Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi inatla hala sınırlı tutuyorsunuz. O ise olanlardan duyduğu pişmanlığı ve üzüntüyü size elinden geldiğince belli etmeye çalışıyor. Bu konuda hem uzlaşmaz hem de sütten çıkmış kaşık gibi davranıyorsunuz.

İş hayatınızdaki bozuk bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya erteleyerek yaklaşılması halinde nasıl düzelmeye başladığını görüyorsunuz. Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olacak.

Bazı durumlarda fazla eli açık davranıyorsunuz. Dostluk adına duygusal bir tatmin yaşıyorsunuz doğru, ama birtakım ilişkilerinizde bu anlamda bir denge tutturmanız gerekiyor.

Yeni tanıştığınız birini, kalıcı bir dostluk için gözetim altına aldınız. Onun davranışlarına sürekli puan veriyorsunuz. Ama onun bu konudaki rahatlığını sezebilirseniz, siz de onun gibi bu yeni arkadaşlığın tadını çıkartabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmamak için her şeyi yapıyorsunuz. Halbuki arkadaşlarınızın içinde bulunduğunuz bir soruna çözüm getirmekten başka bir niyetleri olmadığı görülüyor. Tatilde geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir bir dostluk bıraktı. Önümüzdeki günler onu daha iyi tanımaya çalışacaksınız.

17 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Pazar günümüz Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Kendi bildiğiniz şekilde düşünecek ve hareket edeceksiniz. Gün boyu sizi rahatlatacak bu enerji sayesinde, aktivitelere ağırlık vermek, müzik dinlemek, eğlenceli bir şeylerle vakit geçirmek için moralinizi yükseltebilir. Saat 17:18 Ay-Satürn görünümü, başkalarının bizi değerli bulmasını, önemsemesini istediğimizin işaretçisi. Bu nedenle hırslıyız ve duygularımızı kontrol etmekte zorlanabiliriz. Özellikle istemediğimiz bir şeye zorlandığımızı, kısıtlandığımızı, reddedildiğimizi, önemsenmediğimizi düşünürüz. Oysaki bu bizim hissettiğimiz bir şey olabilir. Saat 18:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, zorlukların bizi yıldırmasına izin vermeden, güven duygumuzu ayakta tutmanın önemini vurguluyor. Saat 23:37 Ay-Jüpiter etkisinde, arzu ve isteklerimizin kabulünü bekleriz. Maddi-manevi yönden güçlü olmaktan yanayız. Doğal olarak her meseleyi yanılmamak için gözden geçiririz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir sorguladığın her şeyde haklı olduğun ortaya çıkacak. Bu, ukala olarak algılanmana sebep olabilir.

17 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin finansal sorumlulukları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Özel hayatınızda alacağınız sevgi dolu adımları değerlendirme zamanı gelmiştir.

17 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi daha olumlu yöne çevirmelisiniz. Geçmişten kaynaklanan hassasiyetler söz konusu olabilir.

17 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GEÇİCİ duygular karşısında temkinli olmanız gerekiyor. Süregelen ilişkinizi bozmamak için partnerinizi ilgisiz bırakmayın.

17 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yazı çizi işlerinin ön plana çıkacağı bugün, kendi sosyal çevrenizdeki insanlar size yeni fikirlerle gelebilirler. Onların fikirlerine sırtınızı dönmeyin. Her şeyi derinden incelemek isteyebilirsiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli planda yürüttüğünüz ilişkilerle ilgili aniden kararınızı değiştirebilirsiniz. Hayatın akışı bu yönde ilerler. Hız trenine binmek buradaki adrenalini deneyimlemek size iyi gelecektir. Tertip, disiplin ve düzen bazen bizi boğar. Sizin de neşe ve heyecana açık olmaya hakkınız var.

17 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 57' 10" R
Ay
Başak
11° 09' 48"
Merkür
Koç
17° 27' 51"
Venüs
Koç
17° 44' 25"
Mars
Balık
21° 24' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 17"
Satürn
Balık
15° 34' 07"
Uranüs
Boğa
21° 44' 38"
Neptün
Balık
28° 33' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 24"
Lilith
Başak
22° 08' 40"
True Node
Koç
15° 36' 49"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>