Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sabır Seviyen Yüksek Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 90%

Aile üyelerinizle (özellikle de kadınlar) sürtüşmeler rahatsız edici olabilir, çünkü söyledikleri can yakıcı sözler ve onlara olan sevginiz arasında kaldınız. Bugün kin tutmanın zamanı değil, boş verin. Evinizi temizlemek, yeniden dekore etmek, güzelleştirmek veya belki de harika bir yemek pişirmek isteyebilirsiniz. olabilirsiniz. Tartışmaktansa enerjinizi bu işlere verin. Daha sonra iyi ki böyle yapmışım diyeceksiniz.

Bugün sezgilerinizin güçlü olduğu anlar yaşayabilirsiniz. Bir su burcu olarak, psişik olmaya meyillisiniz. İnsanların enerjisini çok kolay alabilirsiniz. Birisi bir odaya girdiğinde, onlara ne olduğunu anında anlarsınız. Duyarlılığınız bugün yükselecek. Bu psişik izlenimlere dikkat edin. Çevrenizdeki insanlar hakkında bazı yararlı bilgiler alabilirsiniz. Veyayerinde size yardımcı olabilecek bir ticari alışveriş yapabilirsiniz.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Pratik bir zihniyette olacağın bir gün. Evini ve yaşam alanındaki öğeleri düzene sokmaya yöneleceksin. Hasarlı nesneleri tamir edebilirsin. Sonrasında adeta bir tamamlanma hissedeceksin. Yaşam alanını temizlemek ve uyumlu bir atmosfer yaratmak iyi hissettirecektir.Hayatınızda yapılması gereken her türlü değişikliği bu aralar yapabilirsiniz. Değişim ilk bakışta biraz korkutucu gelse de bilin ki ilerleme kaydedebilmek için gerekli bir değişken. İlle de odak noktanızı ya da hedefinizi o kadar değiştirmeniz gerekmeyebilir ancak kuvvetle muhtemel oraya nasıl ulaşacağınız konusunda tuttuğunuz yolu değiştirmeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi şarj etme ihtiyacı duyduğunuzda otomatik olarak verdiğiniz tepki yalnız bir şekilde meditasyon yapmak ve dünyadan uzaklaşmak oluyor. Zaman zaman yalnız vakit geçirme ihtiyacı hissediyorsunuz. Ama bugün dış dünyaya karşı açık olacaksınız, bu sizin için büyük bir sürpriz olacak. Eğer kendi düşüncelerinizde kaybolmazsanız, muhtemelen birisi ile tanışacaksınız.

13 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda bir karmaşayı çözebilir, başarı sağlayabilirsiniz. Zorunlu ödemeleri tamamlayabilirsiniz. Özgüveni koruma zamanı. Kendinize ve hayata mükemmeliyetçi yaklaşmak, sahip olduklarınızın değerini görmenizi engelleyebilir.

13 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda kendine yeni bir başlangıç belirleyebilirsin. Ay boşlukta hareket ediyor;başvurularının cevaplanma süresi uzayabilir. Fakat sabırlı hareket ediyorsun. Seni manipüle eden arkadaşlarını çevrenden uzaklaştırmak istiyorsun. Onlara karşı soğuk bir tavır takınabilirsin.

13 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle aranıza mesafe koymanız dostlarınızın şaşırmasına yol açabilir. Sebebini bilmedikleri bu davranışınız yüzünden eleştiri alabilirsiniz. Ortada yapılan bir hata var ise bunu açıkça anlatarak rahatsız olduğunuzu belirtmelisiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Komşularınızla ilişkileriniz gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle iletişiminizin yüksek olduğu bir gündesiniz. İşteki detaycılığınızla, değiştirici bir rol oynayabilirsiniz. Olaylara daha olumlu yaklaşabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili olaylarda fırsat yaratacak durumlar söz konusu olabilir. Akşamüstü yaşanan olaylardan aşırı beklentiler içine girebilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinize çok fazla dışarıdan müdahale almamaya çalışın. Başkalarının söylediklerini yapma eğilimi size zarar getirebilir. Ayrıca fırsatlar da bugün size gelecekler.

13 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimin sizinle flört ettiğini bildiğinizi düşünebilirsiniz ama şu anda sizinle ilgilenen ve bunu gösteren kişinin asla farkında değilsiniz. Gözlerinizi iyice açın!

13 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek olan Ay, finansal konulara dikkat çekiyor.Bugün bütçe yönetimi yapmak kolay olmayabilir. Akşam saatlerinde Ay'ın Akrep burcuna girişi ile telefon ve sosyal medya trafiğiniz artıyor. Günün ilerleyen saatlerinde yakınlarınızdan sürpriz haberler alabilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değişiklik için farklı bir ihtiyac hissedebilir, ancak nasıl bir değişimin gerekli olduğunu bilemeye bilirsiniz. Hayatınızdaki bu kritik aşamaya katlanmak için sabırlı olmanız gerekir. Gerçekten neyin önemli olduğunu karar verin ve geri kalanlardan vazgeçin.

13 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınızı sıkmayın. Bu akşamı, ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olarak kullanabilirsiniz. Ortak olduğunuz bir işte karamsar düşünmeye başladınız. Cesaretli adımlarla bundan karlı çıkmanız mümkün. Bu dönemdehayatınızda bazı şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez

13 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 54' 14" R
Ay
Aslan
22° 13' 49" R
Merkür
Koç
29° 25' 52"
Venüs
Boğa
19° 25' 08"
Mars
Koç
11° 12' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 24"
Satürn
Balık
17° 45' 52"
Uranüs
Boğa
23° 12' 43"
Neptün
Balık
29° 19' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 06"
Lilith
Başak
24° 59' 48"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>