam bir yansıması olacak.

7 Şubat 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün doğru kararlar alabileceksin. Etrafındaki insanlara örnek olacak davranışlar sergileyebilirsin. Zihnen ve bedenen daha doğru olana odaklanman olası. Hem sağlığını düşünecek hem de gününü doğru bir biçimde yoluna koyabileceksin.

8 Şubat 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir konuda harekete geçmek, artık iç huzurunuz için gerekli olabilir. Yine de hayallerinizi daha fazla süslemeden önce gerçek dünyada nelerin mümkün olduğunu kendiniz keşfetmeniz gerekebilir. Başkalarına ne yaptığınızı açıklamak zorunda kalma düşüncesi, bir endişe girdabına neden olabilir, ancak kendinizi sakinleştirmeye ve onlara ulaşmaya çalışın. Fırsat verildiğinde, insanlar beklediğinizden daha yardımcı olabilir!

8 Şubat 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz, başarıyı ve kazanmayı seviyorsunuz. Bugün değişik işler konusunda kendinizi yenilemek ve farklı konularda yeteneklerinizi denemek istiyorsunuz. Çevrenizde size hayranlık duyacakları bir gün yaşayacaksınız.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

8 Şubat 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Örümcek ağlarından silkinip kurtulmanın ve fiziksel açıdan gayret gerektiren bir şeyler yapmanın tam zamanı. Belki de bir çatıya çıkıp bütün gün borudan çıkan yaprakları temizlersiniz. Ya da öğleden sonra vaktinizin çoğunu bir arkadaşın taşınmasına, mobilyalarını ve kutularını kaldırmasına yardımcı olarak geçirirsiniz. Her türden egzersiz günün stresini atmanıza yardımcı olacak, bu nedenle bir süredir aklınızda olan işlere girişmekte tereddüt etmeyin.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok duygusallaşıyorsunuz. Sizden beklenmeyecek kadar güvensiz, onaya muhtaç bir tavır geliştiriyorsunuz. Bu onu çok şaşırtıyor. Çalışma yaşamında beraber olduğunuz insanların ikna edilmek için beklemeleri artık sizin de canınızı sıkmaya başladı. En azından bugün bırakın, nasıl istiyorlarsa öyle düşünsünler. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Yediğiniz her şeye dikkat etmenize rağmen kilo veremiyorsunuz. Uzmana başvurun

8 Şubat 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 20' 21" R
Ay
Aslan
27° 39' 14"
Merkür
Koç
29° 59' 14"
Venüs
Boğa
19° 58' 27"
Mars
Koç
11° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 47"
Satürn
Balık
17° 47' 45"
Uranüs
Boğa
23° 14' 18"
Neptün
Balık
29° 19' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 29"
Lilith
Başak
25° 02' 48"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>