Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kadar kuruntularla nasıl ilişki sürdürebiliyorsunuz ? Aldığınız bazı kararlar vardı. Çabuk unuttunuz. Kendinizi bir miktar gevşetir, rahatlarsanız gönül ilişkinizi etrafı kıskandıracak boyutlarda yaşayabilirsiniz. Çünkü böyle biriyle birliktesiniz.

Bir meseleyi yanlış anladınız. Daha doğrusu huyunuzu bilenler tarafından yanlış bilgilendirildiniz. Bir an önce doğruyu arayıp bulmalısınız. Yoksa işyerinizdeki prestijiniz bayağı sarsılacak gibi görünüyor.

Parayı iyi koruyorsunuz. Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla bir sıkıntı çekmiyorsunuz. Bir yakınınıza verdiğiniz borç epeyce gecikti. Borçlunuz iyi niyetle bu ödemenin hazırlığı içinde. Onu uyarmamakla isabet davrandınız

Hastalık arama huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sevgiliniz hastabakıcınız olmayı istemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinde fazlaca titizlendiğiniz bir konu, acaba önemsemedik mi diye, başkalarını da telaşa düşürüyor. Sevineceğiniz bir haber var. Bekliyordunuz, ama bu kadarını değil. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir sağlıksızlığı böyle büyütmeye devam ederseniz, belki de yakında gerçekten yataklara düşeceksiniz.

29 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 05:48 Ay-Venüs görünümü, arzu ettiğimiz bir hayatın, ailenin, ilişkinin özlemi içindeyiz. Kimileri yanlış bulabilir, sorgulayabilir, ancak biz ne istediğimizi gönülden biliyor ve gerçekleşmesini diliyoruz. Kısa süreli bir etki olmasına rağmen, yüreğimizdeki duyguları bir hayli yükselttiğini söyleyebiliriz. Saat 11:12 itibariyle Yay burcunda oluşan ilkdördün, yuvanızı, ailenizi, geleceğinizi ilgilendiren konularda acil kararlar vermenize, bunları uygulamanıza, haklı olduğunuzu düşündüğünüz meseleler üzerinde sesinizi yükseltmenize neden olabilir. Ancak bu kararların çok akıllıca gözden geçirilmesinde yarar görüyorum. Eğer bir yol belirlenecekse, bu yolda ilerlenecekse her türlü detay iyice analiz edilmelidir. Üzerinizdeki baskılardan kurtulacağım derken, yanlış ve acil hareket etmemekte yarar var. Aynı şekilde siz bir karar verdiyseniz, ancak aileniz bu karşı çıkıyorsa, o zaman artı ve eksi durumları beraberce ılımlı bir şekilde konuşmanız yerinde olur. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğimle,

29 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, geçmişe özlem duyabilirsin. Eski ilişkinle karşılaşabilir, onunla yeniden barışma fikrine kapılabilirsin.

29 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda bir dönemin açılışı ve bir dönemin kapanışı olarak adlandırabiliriz.

29 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kısmetler olabilir. İlişkilerinizde daha net davranmanızda fayda var. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerinizi geliştirmek için değişime ihtiyacınız olabilir. Bazı konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. İletişiminize özen göstermelisiniz. Fikirlerinizle ilgili konularda sabit kalabilirsiniz.

29 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızdaki bazı kimselerden negatif elektrik alabilir hatta kötü sözler duyabilirsiniz. Hemen moralinizi bozmak yerine zekanızla üste çıkmaya çalışın...

29 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

29 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ev veya aile ortamınızda farklı ve özgür yönlerinizle hareket edeceksiniz. Özel yaşantınızda hisleriniz bugün yüksek olabilir, aile ortamlarınızda düşüncesiz davranışlardan uzak durmalısınız.

29 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcunda seyahati sizi ev ve kariyer konularına yöneltecek. Belki evinizde misafir ağırlamak isteyecek belki de siz yakınlarınızın evine misafirliğe gideceksiniz. Evinizde dekorasyon değişikliği yapabilir ya da mobilyalarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Daha geniş alan ve daha az eşyaya ihtiyacınız olduğuna karar verirsiniz. Dünya mutfaklarının orijinal damak zevkini dostlarınızla jaz dinleyerek paylaşabilirsiniz.

29 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 16' 37"
Ay
Akrep
25° 50' 18"
Merkür
Koç
26° 30' 11"
Venüs
Balık
21° 45' 04"
Mars
Balık
05° 03' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 09"
Satürn
Balık
13° 18' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 02"
Neptün
Balık
27° 48' 47"
Plüton
Kova
01° 49' 40"
Chiron
Koç
18° 48' 01"
Lilith
Başak
19° 48' 34"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>