Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin çevrenizdeki sıkılganlığının üzerine gitmeniz gerekiyor. Zamanla yalnızlık duygusuna dönüşebilir. Sevgilinizin rahatsızlıklarının altında gizli kıskançlıklar barınabileceğini de hesaba katmalısınız.

Yeteneğiniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştıracak, kendinizi bu kadar sıkboğaz etmeyin. Kararlılığınız iyi bir özellik, ama zaman, zaman inatçılığa dönüştüğünde gereksiz gerilimlere neden oluyor.

Parayla ilişkiniz takdire değer bir ilişki. Zevklerinizden önce sorumluluklarınız geliyor. Önümüzdeki günlerde büyük miktarlarda alışverişler içine girebilirsiniz.

Kendinizi bir tartışmanın içinde bulabilirsiniz. Kabulleneceğiniz birtakım eksiklikleriniz, size eleştirel bakanların gözünde yüceltecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde önemli bir randevunuz var. Hem bu buluşmanın öneminin farkında olmadığınız için, hem de son zamanlardaki dağınıklığınız nedeniyle gereken önemi gösteremeyeceksiniz. Bundan elde ettiğiniz kazançları sonradan anlayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde Ay'ın Jüpiter ile güzel etkileşimde olması hem fiziksel hem psikolojik bakımdan pozitif bir günde olduğunuzu gösteriyor. Geçmişte adımını attığınız bir konuda da şans sizin lehinize dönebilir. Akşam ise Ay'ın Venüs ile kurduğu sert kontak sebebiyle, içinize attıklarınız birike birike bir anda tepki vermenize neden olabilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hassasiyetin artıyor!Geleceğin ile ilgili umutlarla dolu yaptığın planlarının sana heyecan verecek. Hayallerini gerçekleştirmek çok uygun bir gündesin. Kendine yeni hedefler koyacaksın. Önüne çıkabilecek fırsatları akıllıca kullanırsan istediklerin bir bir gerçekleşebilir. Bir süredir çalışmaya ara verdiysen, gelecek teklifle yenidensahalarına dönme kararı alabilirsin. Evliysen, eşinden gelecek haber ayaklarını yerden kesecek. Akşamüzeri yeni dostluklar kazanacağın davetlere katılabilirsin. Etrafındaki insanların beklenmedik itirafları seni şaşkınlıklara sürüklerken, hassas noktaların belirginleşmeye başlayabilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ödemelerinizle ilgili bazı aksamalar meydana gelebilir. Umduğunuz ödemelerin zamanında gelmemesinden dolayı söz verdiğiniz kişilere karşı mahcubiyet duyabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Bazı oyalayıcı durumlar ya da gururunuzu ilgilendiren bir konuda daha kırılgan olabilirsiniz. Belki de karşılıksız bir uğraş içinde olabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizde incinmemek için fedakar davranıyorsunuz. Enerji dengesizliğine yol açarak hayatınızın diğer alanlarında da bozukluklar meydana getirebilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; yalnız kalmaktan hoşlanabilir ve kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Kendini yalnız hissettiğin anda huzur ve mutluluk dolman mümkün. Akşam inişli çıkışlı bir ruh hali içinde olabilir, seni rahatsız eden konuları dile getirirken fazla inatçı davranabilir, ısrarla haklılığını savunabilirsin.

8 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ailenizle, eşiniz, çocuklarınız, anne, baba veya kardeşinizle aranızda sizi aniden sinirlendirecek bir durum yaşanabilir. 10'a kadar sayın, sakin olun, büyütülecek bir durum olmadığını göreceksiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle ikili ilişkilerde kandırılmaya çok açıksınız. Aldanma konusunda uyanık olun. Herkes size karşı gerçek yüzünü göstermek istemeyebilir. Aşk konusunda bir Romeo Juliet sendromuyla karşı karşıya olsanız da yaşamın gerçeklik maskesini aklınızdan çıkarmayın. Bazı temalar hayallerinizi süslemekle sınırlı kalmalıdır. Az ve öz ile yetinmek sizi tatmin etmeli.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 42' 29" R
Ay
Balık
27° 43' 17"
Merkür
Koç
19° 14' 20"
Venüs
Boğa
06° 26' 16"
Mars
Koç
03° 07' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 24"
Satürn
Balık
16° 57' 14"
Uranüs
Boğa
22° 36' 02"
Neptün
Balık
29° 02' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 19"
Lilith
Başak
23° 49' 38"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:56

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>