Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmeniz gerekiyor. İlginizi arttırmanız gerekecek. İlgisiz biri olmasanız da koşullarınızı daha elverişli hale getirmeye çalışabilirsiniz.

Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanacaksınız. Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz.

Parayla ilişkiniz sancılı. Bu konuda çok akıl vereniniz var. Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz. Küçük birikiminiz fazla hareketli, çok çeşitli fikirlerle riske girebilir.

İkili bir ilişkinizde tırmanan çelişkilerin dışardan aldığı etki oldukça fazla. Karşılıklı birer dost olarak eğilmeniz halinde, arkadaşınızla uzlaşmazlıklarınızı gidereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde ilginç rastlantılar sizi yeni düşüncelere yöneltebilir. Bazı konulardaki hazırlıklar için hareketlenebilirsiniz. Bugünlerde ısrarcı insanlara karşı biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bir kararınızı geri alma durumunuz ve buna çok hakkınız olmasına karşın, birtakım zorlanmalarla uygulama eğilimine gireceksiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Aslan burcunda hareket ediyor olacak. Haftanın başlangıcına göre enerjinizin azaldığını hissedebilirsiniz. Gün boyunca zihninizde eski anılar canlanabilir. Endişeleriniz, çekinceleriniz tekrardan sizi kısıtlayabilir. Fiziksel olarak da kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Merkür ve Uranüs arasındaki güzel açıyla birlikte sizi sevindirecek sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bu haber dostlarınızdan size ulaşabilir.

7 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınla mantığın arasında kalabilirsin!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Duygularla mantığın çatıştığı bir gün? Kendi fikirlerinle, başkalarının fikirlerini kıyaslayabilirsin. Bugün yaşayacağın olaylar senin dışında gelişirken çoğu zaman kendi kendine ne oldu şimdi diyebilirsin. Ancak bilmelisin ki bugün insanlar her zaman olduğundan biraz daha gergin olacaklar. Gezegenlerin seyri ikili ilişkilerde sınırları zorlarken sen de nasibine düşeni alacaksın. İlişkin varsa ego ve fikir çatışmalarıyla ilgili problemlerle karşılaşabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, gün içerisinde sık sık onlarla iletişim içinde olmak iyi hissetmeni sağlayacak. Prensiplerinden ödün vermeyişin ve hayata daha pozitif bakman sayesinde kendini adeta korumaya alacaksın.

7 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda yeni kararlar alıyor olabilirsiniz. Kazancınızın ve sorumluluklarınızın artacağı bugünlerde planlarınızı iyi yapıyor olmanız gereklidir.

7 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış konular gündeminizi etkileyebilir. Yaşadığınız olaylardan ötürü duygusal baskı altında olduğunuzu hissedebilirsiniz. İletişim çatışmalarından uzak durmanızda fayda var. Gün içinde kabullenme içinde olacağınız durumlar olabilir. İşlerinizi bitirmeniz için gün içinde uygun zamanlar var. Sabrınızla bugünü en iyi şekilde atlatabilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında da bereketiniz ve veriminiz artacak bu durumverenleriniz vearkadaşlarınız arasında da iyi konuma gelmenizi sağlayacak.

7 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; bugün Ay Aslan'da ilerlerken bilinçaltındaki düşüncelerin seni yanlış yönlendirebilir. Özellikle yatırımlar konusunda akılcı davranmalısın. Yeni başlangıçlar konusunda ani atılımlardan sakınmalı, sana söylenen her sözü denetimden geçirmeli ve daha sonra karar vermelisin.

7 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizdeki bir “anne figürünün”, güçlü bir kişinin sizden ilgi beklediği aşikar. Ona beklediği ilgiyi vereceksiniz, ancak şu anda mutlu olması zor olduğu için zorlanacaksınız.

7 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken içinizde gizli kalmış şövalye ruhunu açığa çıkarın. Liderlik misyonunu rahatlıkla taşıyacağınız bir gündesiniz. Size karşı coşkulu hislerini rahatlıkla ifade edemeyen birisinin varlığını göz ardı etmemelisiniz. Zira sevgi prensibi evrensel ve bulaşıcıdır.

7 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

7 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 37" R
Ay
Balık
21° 59' 27"
Merkür
Koç
18° 58' 39"
Venüs
Boğa
05° 57' 13"
Mars
Koç
02° 49' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 52"
Satürn
Balık
16° 55' 16"
Uranüs
Boğa
22° 34' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 01"
Lilith
Başak
23° 47' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>