Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinize fazla anlam yüklediğiniz şeklindeki uyarılar çok yerinde. Her şeye hazırlıklı olun. Yeterli verileriniz olmadan, bu ilişkiye çok fazla anlamlar yüklüyor gibisiniz.

Kararlı göründüğünüz konularda bu görüntünüzü etkileyebilecek gelişmeler söz konusu, dikkat edin. Çok önemsediğiniz bir toplu görüşmede çıkarlarınızı koruma mücadelesi vereceksiniz.

Kendinize alçakgönüllülükle belirlediğiniz standart, yeni ilişkilerde iddiasız biri olarak görülmenize neden oluyor. Açgözlülük ve tokgözlülük arasındaki yerinizi yeniden belirlemenizde yarar var.

Duygusal konularda aceleci yargılar ve kararlar içindesiniz. Bu aceleciliğin yol açtığı çözümsüzlükle ilgili, yine de yapabileceğiniz çok şey var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerine gitmeye kararlı olduğunuz bir konuda, aceleci davranmayıp nabız yoklamanız yararlı olacak. Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Kimi hayal kırıklıklarınız, deneyim birikiminize bağlı olarak azalacak. İnatçı yaklaşımlarınız doğal özellikleriniz olarak kabul görüyor. Sıcakkanlılığınızın çevreniz üzerindeki etkisi, bir konuda göstereceğiniz ısrarla tartışılır hale gelebilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda hareket ettiği bir güne uyanıyorsunuz. Bugün yeniay saat 13:01'de 12 derece İkizler burcunda meydana geliyor. İkizler burcundaki yeniay geleceğinize yönelik yapmak istedikleriniz için size güç verecektir. Uzun zamandır planladığınız ama harekete geçemediğiniz durumlarda karşınıza bir fırsat çıkabilir. Bu yenilik bir kariyer fırsatı da olabilir. Hayalinizdekiteklifi karşınıza çıkabilir. Ayrıntılı yazıya erişmek için tıklayabilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyifli sohbetlere katılıyorsun!Bugün öğle saatlerinde değişken burçta Yeniay başlayacak. Güne planlı bir başlangıç yapıyorsun. İş yerinde üstünle ilgili gelişmeler yaşanabilir ve bazı arkadaşlarının işten ayrılmalarına şahit olabilirsin. Bugün geçmişi tam anlamıyla arkanda bırakmaya, eski eşyalarını ayırarak başlayabilirsin. Sakinliğini koruyup mantıklı hareket edersen bu arefe gününü çok iyi geçireceksin. Özellikle geri ödenmesinden artık umudunu kestiğin bir ödeme gelebilir. Gündemindeki sorunlarından sıyrılıp, uzun zamandır görmediğin insanlarla bir araya gelip, bayrama yakışan şekilde keyifli sohbetler yaşayacağın bir gün geçirebilirsin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde önemli teklifler ya da terfi gibi konular gündem yaratabilir. Ani ve hızlı kararlar vermenizi gerektirenteklifleri sizler de kafa karışıklığına neden olabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yaşamınızda hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişim halinde olabilir, ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Seçimlerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Akşama doğru zihiniz daha akıcı, duygularınız daha net olacaktır.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararların arkasında durabilirseniz ekstrem bir başarı yaşayabilirsiniz. Zaten sizin kendinizi disipline edebilmek konusunda doğuştan yeteneğiniz var.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; özellikle günün ikinci yarısında seni hedeflerinden alıkoyan veya dağılmana yol açan durumlar oluşabilir. Yeniay, duygu düşünce ve fikirlerinin destek görmesini, önemli insanlarlabirliği içinde olmanı, hayatını ilgilendiren ve yeni bir boyut kazandırabilecek alanlarda kolaylıkla inisiyatif almanı sağlayabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer adımlarınız biraz sizi zorluyor gibi görünebilir, ama bunun sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Her şey yerli yerine oturduktan sonra, şu anda sizin için sıkıntı gibi görünen şeyler, fırsatlar doğurabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcu haftayayerinizden alacağınız prim haberleri ile başlayabilirsiniz. Belki özel bir proje sebebi, belki bayram ikramiyesi ile ödüllendiriliyor olabilirsiniz. Yeni bir şeyler öğrenmek konusunda çok uygun zamanlardan geçiyorsunuz. Uzun süredir aklınızda bulunan bir konuya bugün adım atabilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>