Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Harcamaların Konusunda Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2020, Salı

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 90%

Fikriniz ve bakış açınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir. Belki sevgilinizle aynı görüşte değilsinizdir ve bir şeylere sizin baktığınız pencederen bakmıyor olabilir. Sinirlenmemeye ya da üzülmemeye çalışın. Bu durumda kesin bir yargı yok, yani bir kişinin bakışının "doğru" olması gibi bir şey söz konusu değil. Uzlaşma, iletişim ve sabır sizi bugün sınayan şeyler olabilir.

İşyerinde biri üzgün olabilir ve duygularını başkasına açma eğiliminde olmayabilir. Bu durum atmosfere gölge düşürebilir. Bu kişinin size kızgın olup olmadığını merak edebilirsiniz, ancak işle ilgili olması sizle ilgili olmasından çok daha muhtemel. Konsantrasyon için doğuştan gelen yeteneklerinizi kullanın ve bunun size engel olmasına izin vermeyin. Belaya değmez.

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Coşkulu içgüdülerine dikkatini vermeye çalış. Günün enerjisi sezgilerin için gayet olumlu etkilere sahip olacaktır. Sana gelen belirli izlenimlerin, direkt olarak sinirsel sisteminden yayıldığını hissedebilirsin. İnsanların duygularını fark edebilir veya güdülerini çözebilirsin. Psişik radarın çok güçlü, o yüzden bunu inkar etme! İçgüdülerin sana önemli bir rehberlik sunabilir.Eşsiz ve özel biri olduğunuzun farkına varın. Bunu tüm gün aklınızdan çıkarmayın ve davranışlarınızla da bu gerçeği ilan edin. Bugün havada tuhaf bir yoğunluk var ve herkes burnundan soluyor. Bu yüzden birileri "çıldırırsa" şaşırmayın. Güzel haber, siz bu duygusal patlamayı son derece iyi bir şekilde idare edeceksiniz çünkü duygular sizin oyun alanınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bugün biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizin tarafınızda olduğunu düşündüğünüz insanların ihanetine uğramış olmanız muhtemel. Birdenbire kafalarını farklı bir yöne çevirdikleri için yapayalnız kaldınız. Boşverin şimdi kaç kişinin sizi desteklediğini; siz zaten ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz muhteşem bir manevi güç rezervine sahipsiniz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

12 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilginç insanlarla tanışmak için mükemmel bir gün olacak. Tanışacağınız insanlar size derinden (mecazi olarak) dokunacak ve sizi duygusal düzeyde derinlemesine etkileyeceklerdir.

12 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrendeki kişilerin her zamankinden daha ılımlı tavırları ile karşılaşmak seni şaşırtabilir. Bu güzel duygular gününün daha verimli geçmesini sağlıyor. Parasal anlamda harcamaların artış gösterebilir. Akşam evde faturalarını gözden geçirdiğinde bu durumu fark edebilirsin. Kendine bir tasarruf planı hazırlamaya girişebilirsin. İlişkiye sahip olmanın verdiği sorumluluk zaman zaman seni yorabilir.

12 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakarlıklara karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Size söylenenlere karşısında sakin kalmalısınız. Sert söylemler için uygun bir günde değilsiniz. Evde kalmaya devam edin.

12 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerine doğru ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bitirmeye çalıştığınız işlerinizde sıkıntılar çıkabilir. Sakinliğinizi korumaya çalışın.

12 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Liner bir yol olmadığını görmek sizi rahatlatacak hem de bolluk bereket içerisinde hissettirecektir. Kendinizi güvenceleme ihtiyacını minimuma indirmelisiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda iletişim sorunları ile karşılaşabilir, anneniz ve kadınlarla iletişimde problemler yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz yükselecek ve kendinizi her alanda daha iyi ifade edebilme şansı bulacaksınız.

12 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mükemmeli bulmak için sınırlarınızı zorluyorsunuz. Ancak belirli bir noktada da elinizdekilerle yetinmeniz gerektiğini anlamalısınız.

12 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür bugün itibariyle İkizler burcunda seyahat etmeye başladı. Odağınızın kariyerinizde olacağı bir döneme giriyorsunuz.Gündüz saatleri romantik aktiviteler için destekleyici. Akşam saatlerinde kendinizi ve hayatınızı derleyip toparlama ihtiyacı duyabilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay, duygularınızı nasıl ifade ettiğiniz ve içgüdülerinizi nasıl netleştirdiğiniz konusunda size yardımcı olacaktır. Kariyeriniz harika gidiyor, ancak parayı yönetme konusunda hala çok etkili bir yolunuz yok. Eğer bir hesabınız yoksa, mümkün olan en kısa sürede bir tasarruf hesabı açın.

12 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınızda ısrarcı davranacak ve kendi isteklerinize her şeyden daha fazla önem vereceksiniz. Bazı konularda karar vermek zorunda kalabilir ve değer yargılarınızda zorlanabilirsiniz. Yeni kaynakların arayışı içindesiniz.

12 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 11' 23" R
Ay
İkizler
19° 34' 23" R
Merkür
Koç
24° 00' 25"
Venüs
Boğa
13° 24' 38"
Mars
Koç
07° 28' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 18"
Satürn
Balık
17° 24' 22"
Uranüs
Boğa
22° 55' 42"
Neptün
Balık
29° 11' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 45"
Lilith
Başak
24° 27' 19"
True Node
Koç
15° 10' 28"
Son Güncelleme : 10/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>