Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz kavgayla gürültüyle gidiyor. Bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu inanıyorsunuz. Partneriniz de tersini düşünüyor. Beraberliğiniz partneriniz tarafından bitirilmek üzere. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

İşlerinizdeki durgunluk yavaş yavaş da olsa bir hareketliliğe doğru gidiyor. Günü daha önceden belirlenmişkonulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız artıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz.

İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Buna izin vermiyorsunuz. Bu da sizin maddi problemler yaşayan biri olmanızı önlüyor.

İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor. Tam tersine haddinizi aşan eleştirilerinizle onların ilişkisini aşındırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz. İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor.

8 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cuma gününe, Ay-Koç burcu geçişiyle uyanacağız. Kaygılarımızı gidermek ve kafamızın içindeki sorulara cevap bulmak isteriz. Hırslanırız ve bencilleşiriz. Halimize derman olanı, derdimize çare bulanı yanımızda görmek isteriz. Eğer birileri her şey yolundaymış gibi hareket ediyorsa, tepki gösterebiliriz. Saat 19:30 Ay-Venüs görünüm etkisinde, kimsenin sizi dinlemeye pek niyeti yoktur. Eğer sorun partnerinizle alakalı ise şunu biliniz ki bugün kafası oldukça karışıktır ve açıkçası ne dediğini kendi de bilmiyor olabilir. Siz de gergin olursanız doğal olarak anlaşmak zaten kolay olmaz. O nedenle lütfen onunla bir kez daha sakin ve mantıklı bir şekilde konuşmaya çalışın. Önerilerde bulunun ancak üstüne gitmeyin. Saat 20:49 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek, sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Yüzünüzde gülücüklerin çiçek çiçek açtığı bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvenliğin ve güvencen her şeyden önemli. Verdiğin borçları geri alamaman sıkıntı yaşamana neden olabilir.

8 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevilme duygusu veya sevme duygusu oldukça yüksek olabilecek. Sorumluluklarınızı ve rutin işlerinizi düzene sokabilirsiniz.

8 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda acele kararlar almayın. Sabırlı davranmanız gereken konular söz konusu. İşlerinizi tamamlamak için mücadele verebilirsiniz. Gün içinde üstlerinizle ilişkileriniz de dikkatli olmalısınız. Finansal konularda fazla cesur davrandığınız için duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

8 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizle barışın. Yeni insanlar tanıyabilir ve bu insanlarla güzel projelerde beraber bulunabilirsiniz. Özgüveniniz yüksek olmalı.

8 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

8 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda yapmanız gerekenleri sorumlu bir şekilde halledecek, sizi zorlayan işlerinizi bir çırpıda tamamlayacaksınız. Bugün, ortaklaşa parasal konularda güzel gelişmeler olabilir.

8 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati ortak paylaşımlarınızı ve alacak verecek dengenizi mercek altına almanıza neden olur. Ani tahsilatlar gündeme gelse de harcamalarınızda bir o kadar hızlı olabilir. Çalışma temponuzdaki artış bugün tavan yapar 24 saat size yetmez hale gelebilir. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var. Hayatınızdaki önemli bir kadınla aksiyonu ve gerilimi bol bir diyalog kurarsınız.

8 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

8 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 42' 07" R
Ay
Başak
08° 07' 50"
Merkür
Koç
17° 35' 26"
Venüs
Koç
17° 25' 24"
Mars
Balık
21° 12' 45"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 46"
Satürn
Balık
15° 32' 36"
Uranüs
Boğa
21° 43' 48"
Neptün
Balık
28° 33' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 30"
Lilith
Başak
22° 06' 58"
True Node
Koç
15° 36' 28"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>