Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Eksikleri Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Siz doğası gereği, ruhsal olarak eğilimli bir insansınız ama bugün aklınız özellikle başka şeyler. İçgörü ve vahiy kalın ve hızlı gelebilir ve bunları bir tür sanatsal etkinlikle ifade etmek isteyebilirsiniz. Her türlü ilişkide, özellikle romantik olanlarda yeni ve daha karmik bir hava tutuyor. Meditasyon, geçmiş yaşam regresyonu veya yeniden doğuş gibi süreçler gibi, tüm bunları anlamanıza yardımcı olabilir. Bunun yokluğunda: Düşüncelerinizi yazın!

Bugün birçok kadın tarafından kuşatılmış olabilirsiniz. Günün enerjisi kadınlarla etkileşimlerinizi arttıracak. Kendiniziyerindeki kadınlarla daha çok tartışırken bulabilirsiniz veya bazı kadın arkadaşlarınızla öğle yemeği planlayabilirsiniz. Hayata bakış açılarını keşfetmekten keyif alacaksınız. Aile, çocuklar ve ilişkiler hakkındaki bazı tartışmalar gününüzün çoğunu kaplayabilir.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Kendini sosyal bir ruh hali içinde bulabilirsin. Bazen biraz utangaç olabiliyorsun. Mesela yabancı bir grup içerisinde olma fikri gözünü korkutabiliyor. Ya da partilerde insanlarla tanışmak konusunda pek rahat davranmıyorsun. Ama bugün daha çok dışadönük olacağın bir gün. Bazı komik şakalarla arkadaşlarının eğlence kaynağı olabilirsin. Akşamleyin, tanıdıklarınla dışarı çıkmaktan keyif alabilirsin.Eğer biraz tutucu biriyseniz bugün bu özelliğiniz her zamankinden daha çok ön plana çıkabilir. Bu siyaset alanında olabileceği gibi bambaşka bir alanda da olabilir. Liberal tanıdıklarınızla gerginlik yaşamamak adına fikirlerinizi biraz yumuşatarak ifade edebilirsiniz. Ne siz haksızsınız ne de onlar. Sohbet duygusal açıdan önemli konulara geldiğinde ortam gerilebilir. Bu ihtimalden olabildiğince kaçınmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni işlere başlamak için gereken cesareti toplayacaksın. Uzun zamandır düşündüğün değişikliği hayata geçirmek artık mümkün olacak. Bunu da yardımıyla ileriye doğru adımlar atmak isteyeceksin. Ailenden yardım isteyebilirsin.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içerisinde daha meraklı, araştırmacı olabilirsiniz. Akrabalarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Evinizde aile üyelerinizle bir araya gelebilirsiniz. Planlarınız aniden değişebilir, sürprizli bir gün olabilir.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içi programını hazırlarken, eksiklerini de gözden geçirmek isteyebilirsin. Emek verdiğin konulara karşı titizliğin artıyor. Başkalarını kendinden fazla düşündüğünü fark edebilirsin. Kendin için birşeyler yapmak isteyerek; masaj ve spa gibi rahatlatıcı aktivitelere dahil olabilirsin. Sosyal yaşantını renklendirmeye karar verebilirsin.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari faaliyetlerinize ara vermek zorunda kalabilirsiniz. Haksız suçlamalar karşısında hukuki yollara başvuru yapma kararı alıyorsunuz. Bu noktada avukat arayışlarınız olumlu sonuçlanabilir ve kendinizi doğru ifade edebilmek adına uzun bir uğraş verebilirsiniz.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde hareketlilik devam edebilir. Aynı zamanda kendi kişisel ihtiyaçlarınızı ilgilendiren konulara, ailevi konulara zaman ayırabilirsiniz.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarabileceğiniz size uygun işlere yönelmelisiniz. Aşırı stres yaparak sadece kendinizle savaşırsınız. Her şeye olumsuz tepki vermeniz hiç doğru değil.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Nasıl hissettiğini ifade etmek için harika bir gün. Düşüncelerin keskin ve berrak. Bir kez ağzını açtın mı hiç durmayacağını göreceksin. İnsanlar da dediklerine daha da dikkat ediyor olacak. Çevrendekiler üzerinde büyük etkin var. Bunu göz önünde bulundurmalısın. Böylece birçok şey başarabilirsin.

1 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size biraz gösteriş yapma fırsatı sunulsa da abartıya kaçmamanız önemlidir. Diğer insanlar size bunu yapmak için yeterince yer vermese bile, kendinizi öne ve merkeze koyma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bunun için biraz zaman ayırmanızda sorun yok ama bütün günü kendinize ayırmaya çalışmayın. Daha önce sizi sunulan fakat tercih etmediğiniz fırsatları düşünüp kahrolmayı bırakmanız gerekiyor.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün iddialı ve ben merkezci davranmakla birçok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Sistemli yapınızı zorlayan sorunlu kişilerden hoşlanmıyorsunuz.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü evinizle, ailenizle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Aile büyükleriyle birlikte olabilirsiniz. Sindirim sorunları yaşıyorsanız bugün hafif beslenmek ya da detoksa başlamak size iyi gelebilir.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız. İş yerinde bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak. Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler. Onlarla diyalogunuzu ve ilişkinizi koparmamalısınız. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek, bütçenizi biraz sarsıyor.

1 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 57' 19" R
Ay
Başak
29° 48' 60"
Merkür
Boğa
03° 30' 48"
Venüs
Boğa
23° 18' 51"
Mars
Koç
13° 36' 51"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 14"
Satürn
Balık
17° 58' 48"
Uranüs
Boğa
23° 23' 45"
Neptün
Balık
29° 23' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 43"
Lilith
Başak
25° 20' 52"
True Node
Koç
14° 55' 48"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>