Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorup sordurduğunuz kişi yalnız değil, hayatında iyi kötü biri var. Öğrendiniz bunu ama yine de soruşturmanızı yarıda kesmeyi düşünmüyorsunuz. Karşıdan bir işaret almış da değilsiniz. Bu kararlılığınızı insani değerlerinizin neresinde mazur gördüğünüzü düşünmelisiniz.

Çok genç bir yakınınızın başarı grafiği hızla yükseliyor. İçten memnuniyetinizin arasına küçük bir kıskançlık sıkışmış gibi. Ama onunla yakınilişkileri içine girecek gibi görünüyorsunuz. Şimdilerdeyaşamınız genel olarak sorunsuz. Yakın geçmişin sevimsizlikleri de unutulmuş gibi.

Harcarken elinize çok yakışıyor, hakkını veriyorsunuz. Şu tasarruf uyarılarını biraz ciddiye alsanız iyi edersiniz. Çünkü çok yakında yerine geri gelmeyecek bir para çıkışınız var. Bu konuda dayanışma gelecek bir yer de görünmüyor. Gelecek bir miktar üzüntü taşıyor olabilir.

Önem vermiyor gibi göründüğünüz birinden gelen üzücü haber, duygularınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başınızda kavak yelleri esiyor. Ama daha yukarılarda fırtına bulutları toplanıyor. Şöyle bir toparlanmanız lazım. Bu gidiş nereye diye kendinize sormanız lazım. Çoktan unuttuğunuz birinden haber gelecek. Onu unutmuş oluşunuza şaşıracaksınız. Yeni haftanın ortalarındaki bir alışveriş tatsızlık yaratacak. Uzun zaman aklınızdan çıkmayacak.

26 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 26 Ağustos saat 07:29-20 Eylül saat 04:15 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek ve bu arada yöneticiniz Merkür, 31 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında gerileyecek. Yorumunuzu bu geri hareketi göz önüne alarak hazırladım. Sizler bu yıl ki Venüs-Aslan geçişinde, cesaretinizi yeniden toplamak mümkündür. Yeter ki, geçmişte yaşanılanlara takılmak yerine, bu tecrübelerin size kattığı derslerin farkında olunuz. O zaman yeniye yer açabilmenizi sağlayan cesareti kendinizde bulursunuz. İşte bu yıl ki, Venüs-Aslan geçişi ve Merkür gerilemesi bu şekilde değerlendirirseniz, 12 Eylül sonrası kendinizi hem ilişkinizde hemhayatında hem de psikolojik açıdan iyi hissedersiniz. İlişki konularında biraz geriye çekilmek, sözel iletişimden kaçınmak, kendi dünyanızda durumu analiz etmek isteyebilirsiniz. Sizi anlamayan bir eş, sevgili yorucu olabilir. Daha fazla taviz vermeye kalkışmanız yanlıştır. Kendi değerlerinizi önemseyiniz. Sizin kıymetinizi bilmeyen kişiler, iç dünyanızdaki fırtınaları görmezden gelen kişi ve kişilere karşı dikkatli olunuz. Belki de onların böyle davranmasına siz neden oluyorsunuzdur. Gerçekçi olursanız, nedenlerin farkına varırsınız. Kendinizi tam anlamıyla güçlendirmek için bu dönem gayet faydalı olacaktır. Böylece nelerin yüreğinizi ve zihninizi yorduğunu keşfedersiniz. Mutlu ve keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi canı yürekten diliyorum. Sevgilerimle,

26 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir maddi sıkıntıları olan Başaklar, bugün kendilerine yenikapıları açabilir. Aile büyüklerini dinleyeceksin.

26 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sevgiye ve şefkate herzamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz.Bugün gördüğünüz rüyalar bilinçaltınızı tetikleyebilir.

26 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda hareket ve bolca iletişim var. Sözlerinizle daha etkin olabilirsiniz.

26 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü ve farklı olarak ortaya koyuyor, istediklerinizi başarabiliyorsunuz. Ancak bugünlerde sağlığınızla baş etmenin de yollarını aramalısınız...

26 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde maddi konularda daha ihtiyatlı davranmanız gerekebilir. Öğle sonrasında ise iletişim, haberleşme konularında hassas davranabilirsiniz ancak aksaklıklar karşısında zihninizi çok yorup yıpratmadığınızdan emin olmalısınız.

26 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs kadersel alanınıza giriyor. İlişkilerinizde zorlanmalar, fedakârlıklar görülebilir. Tutkularınızla hareket edebilir veya gizli saklı işlerin peşinde koşabilirsiniz.

26 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Eylül ortasına kadar gizli aşklara yelken açabilirsiniz. Zira Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. Arka planda sürdürdüğünüz ilişkilerle neşeli ruhunuzu yakalayabilirsiniz. Rutin hayatınızın monoton temposunu bu gizemli enerjiyle toparlarsınız. Adının ön plana çıkmasını istemeyen güçlü bir finansör bulupkurabilirsiniz.

26 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

26 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 06' 19"
Ay
Akrep
23° 41' 14"
Merkür
Koç
26° 25' 42"
Venüs
Balık
21° 32' 11"
Mars
Balık
04° 55' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 57"
Satürn
Balık
13° 17' 42"
Uranüs
Boğa
20° 39' 33"
Neptün
Balık
27° 48' 24"
Plüton
Kova
01° 49' 30"
Chiron
Koç
18° 47' 24"
Lilith
Başak
19° 47' 25"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>