Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Paranızı Kontrollü Harcıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Hislerinizi daha net aktarmaya çalışmanız gerekiyor. Zaman zaman zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçtesiniz. Daha bilinçli olmaya çalışmalısınız.

Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız da var. Doğru ve dengeli adımlar atabildiğiniz sürece zorluk yaşanmayacak. İçinde bulunduğunuz duruma mutlaka ayak uydurmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi gidebileceğini de unutmamalısınız. Sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalabileceği bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklentilerinize göre bir planlama yapmalısınız. Bugün kendi halinizde kalarak ve sadece sorumluluklarınızı düşünerek bir rota belirlemek iyi bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Kaldığınız yerden, daha iyisiyle ilerlemek verdiğiniz mücadelenin yönünü ve içeriğini değiştireceği için sizi etkileyen durumları da değiştirmiş olacaksınız.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün aile ve evle ilgili konular ön plana çıkabilir. Ev ortamınızda düzenlemeler yapmak, aile üyeleriyle daha fazla vakit geçirmek ve ilişkilerinizi güçlendirmek için uygun bir dönemdesiniz. Ayrıca kariyer hayatınızda önemli adımlar atabileceğiniz bir zamandasınız.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dolabınızı yenilemek için alışverişe çıkabilirsiniz. Alışverişte paranızı kontrollü kullanmak sizin yararınıza olacak. İlişkisi olan Başak burcuysanız, sevgilinizde her konuda konuşabilmek hoşunuza gidiyor. Küçük bir hediye alarak partnerinizi mutlu edebilirsiniz. Arkadaşınızdan gelen telefon sizi uzun süre meşgul edebilir.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görüşlerinizi açıkça belli etmek sizin netlikten yana olduğunuzu gösterebilir. Ancak bunu hangi kanal ya da üslupla yaptığınız da önemli olacaktır. Farklı alanları test etmeyi, kendinizi başka mecralara taşımayı, yaptığınız işi geliştirmek adına eğitim ve kitaplardan destek almayı ihmal etmemelisiniz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal paylaşımlarda daha yenilikçi ve dışadönük olabilirsiniz. Koşullar sizi daha farklı temaların içine çekebilir. Sosyal konularda daha aktif olmak isteyebilirsiniz ve organize olunması gereken konular öne çıkabilir. Arkadaşlarınızla yoğun duygusal paylaşımlar da dikkat çekiyor. Geleceğe ilişkin planlarınızda vesvese yerine kararlı bir tutum izleyebilirsiniz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi ve kariyer bağlamındaki isteklerinizin ön plana çıktığı bir günde olabilirsiniz. Hırsınızın dengenizi bozmasına izin vermeyin.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seni yeni fırsatlarla karşılaştıracak insanlarla tanışabilirsin bugün. O yüzden de yeni ortamlara girmeye devam etmelisin. Tanıştığın insanlarla aranı iyi tutup iletişimi kesmemek sana hiç beklemediğin fırsatlar getirebilir. Sosyalleşmen gerekecek bugün.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, şimdi geçmiş anlamlı bir şekilde aydınlanıyor. Odak noktanız aşk ve geçmiş ilişki kalıpları olabilir. Özel bir sorun hakkında gelecekte daha iyi planlar yapmanıza ve kararlar almanıza yardımcı olacak daha fazla bilgiyi su yüzüne çıkabilir. Son öğrendiklerinize dayanarak hangi eylemleri gerçekleştirmeniz gerektiği konusunda çok daha net olabilirsiniz. Şimdilik, işleri sonuçlandırmak yerine işleyin ve sindirin. Duygusal düzeyde yeni bir başlangıç yapmak için harika bir konumdasınız. İşlevsiz bağlılıkları veya tutumları, özellikle de ilişkilerle ilgili olanları geride bırakmak için harika bir zaman.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşınıza çıkan kişilerin akıl ve zekasından etkileneceksiniz. Yine yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla yeni bir yapılanma içine gireceksiniz. Bazılarınız, yakın dostlarıyla güzellik konularına ve sanatsal olaylara ilgi duyacak.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; duygusal bir gün sizi bekliyor. Yalnız kalmak, meditasyon gibi ruhsal çalışmalar iyi gelecek. Gününüz sakin ve huzurlu geçsin!

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Para kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Güvene ihtiyacınız var.

14 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 37' 35" R
Ay
Terazi
20° 28' 47" R
Merkür
Boğa
05° 55' 35"
Venüs
Boğa
25° 26' 57"
Mars
Koç
14° 56' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 48"
Satürn
Balık
18° 05' 33"
Uranüs
Boğa
23° 29' 46"
Neptün
Balık
29° 26' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 02"
Chiron
Koç
21° 42' 53"
Lilith
Başak
25° 32' 25"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>