Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu da hafta sonu gezinize katmak için gözlerden kaçmayan oyunlar içindesiniz. Onda ilk kez rastladığınız ve tanımlayamadığınız bir şeyler buluyorsunuz. Ne zaman açılacağınız merakla bekleniyor.

İş yaşamınızda birtakım insanların size karşı kötü niyetler beslediğini düşünüyorsunuz. Bu sizi huzursuz ediyor, veriminizi de düşürüyor. Sizi anlamaya çalışan birine de bugün yine bu korkularla uzak duracaksınız.

Bugünden hafta sonunun harcamalarını nasıl kısacağınızı düşünüyorsunuz. Bankada çok özel durumlar için biriktirdiğiniz para önümüzdeki günlerde sizi fazla üzmeyecek özel nedenlerle bir miktar eksilecek.

Sizinle küçük çaplı biryapmak isteyen bir ahbabınız, yapmayı düşündüğü işte sizden daha deneyimli değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gününüz hafta sonu projeleriyle geçecek. Tadı damağınızda kalan bir yere yeniden gitmeyi düşünüyorsunuz. Bazı düşüncelere modası geçmiş deyip değer vermiyorsunuz. Aslında farkında olmadan çoğu zaman bu düşüncelerle yaşıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıktı. Ama bu sizi pek rahatlatmadı. Kendinize yeni masraf kapıları arayacaksınız.

31 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 31 Ağustos (saat 18:28)-5 Eylül (saat 14:29) Merkür-Aslan burcuna geriliyor. -Gizli ilişkiniz, kaçamaklarınız -Geçmişe ait deneyimleriniz, bilinçaltınızdaki tüm meseleler -Dünyadan uzaklaşma isteğiniz(inziva), kaçışlarınız, -Gizli işleriniz, gizli düşmanlarınız, yüzleşmekten kaçındığınız konular, İlaç bağımlılığı, sürekli bilgisayar başında olma hali, sürekli uyumak gibi) -iyileşme ve tedavi yeteneğiniz(nekahet dönemi) -zorunluluklarınız, yaşamdaki yönünüzü etkileyen güdüleriniz, -Şefkat ve merhametiniz, gizlilik içinde yaptığınız iyilikleriniz, Sağlık durumunuz. Gizli görüşmeleriniz, -Sırlarınız Merkür Geri Hareket süresince yukarıda belirtilen alanlarda: İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli. Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı. -Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı. -İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı. -Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları geri hareketin bitim tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 12 Eylül itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz. -Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi(gölgeli günlerin başlangıcı) yani 6 Ağustos tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı. Gününüz güzelliklerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

31 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ortamında duyduklarına karşı yapacağın yorumlar mantığının eseri olacak. Maddi olarak güçlü bir gündesin.

31 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal hukuki süreçleriniz varsa yeni gelişmeler oluşabilir ve sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz.

31 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmiş kalan konuları çözümlemek isteyebilirsiniz. Toprak ve emlak konuları ile ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırabileceksiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oylayabilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

31 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal...

31 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevreniz ve ilişkilerinizdeki iletişim alanında yeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi daha keskin ve kurallı haliyle aktarabilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmak ve ilişkilerdeki olası problemlerin üzerine gitmek için iyi bir zamanlama da olmadığınız bugün enerjinizi yazı yazarak veya küçük geziler yaparak yükseltebilirsiniz.

31 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kadersel alanınızda gerileyen Merkür'ün etkisiyle, 5 Eylül'e kadar geçmişte olmuş bitmiş ama hâlâ tam anlamıyla çözülmemiş veya tamamlanmamış meselelere odaklanabilirsiniz.

31 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ağustos ortasından beri burcunuzda hareket eden Merkür, bugün Aslan burcuna geçiş yapıyor. Demek derin bir bilinçaltı açılımı yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki önemli konuların temelinde yatan özellikleri keşfedebilirsiniz. Buna göre yeni bir strateji oluşturmanız mümkün. Kendi kendinize kalarak, yaşamınızı yönetirken nerelerde hata yaptığınızı keşfedebilirsiniz. Bundan sonra alacağınız kararlar daha kalıcı ve cesaret yüklü olabilir.

31 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

31 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 56' 06" R
Ay
Yengeç
00° 04' 03" R
Merkür
Koç
24° 47' 19"
Venüs
Boğa
14° 21' 34"
Mars
Koç
08° 03' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 12"
Satürn
Balık
17° 27' 53"
Uranüs
Boğa
22° 58' 24"
Neptün
Balık
29° 12' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 13"
Lilith
Başak
24° 32' 27"
True Node
Koç
15° 06' 09"
Son Güncelleme : 11/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>