Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Özgüvenini Koruyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün aşk konusunda yenilikler seninle beraber olacak. Yeni ortamlara girebilirsin, yeni insanlarla tanışabilirsin bugün. Bunları yaparken de kendini çok sıkman gerekmeyebilir, bazı şeyleri akışa bırakarak da mutlu olabilirsin.

Yeteneğiniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştıracak, kendinizi bu kadar sıkboğaz etmeyin. Kararlılığınız iyi bir özellik, ama zaman, zaman inatçılığa dönüştüğünde gereksiz gerilimlere neden oluyor.

Kendini geliştirip yeni şeyler öğrenebilir, yeni para kazanma fikirleri geliştirebilirsin bugün. Bu amaçla yeni kariyer ve eğitim konularına daha fazla özen göstermen mümkün. Zihnin bu tür konulara daha açık olabilir.

Daha aktif olmanı gerektirecek bir hareketlilik içine girebilirsin bugün. Eski alışkanlıkları terk etmek kolay olmasa da sağlık için hayatına daha çok hareket katmayı düşünebilirsin. Yoğunluklarla başa çıkabilmek için enerji seviyeni artırman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için önemli değişimler yaşanabilir, bazı şeyleri daha farklı görmeye başlayabilirsin. Geçmişe çok takılıp günü yaşamayı ihmal etmemek bugünün önemli bir konusu olacak. Gelecekle ilgili planlar yapıp kendine güvenini güçlendirmen çok daha doğru olabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ne kadar çok insan sırtını sıvazlasa ve ne kadar harika birçıkardığını söylese, o kadar şüphelenirsin. Niye ya? Söylediklerini kastetmediklerine dair bir işaret yok. Gerçek şu ki, aldığın tüm övgüleri hak ediyorsun. Tadını çıkar.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının sana karşı eleştirel yaklaşımı seni üzebilir. Fakat kendin ile barışık olmalı ve özgüvenini korumalısın. Beklentilerin artacağı bir döneme giriş yapıyorsun. Ancak isteklerini ortaya koymak için acele etmemen gerekiyor. Eğer ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan yakın çevrenden bir kişi sana duygularını belli etmek isteyebilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal olarak çalışma arkadaşlarınıza destek olmak isteyeceksiniz. Onlara vereceğiniz destek size karşı minnet duyguları geliştirmelerine sebebiyet verecektir yaşadığınız tüm bu duygular sizi hassaslaştırabilir ve değerlerinizi tazeleyebilir. Ama söylenenlerin doğruluklarından emin olun ve sizi kullanmalarına müsade etmeyin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yanan yolda ilerleyen Ay parasal konulara dengesizlikler ve harcamalar getiriyor. Öğle sonrasında da sözlerinizde, yakın çevrenizde daha sabırlı olun.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinde işleriniz iyi gidiyor olabilir. İlişkinizde de aynı başarıyı yakalayabilmek için, partnerinizi belirli konularda ikna etmeniz gerekebilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şey hakkında ciddi olmak zorundaymışsın gibi hissetme. Organizasyon ve planlama yararlıdır fakat bazen ihtiyacın olan şey kaos ve spontanlık olur. Düzen kaostan doğar ve her şeyden önce bu düzen kaostan önceki düzenden çok da gelişmiş olur. Bırak her şey yıkılsın; böylece yeniden inşa edebilirsin; hem de daha ilerlemeci bir düşünce ve tavırla.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Verimlilik şu anda neredeyse imkânsız görünebilir. Hiçbir şey için yerinizden kalkamadığınızda, cevap, gizli bir küskünlüğün sizi geri tuttuğu ve sizi uyuşuk hissettirdiği olabilir. Kalbiniz yapılacaklar listenizdeki şeyler için atmıyorsa, üstesinden gelmeye çalışmak yerine muhtemelen bunu kabul etmeniz daha iyi olur. Gerçekten ne istediğinizi netleştirmek, ilerlemek için ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi bulmanıza yardımcı olabilir. Daha çekici bir planınız olana kadar dinlenmekten çekinmeyin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazılarınız kardeşlerle, yakın bağ içinde olacakları kişilerle ortak çalışma düzenine girecekler ve kazanaçlı çıkacaklardır. Gücünüzü çevresel faktörlerden alacak işler içinde olacaksınız. Önemli kararlar arifesindesiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz başkalarına da bulaşıyor. Yeni fikirler öne sürmenin tam zamanı. Bugüne dek almaktan çekindiğiniz kararlar sizin açınızdan önemli bir hal alabilir. Enerjinize rağmen aceleci davranmayın ve hareketlerinizin sonucunun tam bilincinde olun. Her şeyin üzerinden dikkatle ve sakince geçmeyi ihmal etmeyin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna başlarken çözmeniz gereken parasal konular olabilir. Bir finans danışmanından fikir almayı düşünebilirsiniz. Öğleden sonra veya akşam saatleri için yakın çevrenizdeki kişilerle program yapabilirsiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içindesiniz. Gücü seviyor ve özel dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var ve çevresel koşullarında aynı paralellikte olmasına dikkat etmelisiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>