Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çalışma Hayatında Başarılısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2021, Salı

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, sevgilinizle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Bazen çok güçlü bir iradeniz oluyor ve bir şeye tek bir açıdan bakıyorsunuz. Uzlaşmayı bilmeniz gerek. Sevgilinizle tartıştığınızda ortak bir nokta bulmaya çalışın. Ego savaşına girmeyin. İkinizin de haklı olabileceğinizi anlayın!

Son birkaç gün içinde çok şey oldu. Olanların işlenmesi için kendinize yeterli zaman tanıdınız mı? Evde veya işte büyük değişikliklerin ortaya çıkması muhtemeldir. Kontrolünüz olmayan olaylar hakkında endişelenmek yerine, eldeki işe odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekir. Bir roller coaster’a binmiş gibi hissedebilirsiniz, ancak birkaç gün içinde her şey yeniden yerini bulacak. Kendinizi gözlerinizi kırpıştırıp, yeni tuhaf ışığa alışmaya çalışırken bulabilirsiniz.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Kimse reddedilmeyi sevmez; ama muhtemelen en fazla sevmeyen de sensin! Bu yüzden de bilinmeyene doğru ilerlemekten ve riskler almaktan hoşlanmıyorsun. Arkana yaslanıp güvenli hissederek de hayatını olumlu yönde etkileyebilecek maceralardan kendini mahrum ediyorsun! Havaya enerjik, kucaklayıcı bir etki hakim ve seni gözünü karartmaya cesaretlendiriyor. Bu enerji sana yabancı gelse de, belki de bu yabancı enerjinin tadına bakmanın zamanı gelmiştir.Bugün birisinden biraz tavsiye almanız gerekebilir. Fevri bir tabiatınız olduğu için bazen etraflıca araştırma yapmadan aceleyle bir şeylere girişebiliyorsunuz. Bugün işleri çok zorlamayın. Bir prosedür ya da bilgisayar uygulamasıyla ilgili kafanızda sorular varsa, size yardımcı olacak birilerini bulabilirsiniz. Akıl danışma hakkınızı da kullanabilirsiniz. Ya da yalnızca birkaç ipucu edinmek için bir arkadaştan öneri isteyebilirsiniz. Başka insanların rehberliğine açık olmayı başardığınız sürece gayet iyi olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok değer verdiğiniz birinin iyilik meleği olmayı bırakın. Yalnızca hoş olmayan bir yüzleşmeden kaçınmak için birinin tehlikeli bir bağımlılıkla davranmasına izin veriyor olabilirsiniz. Bu tavrın kimseye bir faydası olmadığının farkına varın. Bu yalana dahil olmaya devam ettiğiniz sürece, bu işin içindeki herkes daha fazla zarar görmeye devam edecek. Endişelerinizi dürüst ve açık bir biçimde ifade edin.

9 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaş farkınız olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu kişilerle olan ilişkileriniz gün boyu ön planda olabilir. Yalnızlık hissi ve yalnız kalma isteği zaman zaman ortaya çıkabilir. Akşam ve gece saatlerinde meşguliyetler iyi gelebilir.

9 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsızlıklarını yönetmekte zorluk çekebilirsin. Bu durum yanlış anlaşılmana neden olabilir. Çalışan bir Balık burcuysan aldığın sorumluluklarını eksiksiz yenine getirmenyerinde sivrilmeni sağlayabilir. Maddi birikimini artırmak konusunda önemli bir virajda olabilirsin.

9 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel korkularınız sizi sıkıştırabilir. Kararsızlığınızın tetiklediği durumlar için sevdiklerinizin görüşünü alarak hareket etmeye çalışmalısınız. Parasal konularda bazı aksiliklere dikkat etmelisiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde sonlanmalar yaşanabilir. İşten gelen destekler var. Arkadaşlarınızla birlikte sanatsal konularla uğraşabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla gösterme eğilimi içinde olabilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu hafta kendinizi gelgitli hissedebilirsiniz. Bilmeniz gereken şeyleri öğrenmek için fırsatlar elde edeceksiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne olursa olsun bugün toplum içinde konuşun çünkü fikirleriniz çok önemlidir, bu yüzden doğru kişilerin sizi dinlediğinden emin olun. Kimse onlara sizin söyleyecekleriniz kadar etkili şeyler söylemez.

9 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Yaşantınızla ilgili değişime hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak, başlangıçlar gündeme gelecektir. Yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün son derece titiz olabilir, çevrenizdekileri eleştirirken de kaprise kaçan davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu, çevrenizle ilgili içinize attığınız bazı sorunların ve kırgınlıkların yansıması olabilir. Hiçbir şeyi içinizde biriktirmeyin ama dışavurumunuzu da konuşarak yapmaya çalışın.

9 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde ufak sorunlar çıkabilir. İş yerinizdeki çalışmalarınıza tüm dikkatinizle odaklanıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara karşı daha alçakgönüllü olmaya çalışın. Dengeli ve düzenli beslenmeye başlamalısınız.

9 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sorunsuz, güzel günler sizi bekliyor. Birlikte çıkılacak kısa bir tatil, ilişkinizi zevk alma açısından da benimsemenizi sağlayacak. İşinizle ilgili gereksiz korku ve şüphelerden arınıp isteklerinize ve başaracağınıza inanın. Bununla birlikte çalışma arkadaşlarınıza yumuşak ve anlayışlı davranmak size kazandıracaktır. Para problemleriniz can sıkıcı boyutlarda. Bu konuda ailenizden beklemediğiniz büyük bir destek göreceksiniz. Soğuk algınlığına dikkat

9 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>