Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gerginlikten Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle baş başa kalabileceğiniz rahat ortamlar tercih etmeniz ikinize de iyi gelebilir. Önceliği birbirinize vermeniz ve daha rahat bir ortamda sohbet edebilmeniz ilişkinizi daha da tazeleyebilir.

Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız. Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. İyi niyetinizi fazla sergiliyorsunuz.

Bugün var olanyükünü artırmaman iyi olabilir. Hem sağlık açısından hem de odaklanabilmek açısından... Bir şeyleri bitirmek için kuvvetin olsa da yeni şeylere başlamak için bir başka günü beklemen gerekebilir. Kendineile abanmamaya dikkat etmelisin.

Haftaya başlarken kendini çok fazla yormaman iyi olacak. Var olanyükünün üstüne başka şeyler koyup kendini zorlamaman gerekecek mesela. Kendini ekstra yoracak yeni şeylere yüklenmemen iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün müzik dinlemenin senin üzerinde çok fazla etkisi olacak. Daha keyifli bir ruh haline girebilir, daha akışkan enerjileri hissedebilirsin. Bir şeyleri yoluna koymak ve akışa bırakmak adına müziğin etkisi daha baskın olabilir.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları,bu sabah Aslan burcunun yarattığı sert açı nedeniyle ikili ilişkilerinizde kendinizi biraz daha çıkmaza sokabilirsiniz. Bugün özellikle iletişim kanallarında oluşan sorunlar nedeniyle kendinizi her zamankinde daha anlaşılmaz hissedebilirsiniz.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirlediğin hedeflere odaklandığın anda senden güçlüsü olmadığını daha iyi göreceksin. Bu sayede yaptığın her işten daha iyi verim alacaksın. Haftaya gergin şekilde bir başlangıç yapmış olsan da sakin kalmayı deneyerek, rahatlamayı başarabilirsin. Kardeşi olan bir Balık burcuysan, sorumluluklar aranızda tartışmalara yol açabilir.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihninize bazı olguları kabul ettirmek için baskı kuruyorsunuz. Kabullenmek sizler için zor olacaktır. Olayları akışına bırakır ve duygularınız değil mantığınızla hareket ederseniz konuları hızlıca kabullenebilir ve sonuçları kendinize rahatlıkla uyumlayabilirsiniz.   

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Günü planlayarak hareket etmenizde fayda var. Çalışma koşullarınızda yeni imkânlar söz konusu olabilir. Pozitif tavrınızla çalışma arkadaşlarınızı da yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız konularda abartıya kaçabilirsiniz.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok dinamik olmanıza rağmen Merkür geri hareketini durdurunca yorgun düşebilirsiniz. Dinamizminizi arttırmak için meyve ve yeşil yapraklı sebze ile beslenebilirsiniz.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toprakla haşır neşir olmak için ideal bir gün. Dışarıda vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Şu an doğa anayla iletişim kurmak size iyi gelebilir. Uzun bir doğa yürüyüşüne çıkar ya da evinizin çevresinde dolaşırsanız kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Dünya sizi çağırırken kendinizi dört duvara hapsetmeyin! Bahçe işleriyle uğraşma istiyorsanız bugün bir şeyler ekmek, çim biçmek ya da zararlı otları temizlemek için muhteşem bir gün.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne istediğinizi iddialı bir şekilde dile getirmek bugün size iyi gelebilir çünkü birilerinin onu elde etmek için çabalayacağınızı bilmesi gerekebilir. İşten payınızı almaya istekli olduğunuz açık. Başkalarının sizi sadece kendi çıkarınızı düşünüyormuş gibi algılamasından korksanız da bir göreve odaklanmış ve onu gerçekleştirmek için gerekli olanı yapıyormuş gibi görünmeniz daha olasıdır.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok. İdeallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken çok fazlayükünüz nedeniyle bunalabilirsiniz. Ufak ve kolay halledebileceğiniz işlerden başlayıp planlı ilerlemek iyi gelecektir. Kontrol edemediğiniz şeylere takılmamaya çalışın.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güveniyor, ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz. Bugün, kişisel hırslarınızı bileyerek engellere karşı bir güç yelpazesi oluşturuyorsunuz. Size karşı tepkisel davranışların mevcudiyeti, moralinizi bozmamalı ve yaşam kalitenize olumsuzluk yüklememeli. Pozitif değişimlere hazır olun. Yaşamınız renkleniyor.

9 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>