Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bugün Kendi Yaralarını Sarmakla Meşgulsün Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, sıkı çalışmanızın verdiği başarıyı hissedebilirsiniz. Muhtemelen son zamanlarda buna çok uzun saatler ayırdınız. Çok disiplinli olmanıza rağmen, hayatınız çılgınca hızlanacakmış gibi görünüyor. Bugün, övgü dolu sözler duyabilir ve sırtınız sıvazlanabilir. Etrafınızdaki insanların size ne kadar saygı duyduğunu her zaman fark etmiyorsunuz. Kalbiniz onların şefkatiyle ısınacak.

Bugün grubunuzun hayrını düşünmelisiniz. Yeterince tanınmadığınız için hayal kırıklığına uğramış olsanız da, olayları daha genel bir perspektiften görmeye çalışın. Belki daha büyük bir topluluğun ihtiyaçlarına hizmet ederek kendi pozisyonunuzda daha iyi ilerleyebilirsiniz. Mücadele eden ve yardıma ihtiyacı olanarkadaşlarınız için etrafa bakın. İçeri girip biraz zaman ve yardım önerirseniz, hakınızda iyi sözler yayılabilir. Popülerliğiniz arttıkça maaşınız da değişebilir!

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Gelen telefonlar ve kargolarla ilgili şeyler beklediğinden daha can sıkıcı ve tatsız olabilir. Telefon mesajlarıyla boğuşabilirsin ve en kötüsü de kargolar sen evde yokken gelebilir. Bunlar elbette engellenebilir fakat bu ancak hazırlıklı olursan mümkün olacaktır. Herkesin ne beklediğini bilmesini sağla. Gözün yolda olsun. Arayanlara konuşmak için en uygun zamanlarını bildir. Kaygılanma, bunu da halledeceksindir.Yaratıcı işlerde faaliyet gösteren arkadaşlarınız ya da tanıdıklarınız bugün sizinle hepiniz adına bir fark yaratacak yeni bir projeye başlamak için güçlerini birleştirebilir. Yakınlardaki bir parkta bulunan bir çiçek tarhı kadar sıradan ya da yepyeni bir rock müzik grubu kurmak kadar sıradışı bir şey olabilir. Sanatsal bir yöne eğilmeye karar verdiyseniz, bugün somut planlar yapmak için oldukça uygun bir gün. Dayanma gücünüz ve kararlılığınız gibi ilhamınız, hevesiniz ve odaklanma gücünüz had safhada.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı oyunun tekrar tekrar perdelenmesini istemiyorsanız, oyunculara katılmayın. Kurban rolüne bürünerek manipülasyona ve diğerlerince kontrol edilmeye davetiye çıkarıyorsunuz. Tekrarlayan bir örüntüyü durdurmak için sorumluluğu kabul edip iyileşme sürecinde önemli bir rol olynadığınızın farkına varmanız gerekiyor. Değişme gücü ve cesaretine sahip olduğunuzu unutmayın!

10 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Koç burcunda hareket ediyor. Ay'ın sabah oluşturduğu uyumsuz açılar nedeniyle güne gergin uyanabilirsiniz. Özellikle bu gergin tavrınızı aşk hayatınıza ve çocuğunuza yansıtabilirsiniz. Maddi olarak da risk almamalısınız. Ay, öğleden sonra Jüpiter ile güzel kontak kurduğundan enerjinizi ailenize ayırabilirsiniz. Sizler onlara destek oldukça mutluluklarını hissedeceksinizdir. 17:00'de Ay, yarına kadar boşlukta kalıyor.

10 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üst üste gelmiş ödemelerini, kariyerini ve yapman gereken her şeyi düzene sokmak adına, ailenden maddi destek için yardım isteyebilir,bağlantılarınla görüşeceğin kalabalık bir gün geçirebilirsin. Birlikte olduğun kişinin sorunları ile uğraşmak yerine kendi sorunlarına odaklanmalısın. Bu seni elbette ki bencil biri yapmaz. Sevgilinin sorunlarıyla ilgilenirken kendi hayatını da tamamen bir kenara koymamalısın. Anne ailesini yakından ilgilendiren enteresan haberler karşısında tavrını korumalısın. Bazı konuları göz ardı etmemen gerekir. Önemli olan ne istediğin olacaktır. Mide problemi olan bir Başak burcuysan, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınız ve kalbiniz arasında kalabilir ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda yalan ve kandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Bazı şeylerde yanıldığınızı düşünüyor bile olsanız bugün hemen tepki vermeyiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fiziksel riskler ve kazalar gündeme gelebilir. Bugün duygularınızı anlatma yönünde bazı stresler, krizler gündeme gelebilir. Ortaklı konulara, para işlerine hassas yaklaşabilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yasal konularla alakalı olan işlerinizi ilerleyen günlere ertelemenizde fayda var ayrıca insanların sizi yasal olmayan konularda ikna etmeye çalışmaları da olası.

10 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü kişilerle karşı karşıya gelebilir, siz de mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Gündeminizde ortak işler, paralar, vergi ve mirasla ilgili konular olabilir. Dikkat ve konsantrasyon gücünüz yüksek olabilir.

10 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eskiden aile bireylerinizle vakit geçirmekten hoşlanmıyor ve bunu bir zorunluluk olarak görüyorduysanız bugün durumlar sizin için biraz daha farklı. Artık zorunluluktan değil de mutlu olduğunuz için ailenize zaman ayırdığınızın farkındasınız. O zaman ailenizle beraber güzel bir gün geçirmeye ne dersiniz?

10 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım ve maddi konularda size endişe taşıyabilir. Yatırım yaparken hızlı kararlar almaktan kaçının. Tüm planlamayı detaylı bir şekilde hazırlamalısınız. Zira ani aldığınız kararlardan dolayı pişman olabilirsiniz. Annenizle tartışmaktan kaçının.

10 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

10 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanızı karıştıran konular olabilir. Özellikle maddi anlamda bazı endişeleriniz var. Biliyorsunuz ki; en güzel havalar yağmurlu günlerden sonra başlar. Maddi anlamdaki bulanıklığınız yavaş yavaş geçecek ve yerini büyük kazançlara bırakacaktır. Çalışmanız lazım.

10 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; hayatında yaşanan hareketlilik kısa süre de karmaşaya dönüşebilir, kendini telaş içinde bulabilirsin. Bir yandan koşturmaca yaşarken bir yandan da önemli konularda tek başına kararlar almak zorunda kalabilirsin. Akşam saatlerinde yapacağın alış verişlerde bütçeni aşman mümkün.

10 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 13' 32" R
Ay
Terazi
15° 29' 10" R
Merkür
Boğa
05° 20' 11"
Venüs
Boğa
24° 56' 12"
Mars
Koç
14° 37' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 54"
Satürn
Balık
18° 03' 57"
Uranüs
Boğa
23° 28' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 39"
Lilith
Başak
25° 29' 38"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>