Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak güvenlik arayışı içine girebilirsiniz ve sahip olduğunuz şeyleri korumak için çalışabilirsiniz. Aşk yaşamınızda yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz.

İşyerinizdeki insanlara karşı olan güveniniz gittikçe azalıyor ve kendinizi yalnız hissetmeye başladınız. İnsanlara karşı önyargıyla yaklaşmamalısınız.

Bugün eğitimle ilgili bir takım harcamalarda bulunacaksınız ve akabinde hiç paranız kalmayacak. Krediye başvurmak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün önemli bir sağlık problemiyle karşı karşıya kalabilirisiniz. Sağlık masraflarınız için para ayırmak zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça sıkıntılı ve yalnız hissedeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı kaba davranışlar sergilemeniz olası. Ailenizden biri hakkında duyacağınız olumsuz bir haber sizi daha da sıkacak. Son günlerde kendinizi arkadaşlarınızdan iyice uzaklaştırdınız.

24 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 04:05 Ay-Terazi burcu geçişi, ruhumuza hoş gelen ne varsa onunla ilgilenmemizi sağlar. Eğer canımız bir şey istiyorsa bunu yapmaktan zevk alırız. İlişkimizde sahiplenici davranırız. Karşımızdaki kişinin davranışlarını önemseriz. Saat 09:00 Venüs-Chiron olumlu görünümü seçimlerimiz kaderimizdir sözünü hatırlatıyor. Duyarlı düşünen, sevilmek, huzur bulmak, güvenmek isteyen kişi bugüne dek yaptığı ilişki seçimlerini gözden geçirerek, artık akıllıca kararlar vermelidir. Ne kurban durumuna düşürmeli kendini ne de bir başkasının kendisini üzmesine izin vermemelidir. Saat 22:01 Venüs-Uranüs zorlu görünümü, mali konular, cinsel hayatınız, miras, hisseli paralar, nafaka, duygusal ve fiziksel anlamdaki sorunlarınızı bir an önce çözüme bağlamak istersiniz. Sizi bağlayan, zorlayan, beklemede tutan, ileriye gitmenize engel olan her türlü olumsuzluktan, takıntılardan bir hayli bıkmış durumdasınız. Bu bıkkınlık stres yaratabilir. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Esenlikler dileğimle,

24 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerindeki baskı artacak. İş yerinde önder olma güdün pekişecek. Baskıcı davranabilirsin, dikkat!

24 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düzenli egzersi yapmak isteyebilir bunlarla ilgili planlar yapabilirsiniz.Kas zedelenmeleri,ayak bilek burkulmalar vs dikkatli olmalısınız.Hızlı hareket etmeyin.

24 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda zorlanabilirsiniz. Finansal işlerinizde değişimler olabilir. Bankadaki paralarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ani kararlar gündeminizi karıştırabilir. Duygusal konularda sıkıntı hissedebilirsiniz.

24 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi artık. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu...

24 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularında dengeli, uyumlu bir tutum sergileyebilir, kibar, şık eşyalar, aksesuarlar ve giysiler satın alabilirsiniz. Konfor sağlayan ve lüks olan ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.

24 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizde değişik ve farklı davranma isteğiniz partnerinizle sorunlara neden olabilir. Parasal konularda birbirinizi provoke etmemeye çalışın. İletişiminizde bugün biraz sakin olmalısınız.

24 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna ilerlemesiyle öz değerinizi ön plana çıkardığınız bir gün geçirirsiniz. İlişkilerde şans, bolluk, bereket sizden yana olur. Diğer yönden ev düzenindeki aksaklıklara pratik çözümler üretseniz de aynı konuları detaylı bir şekilde Eylül ayında yeniden ele alırsınız. Yarım kalan yazıları tamamlamak, fikirlerine değer verdiğiniz kişilerin görüşlerini dinlemek için kolları sıvayın.

24 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.

24 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 50' 05" R
Ay
Akrep
11° 01' 30" R
Merkür
Koç
16° 01' 21"
Venüs
Koç
23° 54' 50"
Mars
Balık
25° 17' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 19"
Satürn
Balık
16° 03' 05"
Uranüs
Boğa
22° 01' 18"
Neptün
Balık
28° 43' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 17"
Chiron
Koç
20° 19' 50"
Lilith
Başak
22° 41' 60"
True Node
Koç
15° 37' 21"
Son Güncelleme : 24/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>