Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygularını İfade Edemeyebilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün tutkulu, ateşli bir ruh halinde olabilirsiniz. Normalde insanları azarlama potansiyeline sahipsiniz! Ancak bu öfke uzun sürmeyecek. Enerjiniz, günün güçlü gezegensel etkileriyle daha da artacak. Başak genellikle çok hararetli ve çabuk öfkelenen bir burç olduğundan, sevdikleriniz bu enerjili yönünüze anlam veremeyebilir!

İşlerin gerçekten iyi gittiğini düşündüğünüz an, bir şeyler yolunuza çıkıyor. Bugünyerindeki projelerinizle ilgili birkaç gerileme keşfedebilirsiniz. Ve onlarla nasıl başa çıkacağınızı bulmanız gerekecek. Aklınızın arkasında, bu aksaklıkların çıkmasını bekliyor olabilirsiniz. Bu, sezgilerinizi yeterince sık dinlemediğinizi ve çoğu zaman size söyleyecek çok şeyi olduğunu gösteriyor!

Beklenmedik talih kuşlarıın yalnızca masalda olduğunu düşünmeyin. Fakat hemen de şans oyunlarına koşturmayın. Onun yerine, size içinizde normalde olduğundan daha fazla güven olduğunu kanıtlayabilecek olan bankacınızla görüşün. Ya da daha iyisi, size sermaye sağlayacak birini bulun. Sadece teklifinizin en iyisi olduğundan emin olun yeter.

Kariyerini ilgilendiren geçici bir aksaklık sebebiyle yolunu kaybetmiş hissediyor olabilirsin. Aksaklığın sebebi bazı ekipmanlar olabilir. Kendini çılgına döndürme - bu geçici bir mesele, yakında çözülecektir. Kararlılığın, verimliliğin ve pratik yetilerin en kısa sürede aksaklığın giderilmesinde önemli yol oynayacaktır. Aslında gelecek konusunda oldukça pozitifsin ve bu enerji de uzun süre değişmeyecek gibi! Hiçbir sorunu bugün takma. Rahatla ve aile ile dostların eşliğinde günü geçir.Bugün sıradışı bir arkadaş edinebilirsiniz. Gün içinde bir yabancıyla sohbet edebilirsiniz. Belki de bu insan farklı bir kültürel ya da etnik kökene sahip olabilir. Bazı net farklılıklara rağmen ikiniz özel bir bağ kurabilirsiniz. Bu arkadaşlığı bir adım daha ileri taşıyıp bu insanı daha yakından tanımaktan çekinmeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün katı ve acımasız bir tutum benimseyeceksin; çünkü etkili bir imaj çizmek istiyorsun. İnsanlarla uğraşırken, güçlü bir desteğin olmadığı takdirde iddialı konuşmamalısın. İnsanlar da bir miktar alıngan olabilir; o yüzden mümkün olduğunca olgusal gerçekle üzerinden iletişim kur ve hareket et; hislerini araya karıştırmamaya çalış.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal başarılar elde edebilir, ortaklıklar ve ortak alım-satımlarla meşgul olabilirsiniz. Özgüven dengesi ve finansal şartlar, bireysel motivasyonunuzu ve ilişkilere yaklaşımınızı etkileyebilir. Etik değerleri korumaya, yanıltmaktan kaçınmaya çalışmalısınız. Finansal konularda hızlı karar almak hataları getirebilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Başak bugün iletişim gezegeni geri gidiyor duygularını tarif etmekte zorlanabilirsin. Yanlış anlaşılmak istemiyorsu. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan hoşlandığın kişiye duygularını açıklamakta zorlandığını hissedebilirsin. Kaybedip unuttuğun bir eşyan beklemediğin bir anda eline geçebilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mükemmeliyetçi özelliğiniz bugün kendini baskın bir şekilde gösterebilir. Duygularınız ve davranışlarınız hatasız olmak zorunda değil. Aynı durumu karşı taraftan da beklememelisiniz. İnsan kusuruyla insandır. Kendinizi bilerek yalnızlık girdabına doğru itmemelisiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Akşam saatlerinde birileriyle tanışabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşırı güvenden kaçının. Her şeyin şey mümkün olduğunu düşünüyorsunuz. Diğerleri size sınırlarınızı fark ettirebilir. Yeni fikirlere ya da felsefelere takıntılı olmayın. İnsanların görüşlerini dikkate alın ve onlara güvenin. Hayatınız gerçek olamayacak kadar iyiyse, DİKKAT EDİN. Mümkün olduğunca gerçekçi olun.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aniden bakış açınızı değiştirdiğinizde ve olayları tamamen farklı bir çerçeveden gördüğünüzde bambaşka bir dünyaya adım atacaksınız. Bu yenilik sizi sarsacak!

14 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Bugün kendinizi endişeli hissedebilirsiniz, sağlık konusunda takıntı yapmamaya dikkat edin. Aldığınız kararları gözden geçirebilir, kendinizi ve düşüncelerinizi sorgulayabilirsiniz. Güneş ile Mars arasındaki karşıtlık finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir güne işaret ediyor. Alacak – verecek konularında problemlere karşılaşabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir aşka yelken açmanıza çok az kaldı ve bunu hissedebiliyorsunuz. İş yerinizde ortaya çıkan problemleri kolay bir şekilde çözebiliyorsunuz. Size negatif enerji veren ve modunuzu düşüren insanları çevrenizden uzaklaştırın. 

14 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bir iletişim sorunu yaşadığınızı kabul edin. İlişkinizi düzeltmek için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerçekçi nedenlere bağlamalısınız. İnsanları olduğu gibi kabul edin, tasalarınız ve hayal kırıklıklarınız ortadan kalkacak, ya da azalacaktır. İş hayatında güvenebileceğiniz kimseler olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike oluşturuyor. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışın.

14 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 56" R
Ay
Balık
10° 52' 06"
Merkür
Koç
18° 29' 42"
Venüs
Boğa
05° 00' 27"
Mars
Koç
02° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 51' 23"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 55"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:04

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>