Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok yorulacağınız bir beraberliğe doğru hızla ilerliyorsunuz. Karşı taraf daha gerçekçi, sizin kadar iyimser görünmüyor. Kişilik uyuşmazlığı gibi değil de, koşulların tam hazır olmadığı yönünde kaygıları var. Aceleci davranmayıp yeniden düşünmeniz gerekiyor.

Bir haber alıp çok ilgilenecek ve buna yoğunlaşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin bir aile sorunu bu günlerdeyaşamınızı epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz. Zor borç veriyor ve çok da zor alıyorsunuz. Ama şu anda kafanızdaki bir plan için dış yardıma ihtiyacınız var. Bugün bu yüzden bir kıvranış içindesiniz.

Dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var ve siz ona karşı hazırlıklı görünüyorsunuz. Bu bir rehavet içine girmenize neden olmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde biriyle birtakım problemler yaşıyorsunuz. Bu problemlerin önü alınamayacak yerlere varmasından çekiniyorsunuz. Aranızda karşılıklı sorumsuzluk suçlamaları var. Bugün içinizde sebebini bulamadığınız garip bir coşku var. Bu keyfiniz çevrenizdekilere de yansıyor. Akşam saatlerinde kalabalık bir konuk ağırlayacağınızı öğrenecek ve içinizdeki coşkuya veda edeceksiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:50 Güneş-Satürn görünümü, ev içindeki düzenleme, derleme, toparlama işlerimizi gösterdiği gibi, ofis içindeki işlerin yoluna koyulması anlamında etkilidir. Bir şeyler tam olarak aklınıza yatmayabilir, birileri beğenmeyebilir, bir şeyler size uygun gelmeyebilir. Böyle durumlarla karşılaştığınızda endişelenmeyin. Bunlar biraz da, bir hafta önceki meselelerin karşınıza çıkması veya kendini hatırlatması nedeniyledir. Bir daha gözden geçirmekte yarar var. Aile içi ilişkilerimizde anlayışlı olmak, yaşça büyük kişilerle tartışmadan kaçınmak faydalıdır. Saat 09:25 itibariyle İkizler burcunda sondördün oluşacak. Güneşin burcunuzda ilerlemesi nedeniyle, güçlü bir ifade tarzına sahipsiniz. Ay-İkizler burcunda her konuda öne çıkmanızı sağlıyor. Etrafınızdaki olayları gayet iyi ayırt edebilir, neyin yanlış ve neyin doğru olduğu konusunda tespitler yapabilirsiniz. Bu durum doğal olarak eksiklerinizi tamamlamanızı ve daha olumlu bir şekilde hareket ederek, kendinize en uygun seçimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Kafanızın içinde işinizle alakalı konular baş sırayı alabilir. Bunun en önemli nedeni, mesleki konulardaki doğru bir tercihin sizi toplum içinde iyi bir yere getireceğine olan inancınızdır. Size düşen iyi bir strateji belirlemek ve gerginliğe düşmeden seçim yapabilmek olmalıdır. Saat 10:47 Ay-Satürn karşıtlığı, ailemiz, evimiz, alım-satım ve yenileme işleri, yerleşim yerimizle ilgili konularda yaşanması muhtemel zorlukları işaret ediyor. Fikirsel farklılıklar iletişimde sorunlara yol açarken, bize hayli sorumluluk yüklüyor. Saat 11:25 Ay-Venüs görünümü, bazı kişilerle yaşanan sürtüşmelerin veya işin yoğunluğu nedeniyle yaşanan koşuşturmanın sizi bir hayli tedirgin etmesine yol açabilir. Sabırlı olmakta zorlanıyorsunuz. Mecburen içinize atıyorsunuz. Ancak bir yere kadar dayanmaktasınız. Saat 15:44 Ay-Jüpiter görünümü, birteklifi almanızı, elinize bir para geçmesini veya işvereninizle yapılacak bir görüşmenin işaretçisidir. Maddi açıdan rahatlamak istersiniz. Şu andaki mevcut sorunlar uzlaşıyla çözüme kavuşabilir. Saat 21:36-14 Eylül saat 01:12 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Hangi konuda olursa olsun, gerçekliğe önem vermemiz lazım. Mantık sınırları içinde hareket etmemiz yararlı olur. Gününüz keyifli paylaşımlara, güzel haberlere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkine sahip çıkacak ve kurtaracak adımlar atacaksın. Özellikle yakın bir arkadaşının desteğini göreceksin.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan iletişimlerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Babanız ve annenizin sorumluluklarına karşı kendi hayatınızın sınırlarımı çizmek isteyeceksiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşle ilgili eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kadın yöneticilerinizle aranızı iyi tutmaya çalışın. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi zorluklarınız için çözüm üretmeye çalışırken bir dostunuz yardımınıza yetişecek. Güne kötü başlasanız da tatlı bitireceksiniz. Sevdiğinizden...

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hem parasal konularda hem de ailenizle ilgili sorumluluklarınızda hayat size göz kırpacak. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda hayatın birçok fırsatı karşı- nıza getirdiğini görebilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışkanlığınızı gözler önüne sermek için aktif bir gündesiniz. Bir işle ilgili harcadığınız emeklerin ve gösterdiğiniz çabanın ne kadar değerli olduğunu herkes anlar. Yalnız bu yoğun tempoda sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. Aksi takdirde sağlık sorunu yaşarsınız. Evdeki aşırı ciddi ve sorumluluk yüklü ortam sizi dış dünyada vakit geçirmeye iter.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınız, kariyerinizle ilgili konuların gündemde olduğu bir gün, hedeflerinize, planlarınıza odaklanabilirsiniz. Yönetici, üst düzey, yaşlı ve olgun kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyebilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 09" R
Ay
Başak
23° 02' 28"
Merkür
Koç
17° 00' 55"
Venüs
Koç
18° 58' 55"
Mars
Balık
22° 11' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 06"
Satürn
Balık
15° 40' 03"
Uranüs
Boğa
21° 47' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 56"
Lilith
Başak
22° 15' 22"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>