Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu beraberliğinizdeki arada bir teklemeler ikinizi de endişelendiriyor. Mutluluk, böylesi bir kaybetme korkusuyla yaşanılmaya çalışıldığında gerçekten tatsız, tuzsuz bir şey oluyor. Üstelik gideceği yoksa da dönüp arkasını gidiyor. Kısır bir döngü bu. Endişe ve tartışma birbirlerini geliştirip büyütüyorlar.

Busizi yeniledi. Bunun farkında mısınız ? Bir sürü konuda ufkunuz genişledi. Harika insanlar tanıdınız. Mesleki ve sosyal açıdan bir define sandığı açmış gibisiniz. Bu ortamdan yararlanmayı bilmelisiniz.

Parasızlık çekmiyor sayılırsınız. İşyerinizde bir problem yaratmayacak şekilde, ilave ikinci birteklifi alabilirsiniz. Bu teklifi iyi değerlendirebilirseniz, geliriniz ikiye katlanabilir. Muhtemelen sizden bir para takviyesi de beklenmeyecek. Çalışma hayatındaki becerilerinizle ikici bir işin sahibi olabilirsiniz.

Çevrenizde bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Soğukkanlılığınız bir yakınınızı çok rahatlatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir pişmanlığınız var. Derdinizi paylaşmanız halinde zaman içinde yok olup gidecek belki. Oysa siz kendinizle yaşıyor ve derileştirdikçe derinleştiriyorsunuz. Beni biraz yanılttı diyerek uzaklaşmaya başladığınız bir arkadaş bu kadarla yetinmeyip sizi daha çok yanıltmaya kararlı görünüyor. Birkaç kişilik bir gezinin içinde olabilirsiniz, hazırlıklı olun.

27 Ağustos 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 13:15 Ay-Neptün görünümü günün ilk etkili enerjisidir. Karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Saat 15:15 Jüpiter-Satürn görünümü, sıkıştığınız konularda size yönelen desteğin, fırsatların ve güvencenin işaretçisidir. Uzun aylardır devam eden Satürn geri hareketi sona erdi. Bu da gösteriyor ki, karşınıza yeni olanaklar çıkması mümkün. Buhayatından parasal konulara kadar etkilidir. Ailenin büyümesi, bir yuvanın kurulması veya sorunların çözüme kavuşması yavaş yavaş mümkün hale geliyor. Bu uzun zamandır almayı düşündüğünüz bir evin alımı veya bu yönde atılan bir adımı işaret edebilir. Kimileri bu görünüm sayesinde bir ofis açabilir. Bazıları emekliye ayrılabilir. Şunu anlıyoruz ki bu görünüm, sizin potansiyel anlamda gücünüzün yükselişi ve planlarınızın uygulanması yönünde olumlu bir destek ve olanaktır. Saat 21:08 Ay-Pluto görünüm etkisinde sizi üzenleri affetmezsiniz. İntikam duygusu öylesine etkili ki, avınızı kıstırmak için sabırla bekleyebilirsiniz. Ancak bugün beklemeye pek tahammülünüz yok. Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Arzularınıza uygun bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

27 Ağustos 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir kendi işini kurmak isteyen bir Başak burcuysan, bugün tüm gününü işlerine ayırabilirsin.

27 Ağustos 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularda mesafeli ve soğuk duruşunuzu bazı gerginlikleri tetikleyebilir.

27 Ağustos 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça canlı, hareketli ve sürprizli olabilir. Kısa yolculuklar, sohbet ve ziyaretler için harekete hazırsınız.

27 Ağustos 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki engelleri ve pürüzleri kaldırmak sizin elinizde. Bugün partnerinize karşı oldukça çekimser davranıyorsunuz. Karşınızdaki de sizin ona...

27 Ağustos 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars'ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn'ün Venüs ve Merkür'e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

27 Ağustos 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile içindeki birtakım sorumluluklarınız parasal konularla destekleniyor. İletişime dayalı işlerinizde kendinizi özgür biçimde ortaya koyabilirsiniz. Özel alanlarınızda duygusal olarak sevdiğinizle anlaşmaya, desteğe ihtiyacınız olabilir.

27 Ağustos 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna yerleşen Ay sizin zihninizin ne kadar açık olduğuna ışık tutacak. Derin bir konuyu kaleme almak, spiritüel yaşamın kapılarını aralamak, kardeşinizin hayatındaki sır ve sis perdesini açıklığa kavuşturmak için size fırsat tanıyacak. Ayrıca komşuluk ilişkilerinizde de bugün farklı bir paylaşım yaşayabilirsiniz. Evde yarım kalan işlerinizi tamamlayın.

27 Ağustos 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

27 Ağustos 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 54"
Ay
Akrep
25° 03' 48"
Merkür
Koç
26° 28' 36"
Venüs
Balık
21° 40' 26"
Mars
Balık
05° 00' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 21"
Satürn
Balık
13° 18' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 51"
Neptün
Balık
27° 48' 39"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 48"
Lilith
Başak
19° 48' 09"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>