Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam mum ışıklı bir sofra görünüyor. Bu hep umut ettiğiniz, rüyalarınıza giren ama pek beklemediğiniz bir buluşmaydı. Ondan hoşlanıyorsunuz, ama bazı korkularınız nedeniyle bunu gizliyorsunuz. Fakat bunu gizleyemeyeceğinizi göreceksiniz.

Bugün kötü bir gününüzde olduğunuzu düşünmekle yanılgı içinde olduğunuzu anlayacaksınız. Bugün yaşayacağınız sevinci uzun zaman unutamayabilirsiniz. Yetenekli ve çalışkan oluşunuz göz dolduruyor.

Para problemleriniz can sıkıcı boyutlarda. Altından kişisel girdilerinizle kalkmanız güç görünüyor. Rahat olmanızda yarar var, yakınlarınız her zaman olduğu gibi yine size destek sözü verecekler.

Bazı ikili ilişkilere bir alt-üst ilişkisi gibi bakıyorsunuz. Bu yüzden dün yaşattığınız kırgınlığı bugün düzeltme fırsatınız doğacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne biraz sıkıntılı başladınız. Bunun haklı nedenleri var. Ama günün içindeki olumlu hava sizi bu sıkıntılardan arındıracak. Bazen elde edemediğiniz şeylerin arkasından küskünlük duyuyor, onları sonsuza kadar reddetmek istiyorsunuz. Elinizin altından kaymış olan böyle bir şey yakında hiç çaba harcamadan sizin olacak.

25 Ağustos 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 11:32 Ay-Pluto görünümü Cuma gününün ilk etkili enerjisidir. Kaygılarınızla yüzleşmeye ve bunları çözebilecek çıkış formülü bulmaya sizi davet ediyor. görmezden gelinemez veya üstü kapatılamaz. Saat 18:31 Ay-Jüpiter kavuşumu, maddi konforumuz, iç huzurumuz bizim için önemli. Özellikle bize karşı nazik ve anlayışlı davranan, bizi düşünen kişileri memnun etmekten kaçınmayız. Saat 19:07 Ay-Satürn görünümü, evinizin ihtiyaçlarını veya ailenizi ilgilendiren harcamaların ciddiyetle yapıldığı, hesaba uygun şekilde halledilmesini sağlanacağını işaret ediyor. Taşınma, satın alma, evinizi güzelleştirme yönünde uzun vadeli düşünmekte yarar vardır. Saat 23:05 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, kontrol dışı duygusal patlamalar yaşanması muhtemeldir. Benim tavsiyem sizi neyin gergin hale getirdiğinin altını belirlemeniz. Böylece konu dağılmamış, esas olan üzerinde yoğunlaşmış olursunuz. Belki de bu yoğunlaşma doğru bir çıkış yolu bulmanızı sağlayabilir. Saat 23:51 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, maddiyatla ilgili konuları bir an önce halletme arzumuzu işaret ediyor. Geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek istiyoruz. Riskten uzak, hakikaten mutlu olacağımız bir seçim yapmaktan yanayız. Gönlünüzden geçen güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

25 Ağustos 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşamında üstün konumdaki insanların sana yüklendikleri fikirler bugünlerde kafanı oldukça kurcalayacak.

25 Ağustos 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz ile ilglili aşırı duyarlı ve kırılgan olmamaya özen gösterin.

25 Ağustos 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel konularda biraz dağılabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni fikirler yaratabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda görünür olmak isteyebilirsiniz. Ön göremediğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmanız gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

25 Ağustos 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkiler söz konusu olduğunda bugün yanlış anlamalardan ve anlaşılmalardan kaynaklanabilecek problemlere biraz daha dikkat etmelisiniz. İlişkilerde dengeyi daha çok gözetmeniz gerekecek.

25 Ağustos 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

25 Ağustos 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Satürn'ün düzelmesiyle beraber aile hayatınızda yaşadığınız bazı sorunlar çözüme kavuşacak ve geride kalmaya başlayacak. Maddi konularda güzel sonuçlar elde edebilir, doğru adımlar atmak suretiyle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

25 Ağustos 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün rüyalarınıza odaklanın. Gördüğünüz rüya geleceğiniz olabilir. Ofis ortamında çalışanlardan bazıları ani işten çıkmak isteyebilirler. Aşırı heyecan, stres ve öfkeden uzak durun. Kişisel enerjinizi spor aktivitelerine harcayabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınızı şekillendirmek için elinizdeki konuları bir sıraya koyup tek tek gözden geçirin.

25 Ağustos 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Ağustos 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 42' 23" R
Ay
Akrep
09° 24' 18" R
Merkür
Koç
16° 02' 03"
Venüs
Koç
23° 45' 04"
Mars
Balık
25° 11' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 29"
Satürn
Balık
16° 02' 20"
Uranüs
Boğa
22° 00' 51"
Neptün
Balık
28° 43' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 23"
Lilith
Başak
22° 41' 07"
True Node
Koç
15° 37' 36"
Son Güncelleme : 24/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>