Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var gibi. Suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz.

Ekip olarak biraz fazla yorulacaksınız, ama bu eforun size getirileri tatminkar olduğu için aldırmayacaksınız. Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor.

Ertelemek zorunda kaldığınız özel harcamalarınız için ufukta görünen yeni umutlar var. Son günlerde artan kaygılarınıza karşın, kısa vadede maddi bir problem gözükmüyor.

Bir konuya dikkatinizi verdiğinizde aynı önemdeki başka bir konuyla bağlantıyı koparmamalısınız. Hayatın her alanıyla aynı iletişimi kurmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğe dönük planlarınız yeni gelişmelere açık. Değişik, yeni kararlarla karamsarlık içine girebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızın sizin desteğinize ihtiyacı var. Siz ise bugünlerde ondan biraz uzaklaştığınızı hissediyorsunuz. Ataklığınız bugün başınıza dert açabilir. Sizi ilgilendirmeyen bir konuya müdahaleniz size fazladan bir yük getirecek.

11 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta hareket eden Ay, saat 03:28'de Terazi burcuna giriş yapıyor. Ekonomik koşullarınıza vakit ayıracağınız bir günde olabilirsiniz. Gelirinizin size yetmediğini düşünebilirsiniz. Yeni kaynaklar veyabaşvuruları araştırabilirsiniz. Ay'ın Venüs ile yaptığı uyumlu açı sayesinde gündüz saatlerinde maddi olarak sizi yükseltecek bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Güzelliğinizle ilgili harcamalar yapabilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanını verimli kullanıyorsun!Tasarruf günü! Zamanını daha iyi değerlendirmeye başlayacaksın. Niteliklerini ve üretkenliğini ortaya koymaya başlıyorsun. Senden desteğini esirgemeyeceğine inandığın arkadaşlarının fikrine ihtiyaç duyabilirsin. Kalbin uzun süredir boşsa, senden çok farklı bir insanla ilişkiye başlayıp herkesi şaşırtabilirsin. Akşamüzeri aileni ziyaret edebilir, gerçekleştirmeyi düşündüğün projelerin için beklediğin motivasyonu sağlayabilirsin. Değişimi hayatının her alanına yaymak isteyeceksin. Evinde ya da kendinde farklılık yaratmak adına alışverişe çıkacaksın. Yaşam alanına verdiğin önem her zaman olduğundan daha ön planda olabilir. Ne isteyip, ne yaşadığını sorgulayabilirsin.

11 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde bazı kararlar verirken önyargılı olmamalı ve abartılı yaklaşımlarda bulunmamalısınız. Bugün vereceğiniz kararları bir kere daha düşünmeniz gerekli olabilir.

11 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar içindesiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Bütçeleme yaparak ve yeni finansal kaynak arayışı içine girebilirsiniz. İletişimden dolayı yanlış anlaşılmalar olabilir. Akışta kalın.

11 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular öne çıkarken, alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir. Hızlı ve aceleci kararlarla hareket edebilirsiniz. Bu arada hesabınızı doğru yaptığınızdan emin olmalısınız, hataların bütçenize zarar verebileceğini unutmayın.

11 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; sabah saatleri senin için oldukça verimli geçebilir. Kariyerinde geliştireceğinbirlikleri ekonomik kazançlara yol açacak, yeni girişimlerde bulunmanı sağlayacaktır. Adil, objektif ve sağduyulu davranışlar içinde olman üstlerin tarafından fark edilmene ve desteklenmene neden olabilir.

11 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız ilginçleşmeye başlayacak. İlginç, yeni insanlarla tanışacaksınız ya da sizden hoşlanan ancak bu duygusundan haberdar olmadığınız birinden bir itiraf duyabilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken, kendinize daha fazla değer vermeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Diplomasi yapmak, karşınızdakini incitmeden fikirlerinizi aktarmak, sizin için önemli olan değerleri ortaya koymak için oldukça uygun bir gün. İkili ilişkilerdeki öneminizin ortaya konması sizi mutlu eder.

11 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

11 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 49' 55" R
Ay
Balık
29° 35' 21"
Merkür
Koç
19° 19' 34"
Venüs
Boğa
06° 35' 42"
Mars
Koç
03° 13' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 12"
Satürn
Balık
16° 57' 52"
Uranüs
Boğa
22° 36' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 44"
Lilith
Başak
23° 50' 29"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>