Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşınızın kusurlarını, hatalarını hiç kaçırmıyorsunuz ama güzel yönlerini doğal bulup küçümsüyorsunuz. Aranızda küçük bir kırgınlık nedeni var, sizden kaynaklanıyor, özür dileyin bitsin.

İş ortamınızda günlük sorunları çözeyim derken geleceği bir hayli ihmal ettiğinizin farkında mısınız? Geri dönüp eksik bıraktıklarınıza defalarca bakmak yerine, ileriye dönük proje oluşturmaya yoğunlaşın. Birikiminiz yetmese bile, ilerde ortaklar edinerek sizi yükseltecek birfırsatı çıkacak ve yaşam çizginizi bu gelişme önemli ölçüde değiştirecek.

Koşullarınız iyi ama para durumunda bir sıkışıklık yaşabilirsiniz; yakın çevrenizin yardımlarıyla bu sıkıntıyı aşacaksınız. Orta vadeli önemli bir imkan gözüküyor, değerlendirmek için hazır olun.

Sizi kimse dışlamıyor ama siz kendinizi en yakın ve en sıcak ilişkilerden bile izole ediyorsunuz. Kendinizi kapatmayın, aranan bir insansınız ve bu size büyük mutlulukların kapısını açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi bir gözlemci, dikkatli bir izleyicisiniz. Ama gözlem ve izlenimlerinizi çabuk unutuyorsunuz. Her gözlem bir derstir, unutmayın. Günlük tutmayı deneyin. Okumayı iyice boşladığınızın farkında bile değilsiniz. Kendinizi rutin günlük hayata teslim etmeyin. Yarın ile bağlantısı olan düşüncelere yoğunlaşın. Sistematik olmaya dikkat edin

6 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 6 Eylül saat 10:03 Balık burcunda oluşacak Dolunay, ilişkilerde duyguların, cazibenin, gizemliliğin göstergesidir. Henüz yeni tanıştığınız birisi varsa, ben derim ki, onu iyice tanımadan evlenmek gibi önemli bir karar vermeyiniz. Siz gerçekçi bir insansınız. Eğer evliyseniz ve eşinizde her zamankinden daha farklı bir tavır hissediyorsanız, duruma iyice bakınız. Gizlediği bir sıkıntısı veya meselesi olabilir. Ruhsal açıdan sorgulamaların, ıssızlığın, bazen de suskunluğun sebeplerini göz ardı etmemek, anlamak lazım. Tabii ki yapınız gereği, bazen endişeli düşünürsünüz. Mevcut durum gerçekten nedir diye anlamadan fikir yürütmeyelim. Eğer uzun zamandır birlikteyseniz evlenmeye karar verebilirsiniz. Bir ilişkinin sağlam temelli olmasında, bugün kadar yarınların da önemi olduğunu bilelim. Şimdi aşığız belki, ancak bir hayatı sürdürmek için gerçekçi olmalıyız. Görünümlerin içinde en etkilisi, Jüpiter-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Parasal veya farklı bir nedenle evlenmeyi düşünmek,ortaklığı planlamak gibi. Bunlar biraz da sıkıntıdan kurtulmak, rahata ermek için olabilir. Kimi Başaklar, eşlerinden gizli birkaç kuruşu kenara atabilirler. Bir kısım Başaklar, aileleri, çocukları veya farklı bir nedenle, eşlerinden ayrılmayı isteyebilirler. Görülüyor ki bu Dolunayda duygularımıza kulak versek de, aslında bizi nelerin endişelendirdiğini nelerin mutlu edeceğini tespit edebilecek bilince sahibiz. Dolunayın bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,

6 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşıt burcunda dolunay gerçekleşiyor. Duygularında yaşadığın değişim aile hayatını da etkileyecek.

6 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda gerçekleşen dolunay ilişkilerin altını çiziyor ve sizi objektif düşünmeye ve bir değerlendirmede bulunmaya itiyor. İlişkinize dair bir kanıya varabilir ya da karar verebilirsiniz. Mücadeleci yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.

6 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha güçlü davranmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Duygusal konularda kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamanız gerekebilir. İleriye götürmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Çatışmalar olabilir.

6 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnce hesaplar peşindesiniz. Hukuksal sorunları olanlar için, güzel gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan istediğiniz cevapların gelmesiyle rahatlayacaksınız...

6 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınızda birkaç gün boyunca sevdiğiniz insanla didişebilirsiniz. Hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz. Kendinizi olayların akışına bırakmalı, durumları çok fazla didiklememelisiniz.

6 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda meydana gelecek Dolunay partner ilişkilerinizde birden çok konuyla uğraşmanıza neden olacak. Gerek ortaklıklar gerekse özel hayatınızda partnerlerin tutum ve davranışları kafanızı karıştırabilir.Onları pragmatik bir yaklaşımla sert bir şekilde eleştirmek isteyebilirsiniz. Bu davranışınız olayların daha çıkmaza girmesine neden olur. Sağduyuyu elden bırakmadan özel hayatınızda karşınızdaki kişiye alan açmalısınız. Onu köşeye sıkıştırmaya çalışmak hiçbir fayda sağlamaz.

6 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 25' 23" R
Ay
Yay
01° 20' 29"
Merkür
Koç
15° 59' 53"
Venüs
Koç
25° 55' 32"
Mars
Balık
26° 32' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 59"
Satürn
Balık
16° 12' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 48"
Neptün
Balık
28° 46' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 28"
Lilith
Başak
22° 52' 51"
True Node
Koç
15° 33' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>