Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Egoya Karşı Tavrın Net Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 20%
Sağlık 90%

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Venüs kariyerinizle dikkat çekeceğiniz ve toplum yaşantınızda gözönünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir. Sinirlilik, kontrol kaybı ve dikkatsizlikler rahatsız edici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir yakınınızın sağlık sorunları üzüntülü günler yaşatabilir. Bu süreçte ortak sıkıntılar sizi yeni yakınlaşmalar içine sokacak. Akraba ilişkilerinizde bazı hesaplaşmalar içine gireceğiniz olumsuzluklar söz konusu. Kendinizi sınırlanmış hissettiğiniz konularda hazırlıksız karşılaşacağınız fırsatlar, toparlanana kadar size problem gibi görünebilir.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevdikleriniz sizinle daha fazla zaman geçirmek isteyebilir, arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz. Sosyal uzaklaşma bunu mümkün kılmayabilir, ancak ulaşmak için başka yollar da var. Görüntülü konuşmalar yaparak da özleminizi az da olsa giderebilirsiniz.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanların egosu sınırlarını zorlayabilir. Çalışma hızında bir düşüş olduğunu fark edeceksin. İşleri hızlandırmak için kendine bir program yapabilirsin. Tesadüfen kaybettiğin bazı eşyaların eline geçebilir. Uzun süreli ilişkisi olan bir Başak burcuysan sevgilinden gelen bir hediye duygusal anlamda seni etkiliyor. Yalnız yaşıyorsan evin ile ilgili bazı gelişmeler kapıda.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlayacağınız girişimlerde ortak hareket etmelisiniz. Fikir alışverişleriyle kendinize yeni bir ufuk açabilirsiniz. Yeni birbaşlangıcı fırsatınız olabilir. Evde kalmaya devam edin.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınıza ait sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullardan elinizden geldiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemeye özen gösterin. İşlerinizle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Tenkit edici tavrınızdan sıyrılabilirseniz, daha sakin bir gün geçirebilirsiniz.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdakilerin düşüncesini fazla önemseyen grupta olabilirsiniz. Elbette çevrenizi önemseyin fakat sizi kısıtlıyorsa o zaman problem teşkil eder.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde daha derin bir duygusal bağ oluşturmamaya özen gösterin. Çünkü henüz bunun için çok erken. Karşınızdakini tanımadan ona fazla bağlanmanız daha çok üzülmenize sebep olabilir.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. Günlük rutinler, çalışma hayatı ve sağlık konuları ön planda olacaktır.17:02 itibariyle Ay boşluğa girecek ve günün kalanında boşlukta olacak. Akşam saatlerinde düzen kurmakta güçlük çekebilirsiniz.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki duygusal dürtülerin sesini biraz kısmanızda yarar var. Birden duygularınıza kapılıp karar veriyorsunuz. Yakında elinize önemli bir fırsat geçecek. Mutlaka değerlendirin. Sevdiğiniz kişi sizin büyünüze kapılmış gidiyor. Aslında onun da sizin kadar şefkate ihtiyacı var.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar kariyerinizde ilerlerken yavaş ve emin adımlar atmaya özen gösterin. Acele ettiğiniz işlerde çoğunlukla çuvallıyorsunuz. Maddi açıdan olmasa da pek çok konuda şanslısınız. Özellikle ailevi konularda gözde çocuk siz olacaksınız.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bilinçaltınız çok karışık. Bazı sırlarınızı saklama konusunda oldukça inatçı davranarak, karşınızdaki kişileri şaşırtacaksınız. Olayları abartmadan yaşarsanız, her şey olumlu gelişecek. Gizemli yönleriniz herkesin ilgisini çekecek.

14 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 55' 16" R
Ay
İkizler
15° 44' 02" R
Merkür
Koç
23° 43' 57"
Venüs
Boğa
13° 04' 07"
Mars
Koç
07° 15' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 22"
Satürn
Balık
17° 23' 06"
Uranüs
Boğa
22° 54' 44"
Neptün
Balık
29° 11' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 52"
Lilith
Başak
24° 25' 28"
True Node
Koç
15° 12' 01"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>