Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hassasiyetin Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Genel olarak, iyimser, özgürlükçü ve macera dolu bir yapınız var. Ancak bugün, özellikle romantik konular söz konusu olduğunda, biraz daha yoğun ve muhtemelen biraz hüzünlü olduğunuzu görebilirsiniz. Aşkla ilgili konulara böyle yaklaşmak tam olarak sizin tarzınız değil, ancak böyle davranmayı şu anki durumunuza uygun bulacaksınız. Sizin için uygun şeyler seçtiğinizden emin olun.

Bugün sanatsal yetileriniz bazı engellere takılabilir. Bitirmek için endişelendiğiniz yarım kalmış bir projeniz olabilir fakat bu noktada tam olarak ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Panik yapmayın! Bir iki gün başka bir şey yapın. Daha sonra aklınıza mucizevi bir şekilde fikirler hücum edebilir. Kesin bir tarih olmadığı sürece, işi bitirmek için acele etmenize gerek yok. Kendinize biraz zaman verin.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Havaya işleri hızlandıran canlı bir enerji hakim; o yüzden her şeye hazırlıklı ol. Çevrendeki insanların sebep olabileceği anlaşmazlıkların modunu aşağı çekmesine izin verme. Ayrıca herkesin senle aynı frekansta ya da dalga boyunda olduğunu düşünme. İnsanların modları ve tavırları seni şaşırtabilir. Hatta kendini bile şaşırtabilirsin. Böyle bir günde her şeyi ciddiye al!Bugün beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bugün, daha önce hiç kullanmadığınız, son teknoloji ürünü altlere alışmak zorunda kalacağınız durumlar içinde bulabilirsiniz. Panik yapmayın. Gayet güzel idare edeceksiniz ve bir kez alıştınız mı bu işin piri olacaksınız. Zihninizi şu ana odaklamaya çalışın ve öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmeye bakın. Bunu başarabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız ya da bir aile üyesi ilişkinizi yavaş yavaş zehirliyor. İkiniz arasındaki bu anlaşmazlığın uzun vadede faydası olacak. Neden? Bu anlaşmazlık, belirsiz ve adı konmayan ilişkilerden ne denli rahatsız olduğunuzu fark etmenizi sağlayacak. Hakkında şüpheleriniz olan kişiye bir mektup yazmak için ideal bir gün. Sonuçlardan memnun kalacaksınız.

11 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işaretçi rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle iletişim trafiğiniz artabilir. Ruh ve beden sağlığınızı korumaya gayret edebilirsiniz. Gün içinde planlarınız değişebilir. Beklenmedik, sürpriz haberler alabilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısıtlanmak istemiyorsun. İlişkisi olan bir Başak buruysan bu durumdan dolayı sevgilinizle aranızda sorunlar olabilir. Düzene karşı olan hassasiyetinde artış söz konusu. Aile üyelerinden bazıları bu duruma ayak uydurmakta zorlanabilir. Yeni aldığın giysiyi sonradan beğenmeyip değiştirmek isteyebilirsin.

11 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle küçük tartışmalar yaşayabileceğiniz bir gün. Zıtlaşmak yerine alttan almayı denemelisiniz. Yürüyüş yapmak bugün aradığınız şey olabilir. Tek başınıza kısa seyahat etmek size iyi gelecektir. 

11 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza daha çok dönebilirsiniz. Sezgilerinizle hareket etmeniz daha kolay olabilir. Kabullenme gerektiren durumlar var.

11 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ruhsal yönünüzü güçlendirmeli ve yaşadığınız sürece her konuda ümidin var olduğunu yeniden hatırlamalısınız. Güzel haberler alabilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Manevi, evrensel, mistik, spiritüel konulara olan ilginizin yüksek olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Bu konularla ilgili farklı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Güçlü sezgileriniz size yol gösterebilir.

11 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün planına oldukça şaşırmış olsanız da, bundan memnun olmama konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Çünkü ufak değişikliklerle istediğinizi elde edeceksiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Aslan burcunda seyahat edecek.Psikolojiniz, bilinç altınız ve rüyalarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Sıra dışı rüyalar görebilir, kendinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. İnsanlardan uzaklaşıp yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Spiritüel yönünüzü güçlendirecek aktivitelerle ilgilenmek iyi gelecektir.

11 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

11 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin duygusal ihtiyaçlarını karşıladığınızdan emin olun. Maddi durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının ve birikim yapmaya çalışın. Küçük engellerin ruh halinizi bozmasına ve gününüzü mahvetmesine izin vermeyin.

11 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlığınız yüzünden sevgilinizi kırdığınızın farkında bile değilsiniz. Özür dileyin, her şey eskisi gibi olacak. Bir çiçek veya sürpriz bir yemek her şeye iyi gelebilir. Bugün işinizle biraz fazla ilgilenmenizde yarar var. Önemsiz gördüğünüz biraksaması büyüyecek gibi. Yakın çevrenizden işinizle ilgili iyi bir haber alıp rahatlayacaksınız. Para sıkıntınız geçici, yakında maddi rahatlama var. Vitaminin eksikliği, yorulmanıza ve performansınızın zayıflamasına neden oluyor.

11 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 01" R
Ay
Balık
06° 56' 03"
Merkür
Koç
18° 19' 56"
Venüs
Boğa
04° 40' 14"
Mars
Koç
02° 01' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 13"
Satürn
Balık
16° 49' 60"
Uranüs
Boğa
22° 31' 05"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 33"
Lilith
Başak
23° 40' 06"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>