Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Heyecanlanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 40%

İlişkilerde uzman gözüküyorsunuz, ayrıca kendi ilişkileriniz ve arkadaşlıklarınızdaki iniş ve çıkışlara karşı çok hassassınız. Ancak bugün, insanların bir şekilde sizi artık daha az sevip sevmediğini merak ediyor olabilirsiniz. Bu oldukça garip, ama gizli bir soru... gerçekten sevilmek için bu kadar çaba sarf etmek zorunda mısınız? Bu soruyu sadece siz cevaplayabilirsiniz.

Bugünün gezegen açıları, kişiliğinizi doğrulamanız hakkında size cesaret veriyor. Diğer bir deyişle, özgüvenle hareket edin ve liderlik yeteneklerinize inanın. Yeni bölgelere giriş yapmak her zaman bir miktar korkuya sebep olur, fakat korkunuzla çalışmayı deneyin. Korku, enerjinizi tüketmek yerine onu besleyebilir. Geçmişteki güvensizliklere br sünger çekmeniz gerekirken kendinizi ön plana atmanız gerekecek.

İş hayatınızda güzel rüzgarlar esiyor. Kendinizi organize bir hale soktunuz. Şüphesiz ki, bazı projelerinizi incelediniz ya da en azından yaklaşımınızı değerlendirdiniz. Mademki bu konuda tamamsınız, neden diğer organizasyon metotlarına da bakmıyorsunuz? Fakat kendiniz hakkında çok sabırsız olmayın: Öğrenmek bazen zaman alabilir!

Kendini sosyal bir ruh hali içinde bulabilirsin. Bazen biraz utangaç olabiliyorsun. Mesela yabancı bir grup içerisinde olma fikri gözünü korkutabiliyor. Ya da partilerde insanlarla tanışmak konusunda pek rahat davranmıyorsun. Ama bugün daha çok dışadönük olacağın bir gün. Bazı komik şakalarla arkadaşlarının eğlence kaynağı olabilirsin. Akşamleyin, tanıdıklarınla dışarı çıkmaktan keyif alabilirsin.Bugün yolunda duran güçlü ve inatçı sütunlar var. Çevrenizdeki yollarda gezinmek zor olabilir, ama eğer bunu yapabilecek biri varsa, o da sizsiniz. Başkalarının geçmesi için çok zor olan bölgelere girip çıkabilen bir yılan gibi hissedebilirsiniz. Başınızı delikten içeri sokun ve yeraltında neler olduğunu öğrenin. Yüzeyde görülebilenlerden farklı bir hikaye olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi yerden yükselip havalanmaya çağıran bir güç aklınıza meydan okuyabilir. Size hayal gücünün önemini hatırlatan esaslı bir insanın ya da zorlu bir durumun devreye girmesi kuvvetle muhtemel. Sabit fikirli olmayın ve farklı bakış açılarının da olumlu taraflarını görmeye çalışın.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, ekibinizdeki bazı kişilerin üzerine düşen görevleri yerine götürmediğini fark edip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Onlara çok sert davranmamaya çalışın. Bugün böyle bir gün olabilir. Yarın her şey normale dönecektir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır hissetmediğin güzel hisleri tekrardan hissettiğin bir gündesin. Sevdiğin bir müzik ya da parfümün kokusu içindeki yaşama sevincini arttırıyor. Hayata tutunuyorsun. Medya sektöründe çalışan bir Balık burcuysan, bazı gelişmeler seni heyecanlandırabilir. Kendini mesleğine daha çok verebilirsin. İkili ilişkilere karşı kalbinin bütün kapılarını kapatmamaktan yanasın.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi hayata karşı daha iyimser bir bakış açısı içerisine alırsanız yaşamın size olan sürprizleri ile karşılaşabilirsiniz. Olaylara nereden baktığınızın önemli olduğu bir gün geneli. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel konularda dikkatli adım atmanız gereken bir gündesiniz. Bu durum çalışma ortamınızda sizi demoralize ederek işinizi sorgulamanıza neden olabilir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı dışa vurmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Adımlarınız, girişimleriniz başkaları tarafından görülebilir, fark edilebilirsiniz. Başarılarınızla takdir görebileceğiniz bir gün olabilir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedefiniz konusunda şüpheye düşmeniz yavaşlamanıza sebep olabilir. Bu sebeple gözünüzü hiç kırpmadan çalışmaya devam etmelisiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yay burcundaki seyahatine devam ediyor. Kariyer hedefleriniz üzerine kafa yorabilir,stratejilerinizi belirleyebilirsiniz.Ay'ın Venüs ile karşıtlığı birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşamanıza sebep olabilir. Ev hayatında yaşadığınız stresi işinize yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sadece genel sağlığınız açısından bazı sorunlar ortaya çıksa bile, nedenlerine odaklanmak sizi daha kötü hissettirebilir. İhtiyatlılık kavramı en azından bugünler için yaşam tarzınızı karakterize etmesi gereken önemli bir kelimedir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerini pratik bir şekilde algılayabiliyorsunuz. Araştırmacı yapınızla, yaşamı sorgulayarak ilerliyor ve duygu yoğunluğu yaşadığınız konularda, daha da başarılı oluyorsunuz. Bugün Ay size farklı duygular sunuyor. Geçmişinizdeki olayları geride bırakmanın tadını duymak istiyor, teslimiyetçiliği tercih ediyorsunuz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>