Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden ve ilişkinizden tam olarak ne bekliyorsunuz bunu belirlemeniz gerekir. Bu yüzden çeşitli sorunlar yaşayabiliyorsunuz ve çıkış yolu bulamıyorsunuz.

İşyerinizde disiplinli ve dikkatli çalışma tarzınız ile hemen göze çarpıyorsunuz ve çevrenizdeki insanlardan takdir topluyorsunuz. Dikkat sizin bu durumunuzu kıskananlar da olabilir.

Parayı seviyorsunuz fakat harcamalarınıza bazen hakim olamıyorsunuz ve bu konuda aşırıya kaçıyorsunuz. Biraz daha dikkatli olmalısınız yoksa maddi sıkıntıların başlayacağı bir döneme gireceksiniz.

Duygusal anlamda hassaslığınız bugünde devam ediyor ancak bir süredir beklediğiniz gelişmeler bugün başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde rahat hissedebileceğiniz ve kişisel konulara ağırlık vermek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendinize zaman ayırmak, hobilerinizle uğraşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Ailenizden birisinin sağlığıyla ilgili alacağınız bir haber sizi üzecek.

20 Ağustos 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar günümüz, Ay-Aslan burcu seyri ile başlıyor. Bu enerji altında, ne olursa olsun hayattan keyif almak isteyeceğiz. Dikkatleri üzerimize çekmek niyetindeyiz. Boş muhabbetlerden pek hoşlanmayacağız. Saat 19:42 Mars-Jüpiter görünümü, şu andaki mevcut sorunlarımızı iyi bir iletişim ve güçlü bağlantılar kurarak çözebileceğimizi işaret ediyor. Ayrıca sizin maddi kazanç elde etme yönünde işbirliğine açık olduğunuzu da gösteriyor. Demek ki, bu aralar iyi bir analiz yaparsak, hangi tercihin bizim için daha faydalı olacağını tespit edebiliriz. Evet sıkıntılarımız var, bir durgunluk var. Ancak bunlar halledilmeyecek şeyler değil. Panik ve endişeye gerek olmadan bilinçli şekilde ele alınırsa başarılı olabiliriz.

20 Ağustos 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde karşılıklı bir güvensizlik ya da sorgulama söz konusu olabilir. Öğleden sonranı kendine ayırabilirsin.

20 Ağustos 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yön vermek isteyip de veremediğiniz konularda bitişler ve yeni başlangıçlar oluşabilir.

20 Ağustos 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hemen güneş tutulması öncesinde üzerinizde daha fazla baskı hissedebilirsiniz. Bugün bazı elde olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Ağustos 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanları yönetme eğilimine girmeyin. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve çok fazla şey beklemeyin. İnsanları değerlendirmek için uygun zaman değil.

20 Ağustos 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tutulma öncesinde bilinçaltınız oldukça hareketli olabilir. Sezgilerinizin gücü pek çok durumu ve kişiyi daha iyi anlamanızı sağlarken farkındalığınızın da yükselmesine tanık olabilirsiniz. Manevi konular ağırlık kazanıyor.

20 Ağustos 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda sizi harekete geçirecek gelişmeler ve olaylar hayatı farklı yönlerden algılamanıza neden olabilir. Ruhunuzdaki baskıyı hafifletmenin çarelerini bulmalı, bu konuda sosyal çevrenizden ve ailenizden destek almalısınız.

20 Ağustos 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati sizin bastırdığınız kişilik özelliklerinize ışık tutacak. Sanki gökyüzü artık zırhını delip dışarı çıkmalısın ve bu gücünü etrafına göstermelisin diyor. Hızlı, dinamik, baş döndürücüprojelerine girişirsiniz. Yanınızda ekip ruhuyla çalışanlar size destek olur. Agresif olmaktan kaçının. Çünkü bu kalbinizdeki sevgiyi gölgeler…

20 Ağustos 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

20 Ağustos 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 46' 04" R
Ay
Başak
08° 55' 33"
Merkür
Koç
17° 33' 25"
Venüs
Koç
17° 30' 23"
Mars
Balık
21° 15' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 41"
Satürn
Balık
15° 32' 60"
Uranüs
Boğa
21° 44' 01"
Neptün
Balık
28° 33' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 44"
Lilith
Başak
22° 07' 25"
True Node
Koç
15° 36' 34"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:17

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>