Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Para Kazanmak İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Uzun zamandır beklediğiniz parayla ilgili nihayet bugün iyi haberler alabilirsiniz. Yüksek hayal gücü ve ilham, aynı zamanda en sevdiklerinizle iletişim kurma ihtiyacı, gün boyu kalbinizi ve zihninizi meşgul edebilir. Bu duyguları bastırmayın, yoksa hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Düşüncelerinizi not edin, resim çizmeye çalışın. Arkadaşlarınızı toplayın ve akşam için bir araya gelin. Keyfinize bakın ve bunun için zaman ayırın!

Ofisinizdeki işleri organize etmek için iyi bir gün. Dosyalamaya veri güncellemeye veya e-postalarına cevap vermeye odaklanırsanız daha sakin hissedeceksiniz. Satış görüşmeleri yapmak, toplantı düzenlemek veya başkalarıyla iletişim kurmak için iyi bir gün değil. İnsanların dikkatleri çok dağınık olabilir ve bu güçlü duyguları yansıtabilirler. Bu enerjiden sıyrılmaya çalışın ve kendinizi koruyucu bir balonun içinde tutun. Bu şekilde, gününüzü en iyi şekilde geçireceksiniz!

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

Senden yaşça büyük ziyaretçiler evine gelebilir ve belirli konuları nasıl ele aldığınla ilgili yorumlar yapabilirler. Oldukça hassassın ve bu yüzden eleştirilere normale göre daha az hoşgörüyle yaklaşıyorsun. Konuklarına sert çıkışma elbette. Aranızda bir tatsızlık yaratmak hiçbir şeyi çözmeyecektir. Konuyu değiştir ve seni en iyi hissettirecek şeylerden sohbet aç.Hala eski küreğinizi kullanıyor ve tarlayı öyle sürüyorsanız, küreği artık yenileme zamanı. Koca dönümü çarçabuk sürecek o büyük makineyi alın. Özetle, daha verimli olabileceğiniz yolları düşünün. Hayatınızı daha kolay ve rahat bir hale getirmeye yardımcı olacak şeylere yatırım yapmaktan çekinmeyin. Büyük ihtimalle, günün doğal akışı sizi gitmeniz gereken yere götürecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eşsiz ve özel biri olduğunuzun farkına varın. Bunu tüm gün aklınızdan çıkarmayın ve davranışlarınızla da bu gerçeği ilan edin. Bugün havada tuhaf bir yoğunluk var ve herkes burnundan soluyor. Bu yüzden birileri "çıldırırsa" şaşırmayın. Güzel haber, siz bu duygusal patlamayı son derece iyi bir şekilde idare edeceksiniz çünkü duygular sizin oyun alanınız.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Üretkenliğiniz bugün tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Onları kullanmaya koyarak para kazanma fırsatı doğabilir. Heyecanınız ve coşkunuz sizi en iyi şekilde yönlendirecek. Sezginiz de yüksek viteste, hayal gücünüzü ve başkalarıyla etkileşimlerinizi arttırıyor.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekçi olmayan bazı düşünceler duymak seni oldukça sinirlendirebilir. Bu konuda kardeşin ile hararetli konuşmalar yapabilirsin. Kamu personeli bir Başak burcuysan bazı yeni gelişmelere hazır olmalısın. Maddi anlamda güçlü olamadığını hissediyorsun. Bu konuda bazı adımlar atmak istesen de bulunduğun şartlar ve koşullar buna müsaade etmeyebilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularınızla ilgili şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız olan kredi başvurularınızla ilgili güzel ve sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir. Evde kalmaya devam edin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beraber çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir. Verimli zamanlar geçirebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizde sıkışmalar olabilir. Hızlı sonuç alamayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi toparlamak için fırsatlar doğabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının söylediklerini ya da düşündüklerini haddinden fazla önemsememeye dikkat edin ve kendiniz için yaşadığınızı hep hatırlayın.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem Venüs retrosu başlıyor hem de Mars Balık burcuna geçiyor. Venüs retrosu otorite konumunda kişiler ve üstlerinizle aranızdaki geçmiş sorunları, mevzuları bir anda ortaya çıkarabilir. Ayrıca göz önünde yaşadığınız bir aşk veya ilişkide sizi şaşırtan durumlarla ve tepkilerle de karşılaşabilirsiniz. Siz farkında olmadan bu ilişki farklı durumlara evrilebilir ve sizi ikilemde ve kararsız bırakabilir. Mars Balık burcunda kaygan bir zeminde ilerlerken özellikle ilişkiler açısından sizi tam anlamıyla tekinsiz bırakabilir. Herhangi bir girişim veya teklifte bulunurken atacağınız adımlara bu dönemde ekstra dikkat etmelisiniz. Karşınızdaki kişinin beklentileri çok daha karmaşık hale gelirken bunlarla çok fazla meşgul olabilir ve kendinizi karşınızdaki kişi ve ilişki veya birlikteliğiniz için epeyce yorabilir, tüketebilirsiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs retrosu başlıyor; 25 Haziran'a kadarortamında anlaşmak biraz daha zor olabilir. Geçmişten kalan fırsatlar karşınıza çıkacak gibi duruyor.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk, sevgi ve mutluluk gezegeni Venüs bugün itibariyle geri hareketine başlıyor. 25 Haziran'a kadar kariyer hayatınızda gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.Birlikte çalıştığınız kadınlarla ilişkilerinizde alttan almanızda fayda olacaktır. Mars'ın Balık burcuna girişi ile ikili ilişkileriniz önem kazanıyor.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Plüton'un bugün size gönderdiği garip enerji ile birlikte güven eksikliği hissedebilirsiniz. Bu da aşk hayatınızı etkileyebilir. Finansal açıdan önceliklerinize sadık kalın. Stres altında kaldığınız için yanlış kararlar verebilirsiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içindesiniz. Gücü seviyor ve özel dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var ve çevresel koşullarında aynı paralellikte olmasına dikkat etmelisiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 12' 60" R
Ay
İkizler
19° 57' 20" R
Merkür
Koç
24° 02' 05"
Venüs
Boğa
13° 26' 41"
Mars
Koç
07° 29' 31"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 42"
Satürn
Balık
17° 24' 30"
Uranüs
Boğa
22° 55' 48"
Neptün
Balık
29° 11' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 51"
Lilith
Başak
24° 27' 30"
True Node
Koç
15° 10' 19"
Son Güncelleme : 10/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>