Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Önemsiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişi ile bazı konularda inatlaşabilirsin. İkiniz de geri adım atmak istemeyebilirsiniz. Ancak bu inadın size zarar vermemesi için dikkatli olman gerekecek. Ortamın bu şekilde gerilmesi başka konuları gündeme getirebilir.

Güneortamınıza oluşacak bazı tatsızlıklarla başlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmelerin olmaması vehayatınıza bağlı sorunlar sizi fazlasıyla sıkacaktır.

Bugünilişkilerinin ne kadar önemli olduğunu fark edebilirsin. Herkese açılmayan kapıların,ağı sayesinde çok daha rahat açıldığını fark ederek bu tür ilişkilere daha fazla önem vermen gerektiğini fark edeceksin bugün.

Vücudunun direncini arttırmak isteyebilirsin bugün. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek ve vücudunun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri tüketmek kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeyler istediğin gibi gitmeyebilir. Etrafındaki insanlar sana zorluk çıkarabilir ve bu kişilerle iletişim kurman güçleşebilir. Ancak bunun bir sebebi insanlar ise bir diğer sebebi de sen olacaksın. Kendini gergin hissediyorsan bunun için adımlar atmalısın.

16 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları,bugün daha bilimsel konulara yönelerek mantıklı adımlar atacaksınız. Duygularınızdan kendinizi arındırarak yeni bir oluşumun içine giriyorsunuz. Tartışmalarla birlikte kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmeyi başaracaksınız. Bu durum sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanın hızla aktığı bugünlerde kendini ne kadar ihmal ettiğinin farkını varıyorsun. Eğer çalışmayan bir Başak burcuysan, günün tamamını kendine ayırmak isteyeceksin. İhtiyacın olan bir eşyanın indirime girdiğini görebilir ve kendini alışveriş yaparken bulabilirsin. Bankayla ilgili bir sorun, uzun süren telefon görüşmesine neden olabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cömert bir gün geçirebilirsiniz. Elinizdeki maddi ve manevi imkanları paylaşırken yarını düşünmek sizin için zor olabilir. Hislerinizle mantığınızın aynı paydada buluşmadığı harcamalar size ekonomik ve psikolojik olarak zorluk yaşatabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşta yeni gündemler olabilir. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan olumlu davranışlar sergilemeniz, yüksek enerjiniz etrafınızda yeni insanların olmasına da vesile olabilir. İş konusunda dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün negatif enerjini üstünden atmak sana bağlı olacak. Ayakların toprağa değebilir bugün. Stres ve gerginlikten uzaklaşmak, biraz elektrikli aletlerden uzaklaşmak ve seni mutlu eden şeylere zaman ayırmak daha iyi olacak.

16 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi sizi sakin ve rahat hissettiren ne varsa buna tutunun. Rutinler, her zaman düşman değildir. Bir şeyler başarmak için sabırsız hissediyorsanız en büyük hedeflerinize odaklanmak yerine daha küçük şeylerle uğraşabilirsiniz. Ev dekorasyonu veya birkaç minikbölümünü başarıyla tamamlamak iyi hissettirebilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık eski alışkanlıklarınızı değiştirecek yeteneğe sahipsiniz. Girişimciliğiniz iyi ses getirecek. Cesaretli olun. Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya mükemmel işler çıkıyor. Kendinizi sınırlamaktan vazgeçin.

16 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu sıralar dışarıya doğru patlama eğiliminde olduğundan, bunun yerine enerjinizi içinize yönlendirmeyi deneyin. Öfke krizlerinden, sözlü saldırılardan veya fiziksel şiddete bile varabilecek kavgalardan mümkün olduğunca kaçının, çünkü bunların size hiçbir faydası olmayacak. Gücünüzü içinize doğru yönlendirmeyi başarabilirseniz, kişisel gelişiminizde ve anlayışınızda ileriye doğru büyük bir adım atabileceksiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Açıkcası kandırılma potansiyeliniz çok yüksek, dikkatli olmalısınız. Güzel bir gün dilerim.

16 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikteliğinizde kısa süreli de olsa bir sorun yaşanabilir. Çünkü kendi iç sesinizi dinlemiyor, çevrenizden gelen öğütleri reddediyorsunuz. Bu tutumunuzu değiştirmeli, olaylara daha ılımlı yaklaşmalısınız. İş ilişkilerinizde eksik bilgilenmeler, hatalı sonuçlara götürebiliyor. İşyerinizde yaşanan tartışmalardan uzak durmak yararınıza olacak. Yakın bir dostunuzla istemeden de olsa yaşayacağınız para tartışması keyfinizi kaçırabilir. Yemek yeme isteğini abartmazsanız sağlığınızda problem yok.

16 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 06" R
Ay
Başak
16° 17' 22"
Merkür
Boğa
01° 59' 16"
Venüs
Boğa
21° 54' 17"
Mars
Koç
12° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 54' 12"
Uranüs
Boğa
23° 19' 45"
Neptün
Balık
29° 22' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 16"
Lilith
Başak
25° 13' 15"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>