Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz aceleci davrandınız. Sürekli ona soru yönelterek, başkalarına yönelttiği sorulara yanıt vererek, Ağustos sıcağında sırtına örtüler koyarak belki de onu sıktınız. Başlaması muhtemel bir ilişkiyi çıkmaza soktunuz.

Bir mesai arkadaşınızla ısrarla sürdürdüğünüz çekişme, ikinizden birininakdini tehlikeye sokacak şekilde büyüyor. Hafta içinde sizlerle tek, tek konuşma yoluna gidilecek. Arkadaşınız bunun son uyarı olduğunu sezip size isteksizce elini uzatacak.

Zor koşullarda kazanıyorsunuz. Bu nedenle paranızın kıymetini yeterince biliyorsunuz. Kent dışındaki bir sevdiğinize para yetiştirmek gibi de bir somluluğunuz var. Bu yüzden bugünlerde sıkışıksınız.

Bu kez kuruntu yapmıyorsunuz. Bir arkadaşınız sizi gerçekten istismar ediyor. Size zaaflarınız doğrultusunda tavır alıyor. İlişkiniz boyunca sizi bir kez bile eleştirmeyen bu arkadaştan kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ayaklarınız yerden kesilmiş bir vaziyette dolaşıyorsunuz. Her şey arzu ettiğiniz şekilde gidiyor. Buna rağmen ilerleyen saatlerde keyfinizi kaçıracak bir olaya karşı hazırlıklı olun. Belki de iyi bir hafta sonu geçirmemiş olacaksınız. Önsezilerinizin güçlü olduğunu düşünüyorsunuz. Çıkabilecek problemleri önceden gördüğünüzü savunuyorsunuz. Öngördüğünüz birçok belanın da ortaya çıkmadığını göz önüne almıyorsunuz. Potansiyel problemler üretmekten vazgeçmelisiniz.

1 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 05:06 Ay-Güneş olumlu görünümü, olumlu bir ruh halinin işaretçisi. Duygularımızla, benliğimizle barışık bir halde olacağız. İşte bu motivasyondur, moraldir, tazelenmektir, canlanmaktır. Saat 13:20 Ay-Neptün olumlu görünümü, ilişkinizdeki sorunları ciddi bir biçimde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Saat 21:28 Ay-Pluto kavuşum etkisinde esnek düşünmekte zorlanabiliriz. Çünkü biz de güven arıyoruz, biz de destek görmek istiyoruz. Bu enerji sizi kuvvet veriyor. Aşkta tutkularınızı güçlendiriyor. Çocuklarınız varsa onlar üzerindeki etkinizi yükseltiyor. Gönül huzurunu ruhumuzda ebedi Mutluluğu hayatımızda sürekli kılacak, Nice nice bayramlara erişmemiz dileğimle

1 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fevri davranışlarının geri dönüşünü kötü alacaksın. Güvendiğin bir arkadaşının tavrı ile karşılaşman mümkün.

1 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi bir takip yeteneğinizin olması olayları hızlı çözmenize yardımcı olacak. Otoriter figürlerin baskılarına karşı dikkatli olmalısınız.

1 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işler sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. İşlerinize konsantre olmak kolay olmayabilir. İşlerinizin teknik kısımlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelebilir.

1 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı kararlarınızı verirken çok acele ederek bir takım işlerinizi alt üst ediyorsunuz. Sizler için önemli kararlar olabilir serinkanlı olarak ailenizden...

1 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür farklı bir burçta geri giderken 5 Eylül'e kadar devam edecek bu süreçte trafik, ulaşım, haberleşme ve iletişim konularında kontrolünüz dışındaki gelişmelere daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

1 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha çok kişisel isteklerinize odaklanabilirsiniz. Hayata ve etrafınıza karşı keyfinizi artıracak aktiviteler içinde bulunacaksınız. Ruhunuz ve vücudunuz arasındaki bağlantıyı koparmayın.

1 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tam size göre pratik, ciddiyet gerektiren olaylarla meşgul olacağınız bir gündesiniz. Aşkı bileortamınızda bulursunuz. Her zaman duygularla, düşüncelerin ve somut gerçeklerin birlikte ilerlediğine inananlardansınız. Mükemmeliyetçi ruhunuz üstlendiği sorumlulukları kolayca yerine getirebilir. Sağlıklı yemek yemek, detoks programlarına başlamak, bedeninize iyi gelen egzersiz hareketleri yapmak fayda verir.

1 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

1 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 38' 39" R
Ay
Terazi
26° 08' 11" R
Merkür
Koç
16° 11' 11"
Venüs
Koç
22° 24' 26"
Mars
Balık
24° 20' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 24"
Satürn
Balık
15° 56' 09"
Uranüs
Boğa
21° 57' 12"
Neptün
Balık
28° 41' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 36"
Lilith
Başak
22° 33' 51"
True Node
Koç
15° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>