Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bazı davranışları yanıltan önsezilerle yanlış değerlendirebilirsiniz. Sizi harekete geçirecek belirtilerin daha belirgin olması gerekiyor. Aceleci davranışlar kötü başlangıçlara neden olabilir.

yükleneceğiniz önemli sorumluluklarınız var. Söz ve karar yetkinizi bu sorumluluklar ölçüsünde dile getirmelisiniz.

Bütçe hesaplarınız oldukça gerçekçi. Arkadaş ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Son günlerde çektiğiniz parasızlık ise, sizde büyük bir sıkıntıya neden olmayacak.

Yakında bir ilişki ağı içinde istismar edildiğiniz duygusuna kapılacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyin çok göz önünde yaşanıyor olması, özel arzuların ve beklentilerin yeşerememesine yol açabiliyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyor, bu değişiklikler için fırsat kolluyorsunuz. Bu akşamki bir gelişme size ilk adımı attırabilir.

2 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 01:52-14:47 aralığında hareketini boşlukta sürdürüyor. 14:47 itibariyle ise İkizler burcuna geçiyor. Kariyerinizi ilgilendiren konulara yoğunlaşabilirsiniz. Çalışmadığınız bir gün olsa da aklınıza takılan durumlar olabilir. Ay, günün devamında Kiron ile pozitif kontaklar kuruyor. Geleceğinize dair yapamadığınız, içinizde ukde kalan şeyler için harekete geçmek isteyebilirsiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarını sorguluyorsun!Bugün Ay saat 01:57'den 14:47'ye kadar boşlukta hareket edecek. Güne gergin bir başlangıç yapabilirsin. Kendi tavırlarını bugün fırsat bulduğunda gözden geçirmeni tavsiye ederim. Olayları tek taraflı değerlendirmeyi artık bir kenara bırakmanda fayda var. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişiyle dinleneceğiniz gezilere katılabilirsiniz. Bugün aynı zamanda kendine doğru yolculuğa çıkabilirsin. İçsel yolculuğunun konusu ise geçmişte aldığın kararların ne kadar doğru olup olmadığı. Kendini şımartmak için ise harika bir gün. Kuaför, alışveriş, spa, masaj, bakım? Aklına gelen başka şeyler varsa, listene eklemeyi ihmal etme.

2 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızla alakalı bir karar almadan önce oluşabilecek bazı ihtimalleri düşünmeniz gerekebilir. Bu yüzden oluşan koşulların size fevri bir şekilde ani kararlar aldırmasına müsaade etmemelisiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, düşüncelerinizde daha olumlu olmaya gayret etmelisiniz. Günün ikinci yarısında sizi harekete geçiren pek çok konu çıkabilir.

2 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda aşırı verici davranmak uzun vadede sorun oluşturabilir. Kendi alanızı belirleyip sevdiğiniz insanlar olsa bile gerektiğinde hayır demelisiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; uzun zamandır ertelediğin hedeflerini tekrar masaya yatırabilir, keyif alacağın konularda uzun süreli girişim planı yapabilir, bunları sevdiğin insanlarla paylaşmak ve fikir almak için hevesli olabilirsin. Aşka hayatında partnerine daha romantik yaklaşabilirsin. Bekâr başaklar içinse, yeni başlangıçlar ve ani teklifler mümkün olabilir.

2 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir korkuyla baş etmenin yolu küçük korkularla baş etmekten çıkar. O yüzden küçük bir mücadele görürseniz, savaşın. Bugün gösterdiğiniz cesaret ileride işinize yarayacak.

2 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın İkizler burcundaki yerleşimi gün içinde sizi karınca gibi çalıştıracak. Son derece üretken ve verimli bir gündesiniz. Sadece gereğinden fazla konuşmalara maruz kalırsınız. Gün içinde çok fazla kişiye laf anlatıp ikna edersiniz. O yüzden günü toplu konuşmalara açık olarak değerlendirin. Bugün ayrıca annenizin isteklerine de ayıracak zaman bulmalısınız. Eğitimler ve kurslar için harekete geçebilirsiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

2 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 43' 17" R
Ay
Başak
26° 56' 43"
Merkür
Boğa
03° 11' 07"
Venüs
Boğa
23° 00' 55"
Mars
Koç
13° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 57' 50"
Uranüs
Boğa
23° 22' 54"
Neptün
Balık
29° 23' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 60"
Lilith
Başak
25° 19' 15"
True Node
Koç
14° 55' 28"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>