Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aldığın kararları sorguluyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2019, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün etkili olan ve çok kolay hissedilemeyecek derecede yavaş hareket eden bazı enerjiler var. Ancak, bu enerjiler size en çılgın hayallerinizi ortaya çıkarmanın anahtarını sunuyor. Hayal dünyası sizin gerçekliğiniz olabilir, fakat bir seferde yalnızca küçük, ince bir adım olabilir. Pes etmeyin. Bir şeyleri alışılmadık şekillerde çözmeye odaklanın. Yapabileceğinize inandığınız sürece, en nihayetinde kalbinizin istediği herşeyi elde edeceksiniz.

Her durumda ilgi odağı olmaktan korkmuyorsunuz. Aslında, doğuştan bir lider olabilirsiniz, ama liderlerin iyi bir organizasyon anlayışına ihtiyacı vardır ve bu sizin üzerinde çalışmanız gereken bir şey. Organize olmak için bugün biraz zaman ayırın, böylece diğer insanlara karşı otoriteniz sorgulanmayacak. Sonuçlar çok cesaret verici olacak!

Bugün bazı teknik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bir donanım parçası kırılabilir veya yeni kullandığınız bir alet bozulabilir ve acilen değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da bütçenizi etkileyecektir. Bunun dışında etrafınızdak gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu teknik zorluklardan dolayı tek suçlanan kişi siz olacaksınız ama her şeyi düzeltmek için efsanevi taktiklerinizi kullanacaksınız.

Sosyal bir gün geçireceksin ve muhtemelen telefon, e-posta yoluyla birçok iletişim daveti alacaksın. Dost canlısı bir modda olsan da, onların dramalarına bulaşmamak onlar için sunulmuş en iyi yardım olacaktır. Cevaplarını kısa ve pragmatik tut; hem sana minnettar kalacaklar hem de sen kendi işlerine odaklanabileceksin.Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

16 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün de hareketini Oğlak burcunda sürdürüyor. Ay ve Venüs arasındaki karşıtlık nedeniyle sabah saatlerinde aşk hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz davranışlar hayal kırıklıkları yaşatabilir. Ay ve Satürn arasındaki kavuşum ilişkinizi olgunlaştıracak bir görünüm olsa da yarın gerçekleşecek Ay tutulması aşk yaşamınızda öfkenizi tutamayacağınız durumlar yaşatabilir.

16 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kararları sorguluyorsun!Bugün toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Bugüne dair beklentin fazla olabilir. İş ortamındaki anlaşmazlıkların son bulduğunu görmek üzerindeki yükü alıp götürecek. Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan, çalışanların sağlayacağı başarı, kurumun sevindirici kararlar almasını sağlayabilir. Uzun zamandır konuşmaktan kaçtığın bir konu bugün karşına gelebilir. Güçlü iletişiminle sorunun üstesinden gelebilirsin. Kısa bir süre önce ayrılık yaşamış ya da sevgilisiyle sorunları olan bir Başak burcuysan son zamanlarda aldığın kararları sorgulayabilirsin. Akşam saatlerini dinlenerek geçirmek isteyeceksin. Evde film keyfi yapabilirsin.

16 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerdeki fırsatları kendi egosal durumlarınız yüzünden kaçırmamalısınız. Çevrenize kendinizi anlatmak isterken yanlış ifade edebilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı evinize ait konularda gösterebilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde korunmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğuz bölgeyi terk etmek, tatil odaklı seyahat gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Atacağınız adımlar hususunda da başarılı olacaksınız.

16 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinde beklenmedik sürprizler ve mücadeleler yaşayabilirsiniz. Bu durumu liderlik vasfını üstlenerek çok iyi yönetebilirsiniz. Size kuşkulu yaklaşabilirler. Bu duruma duygusal yaklaşmayın, elinizdeki verilerle gereken cevabı verin.

16 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda koşmak isterken evdeki neşesiz ortam motivasyonunuzu çok düşürüyor. Aile içi meseleleri çözmek ve gerekli düzenlemeleri sağlamak epey daha vaktinizi alır. Bu nedenlehayatınızdaki hızlı akışı ve değişken koşullarla önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Yurt dışından gelecek habere sevineceksiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

16 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda yetersiz kalacağınızla ilgili korku sahibi olabilirsiniz. Ailenizden destek görmek istiyorsunuz ama ne zaman bunu isteseniz ortada değillermiş gibi gelebilir. Aslında bunlar hep sizin içsel beklentileriniz. Her zaman takıldığınız konulardan uzaklaşıp hayatı kendiniz dar etmekten vazgeçmelisiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; sorumluluk sahibi ve sabırlı olman ağır ama sağlam adımlarla ilerlemene neden oluyor. Bu dönem yetenekleriz açığa çıkarak, yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olmanı sağlayacaktır. Yurtdışı, eğitim, medya ve yayıncılıkla ilgili çalışmaların kariyerine olumlu yansıyacaktır.

16 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 52' 20" R
Ay
Koç
00° 11' 55"
Merkür
Koç
19° 21' 17"
Venüs
Boğa
06° 38' 47"
Mars
Koç
03° 15' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 47"
Satürn
Balık
16° 58' 05"
Uranüs
Boğa
22° 36' 37"
Neptün
Balık
29° 02' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 53"
Lilith
Başak
23° 50' 46"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>