Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda gün içinde değişik iniş ve çıkışlar yaşamanız söz konusu olacak. Bu durumda zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve kolay kolay kendinizi toparlayamayacaksınız.

İşinizle ilgili planlarda bugün bir kaç aksaklıkla karşılaşacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakıp bu konuyla ilgilenmek isteyeceksiniz.

Parasl konularda yavaş da olsa bir gelişme var ve hedefinize kararlı olarak yürüyorsunuz. Hedefinizi en kısa zamanda gerçekleştireceksiniz.

Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihinsel faaliyetlerinizin oldukça yüksek olacağı bir gün. Zihninizin berrak olması bugün ikili ilişkilerinizde çok önemli rol oynayacak. Çevrenizdeki insanları rahatlıkla etkileyebileceğiniz bugün bazı önemli kararlar da alabilirsiniz. Yakın çevrenizden birinin sorunları bugün başınızı ağrıtabilir. Hazırlıklı olun.

22 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, günün ilk etkili görünümü, saat 12:41 Ay-Merkür kavuşumudur. Ailevi hayatınızdan, ilişkinize ve çocuklarla ilgili konulara kadar her şeyin dikkatlice ele alınmasını işaret ediyor. Merkür geri hareketini sürdürdüğü için, yapılacak incelemelerin önemi hakikaten büyük. Belki de daha önce fark etmediğiniz bazı noktaları şimdi tespit edebiliriz. Saat 16:20 Mars-Satürn görünümü, tam da zamanında gelen oldukça uyarıcı bir enerji olup, şu andaki sorunlara bir çare bulmanızı sağlayıcıdır. Zor bir göreviniz veya altından kalkmakta yorulduğunuz bir işle ilgili gelen desteğin işaretçisidir. İşi zamanında bitirmek için kolları sıvama vaktidir. Yarım kalan işleri tekrar gözden geçirdiğinizde uzun vadeli bir düzenlemede bulunmak mümkündür. Birileri her ne kadar önünüze engel çıkartsa da, yılmadan çalışmalısınız. Sağlığınız da önemli. Stres ve olumsuz düşünmek sizi fiziksel anlamda zorlar. Kas ve kemiklerinizin güçlenmesi için egzersizleri ihmal etmeyiniz. Aile hayatınız, aşk, çocuklar, parasal konularda ve hukukla ilgili meselelerde akılcı düşünmelisiniz. Sizin iyi niyetinizden yararlanmalarına izin vermeyiniz. Saat 22:17 Ay-Neptün karşıtlığında da görülüyor. Bir yanıyla ilişkimize bağımlıyız diğer yanıyla memnun değiliz. Memnun değilseniz eğer, duruma gerçekçi bakarak çözüm bulabilirsiniz. Not: 21-31 Ağustos size neler getiriyor. Alttaki linkte yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Günün size şans getirmesi dileğimle,

22 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne planlı başlayıp olabildiğince her şeyi hızlıca halletmek adına planlar yaparken aksilikler yaşayabilirsin.

22 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size yakınlık ya da içtenlik gösteren kişilere karşı bazı sert çıkışlar yapabilirsiniz.Sevgi ihtiyaçınız bazı duygusal krizlere dönebilir.

22 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yön kazandırmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

22 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yormamanız gereken bir gün. Yorgunluktan biraz başınız dönebilir. Yeşilliklerin bol olduğu bir yerde gününüzü geçirmek size iyi gelecek.

22 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınızı harekete geçiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizin davranışlarından etkilenecek, yepyeni düşünceler içine gireceksiniz. Bazı ufak tefek karışıklıklar olsa bile bunların üzerinde durmayacaksınız. Bir süredir görmediğiniz bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz. Yenilikler sizi korkutmuyor.

22 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz isteksizlik geride kalacak. Kendiniz ve sevdikleriniz için alış- veriş yapmak isteyecek, havadar yerlerde bulunacaksınız. Sabah ailenize karşı anlayışlı olun.

22 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, isteklerinizi karşınızdakilere daha kolay aktarmanıza yardım edecek. Analitik zekanızla ve pratik çözümlerle,hayatınızı kolaylaştıracak kişilerle fikirlerinizi paylaşıp, mutlu olursunuz. Faydalı olmak ve çabalarınızın karşılığını görmek bugün sizi mutlu eder. Diğer yandan arka plandan güçlü bir otorite figürünün desteğini arkanıza alabilirsiniz.

22 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

22 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 00' 20" R
Ay
Başak
23° 53' 08"
Merkür
Koç
16° 59' 10"
Venüs
Koç
19° 04' 13"
Mars
Balık
22° 14' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 05"
Satürn
Balık
15° 40' 29"
Uranüs
Boğa
21° 48' 12"
Neptün
Balık
28° 36' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 11"
Lilith
Başak
22° 15' 51"
True Node
Koç
15° 38' 11"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:43

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>