Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeni girişimler yapabilir ve heyecan duyabilirsiniz.Yeni insanlarla tanışabilir yeni diyaloglar kurabilirsiniz.Doğru insanı bulmak için bugün elinize bir fırsat geçecek.

İş çevrenizle iletişimlerinizde canlanmalar olabilir. Duygularınızı dengeleyebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlardan ayrıcalıklı tutumlar görebilirsiniz. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Bazı borçlarınız birikti ve onları ödemekte zorluklar çekiyorsunuz.Oysa kaç insan sizi bu konuda uyarmıştı.Bir anca borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olmalısınız.

Zihniniz çok iyi çalışıyor ancak planlarınızı uygulamak için biraz daha beklemelisiniz.Harekete geçmek için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak huzurlu ve rahat bir gün geçireceksiniz. Dostlarınızla bir araya gelme fırsatı bulabileceğiniz bugün, ihmal ettiğiniz bazı özel uğraşılarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gün duygusal olarak olumlu ve rahat olacaksınız. Bu duygusal rahatlığı yakın çevrenizdeki insanlara yansıtacaksınız.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 21 Ağustos Aslan burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, yöneticiniz Merkürün iki ayrı burçtaki gerilemesi nedeniyle, bir çok konu üzerinde detaylı düşünmeyi ve analiz yapmayı gerektiriyor. Şimdi beraberce görünümlerine bir göz atalım. Ben bu Tutulma serisinin sizin kendinizi yeniden keşif süreciniz olarak görüyorum. Yeteneklerinizi, bedeninizi, ruhunuzu yenilemek için, geçmişte yaşadıklarınıza saplanıp kalmak yerine, bugüne odaklanmak ve yarınları düşünmek gerekiyor. Çünkü hala aynı yerde, aynı durumlara takılıp kalırsanız ailevi, maddi, girişim anlamında gelişmeniz mümkün olmaz. Tabii ki insanız, bir dünyamız var, duygularımızı, aklımız var. Bize göre haklı veya haksız durumlar da var. Bunları subjektif ele almamız doğaldır. Ancak bu doğallık dış dünya ile uyuşmazlığa neden oluyorsa yanlış bir şeyler var demektir. Ben bu Tutulmada kendinizi onarmak için hem bedeninize hem ruhunuza iyi gelen ve sizi güçlendirecek sanat, spor, sağlıklı yaşam, meditasyon gibi aktivitelere yönelmenizi tavsiye ediyorum. Bir işi en iyi şekilde yapabilmek için kendinizi yetiştirmenizi, tecrübeli ve bilgili olduğunuz alanlarda çalışmalar yapmanızı, insanlara yol gösterici bir rehber olmanızı öneriyorum. Bu Tutulma, farklı kültürleri araştırma, ofis açma, kitap yazma, çocuklarınızla ilgilenme, onların kişisel gelişimlerine yardımcı olma gibi farklı işlerin de işaretçisi oluyor. Evet gizli bir dünyanız var ancak bu dünyada gayet başarılı çalışmalarda bulunabilmeniz mümkün gözüküyor. Sizin pasif mi yoksa aktif mi değerlendireceğiniz size bağlı. Ben olumlu yönüyle ele alacağınızı düşünüyorum. Üretin, çalışın, mükemmel şekilde kendinizi geliştirin. Not: Şimdi gelelim tüm burçlar için dikkat edilecek tarihlere. Merkür bu Tutulma esnasında iki ayrı burçta geriliyor. Sadece 13 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında, yukarıda sözünü ettiğim konular üzerinde kendinizi bir gözden geçiriniz. Gizli yetenekleriniz nedir, ne gibi çalışmalar sizi üretime dönük bir kişi yapar bunlar üzerinde durunuz. Bunlar sizin kendinize olan güveninizi yükselttiği gibi ileride bir çok insanın yararlanacağı projeler olur. Bu Tutulmanın sizler için en olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak mallar ve miras konulu bir gündem var. Bu tarz meselelerde tıkanmalar varsa çözüme gitmek kolay olabilir.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi ilişkilerinizde daha ciddi ve kararlı davranışlar sergileyebileceksiniz.Duygularınızla mantığınızı keskin bir çizgiyle bugün ayırabileceksiniz.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Bazı konulara yenilik getirmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yön verebilirsiniz. Somutlaştırmak istediğiniz konularla ilgili ani değişikliklere gidebilirsiniz.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutulma kontrolünüz dışında gelişecek olaylarla dolu olabilir. Riskli girişimler istenmeyen olayları karşınıza getirebilir ve bazı kayıplar oluşabilir.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin bir gün geçirecek, işlerinizi düşündüğünüz gibi yapmayı sürdüreceksiniz. Enerjik ve hareketli davranışlarınızla çevrenizi ve özellikle sevdiğinizi etkileyebilirsiniz. Parasal konularda başarılı olacaksınız.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

21 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 31" R
Ay
Başak
20° 05' 29"
Merkür
Koç
17° 07' 11"
Venüs
Koç
18° 40' 26"
Mars
Balık
21° 59' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 40"
Satürn
Balık
15° 38' 35"
Uranüs
Boğa
21° 47' 08"
Neptün
Balık
28° 35' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 03"
Lilith
Başak
22° 13' 43"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>