Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zamana duyduğunuz güven, umutlarınızı boş çıkartabilir. Şimdi hatalı davrandığınızı düşünüyorsunuz. Ama geri dönüp bir şeyleri yoluna koymak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. İş hayatınızın ilişki sorunları karmaşık. Saplantılara daha fazla katlanmak istemiyorsunuz.

Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin sıkıntısı yakında. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Çarşı, pazarın cazibesine çok kapılıyorsunuz.

Sizi zaman zaman üzen bazı özelliklerinizi değiştirmekten sürekli kaçınıyorsunuz. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişilerin sergileyeceği tutumlar, sizi biraz düşündürebilir. Çevrenizde oluşan birtakım guruplaşmaların zararsız görünümünün altında, ilişkileri yıpratacak taraflar görebilirsiniz. Çok sağduyulu olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşündüğünüz bazı kararları bu günlerde alabilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük bölümünde Ay, İkizler burcunda ilerliyor. Geleceğinize dair net kararlar almak isteyeceğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Ay ve Merkür kavuşumu nedeniyle akşama doğru kariyerinizde güzel gelişmelere neden olacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 18:41-19:16 arası Ay, boşluğa giriyor. Sonrasında 19:16'da Yengeç burcuna geçiyor. Merkür de Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar arkadaşlarınız vasıtasıyla yeni haberler alabilirsiniz. Bu bir kişiyle veya yaşanan bir olayla ilgili de olabilir. Çevrenizdeki insanların sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir.

4 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata pozitif bakıyorsun!Gökyüzü özel hayatının üzerindeki baskıcı havanın dağılacağına işaret ediyor! Hayatını daha sağlam bir ruh haliyle değerlendirebilirsin. Bugün hayata daha pozitif bakacaksın. Eğer önemli kararlar vermen gerekiyorsa, doğru kararlar vereceğinden şüphe duymamalısın! Gün içerisinde arkadaşlarınla bir araya gelebilir, geçmiş günlerden konuşabilirsin. İlişkin yoksa katıldığın toplantı ya da seminerde tanışacağın kişiden etkilenebilirsin. Evliliğinde uzun zamandır sorunlar yaşıyorsan, artık hayatına yeni bir yön vermek isteyeceksin. Akşam için yakın arkadaşlarınla plan yapabilirsin. Kendini rahatlatmak ve kafanı boşaltmak iyi gelecek.

4 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev veya yerleşim gibi konularda önemli gelişmeler meydana gelebilir. Taşınma ile ilgili hayalleriniz hızlı bir şekilde gerçekleşirken bir yandan da daha pratik olmanız sizi yorabilir.

4 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için büyük bir dayanıklılık göstereceksiniz. İlişkilerinizde engellendiğinizi hissetseniz de günün büyük kısmında iyimserlik söz konusu. İş hayatınızda yeni haberler alabilir, yeni seyahatler yapabilirsiniz. Çift durumlu olaylar için karar vermekte acele etmeyin.

4 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür?ün size verdiği enerji ve güç ile hem aile ortamınızı hem sosyal çevrenizi bir arada güçlü tutabileceksiniz. Ancak acele karar almamaya çalışın.

4 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; sosyal hayatın ve iletişim trafiğin hareketlenerek, önemli görüşmeler yapabilirsin. Güven duyduğun projelere,birliklerine ve ortaklıklara açıksın. Ancak vereceğin kararlarda duygusal davranmadığından ve alacağın teklifleri her yönüyle değerlendirdiğinden emin olmanda yarar var.

4 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bencil gibi görünebilirsiniz, ama şu anda aşk yaşamınıza aşırı ilgi gösterebilecek kadar enerjiniz yok. Kendi bildiğiniz yoldan ilerlemek istiyorsunuz. Bugün geri adım atmış dahi olsanız, yakında ileri adım atacağınız konusunda söz verebilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

2 Ağustos'a kadar Yengeç burcuna yerleşen yönetici gezegeniniz Merkür, dost ve arkadaşlıklar alanınıza hareket getirecek. Bu dönemde arkadaşlarınızla daha fazla bir araya gelebilir, onların sıkıntılarına çözümler üretebilirsiniz. Bu dönemde arkadaşlarınızla ortak projeler yürütebilirsiniz. Dernek faaliyetlerinizde canlanma meydana gelir.

4 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 17' 12" R
Ay
Balık
21° 23' 05"
Merkür
Koç
18° 57' 01"
Venüs
Boğa
05° 54' 08"
Mars
Koç
02° 47' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 17"
Satürn
Balık
16° 55' 03"
Uranüs
Boğa
22° 34' 32"
Neptün
Balık
29° 01' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 52"
Lilith
Başak
23° 46' 45"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>