Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi baskı altında tuttuğunuz için duygusuz biriymiş gibi algılanıyorsunuz. Hoşgörünüzü genişleterek bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Bu başarmanız, başkalarına güvenmeyi test ederek öğrenmenize bağlı.

Çevrenizde bulunanların çoğunun ilgisini çeken bir konuda yeni bir yöntem ve çözüm önererek dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Kıvrak zekalı, düzenli, ısrarlı ve faydacı özellikleriniz işinizi daha da kolaylaştıracak. İş hayatınızın yakın geleceği parlak işaretler veriyor.

Normal kazancınızın dışında bir kazancınız olacak. Olacak ama bu fazla paradır diye hemen harcamaktan kaçınmalısınız, çünkü hemen arkasından doğacak bir gereksinme için size bir şans olarak verilmişçesine bir özelliği var bu paranın.

Sinirlenmeniz gerekmez, herkesin en az sizin kadar planlı ve düzenli olması gerektiği gibi bir saplantınız var, bunu atmalısınız. Gönül savrulmalarında mantığı yardıma çağırma huyunuz iyi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlı düşünün. Planlı olmak iyi ama kendinizi sınırlayacak düzeyde olmamalı. Önceden hesaplamadığınız için bir açık gibi görünen noktalarda yeni açılımlar başlar ve bu da aslında şanslı değil, özgür olduğunuz için böyle gerçekleşir. Bazı planlarınızı bilerek yarım bırakın. Bu akşam katılacağınız davette tanışacağınız biri ile aranızda ilerleyen zamanlarda bir ortaklık ilişkisi olabilir.

30 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 01:00 Ay-Neptün görünümü, sahteliklerden, sanki doğruymuş, iyiymiş gibi davranan insanlardan hoşlanmadığımızı gösterir. Biz hem ailevi hem ilişki ve genel olarak her konuda sonuca, görünene önem veriyoruz. Bu saatte durumları bu keskin bakış açısı altında ele alabiliriz. Saat 17:31 Ay-Satürn kavuşumu ailemizle ilgili konularda sorumluluk çerçevesinde düşünmemizi sağlıyor. Kendimizi biraz denetim altına alınmış gibi hissedebiliriz. Evimizle alakalı konular, görevlerimiz, işler veya yapılması gerekenlerle ilgilenmek zorunda kalabiliriz. İç dünyamızda keyifli olmamızın önüne geçen koşullarla baş etmeye çalışmak yorucu gelebilir. Saat 18:38 Ay-Jüpiter görünümü, ailemizin varlığı, bir yuvanın huzuru nasıl önemliyse, bizim için para da aynı şekilde kıymetli. Çünkü parasız mutluluk da bir yere kadar diye düşüneceğiz. Özgürlüğümüz, bizi baskı altına alan her şeyden uzak durmak istiyoruz. Saat 22:01 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gerçekten özgür olmanın hayata güven duymamızdaki etkisini vurguluyor. Şartlar, hayatın kendisi veya duygular kimi zaman bizi yorsa da, bu saatlerde gönlümüzü dinlendirmenin önemli olduğunu biliniz. Kendinize zaman ayırınız. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten sevgi ve saygılarımla kutlarım. Başta Atamız olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnettarlıkla anıyoruz.

30 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanları anlamakta zorlanacağın bir gündesin. Çevrendekilerin egosu sınırlarını zorlayabilir.

30 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir kariyer hedefine dair bir açılım yapabilirsiniz. Borçlarınızı ödeyebilir ve vergi borçlarınızı düzenleyebilirsiniz.

30 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular önem kazanabilir. Kendinizi geçmişinizde olan konular içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla yönelmeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizde daha rahat ilerleme kaydedebilirsiniz. Emlak ve gayrı menkul işleriyle ilgilenebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda eğitim almak isteyebilirsiniz.

30 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UYKUNUZDAKİ düzensizlik dengenizi alt üst edebilir. Zihniniz yeteri kadar yorgunken buna bir de bedensel yorgunluğu eklemeyin.

30 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizle birlikte seyahatler, geziler gündeme gelirken, onlarla yeni yolculuk ve maceralara açılmaktan keyif alabilirsiniz. Bilgelik adına ailenizden, atalarınızdan, geçmişinizden aldığınız çok fazla birikim olduğunu fark edebilirsiniz.

30 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiç beklemediğiniz yerlerden gelen haberler çok işinize yarayabilir. Çok fazla ön planda olmayacağınız her türiçin ve aşk hayatınızda sevdiğiniz insan tarafından destekleneceksiniz.

30 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızdaki coşkulu kararlar size cesaret ve neşe taşır. Adeta küllerinizden yeniden doğmak istersiniz. Hayatın tadını çıkarmak sizin için neşe kaynağı olacaktır. Diğer yandan baskıladığınız liderlik özellikleriniz bugün su yüzüne çıkar. Bunu pozitif yönde kullanmaya çalışın. Hayatın hep pozitif yönlerini görmeye çalışın. Olumsuzlukları kendinizden uzak tutun.

30 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün alacağınız bir haber yüzünden gerilim içine girebilirsiniz. Ancak, kararlı ve sakin davranabileceğiniz bir dönemde bulunduğunuz için ilişkilerinizi dengede tutabilirsiniz. Olayları anlayış ve sükunetle değerlendireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sizi fazla zorlamayacak.

30 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 09' 34" R
Ay
Yay
10° 57' 16"
Merkür
Koç
16° 03' 41"
Venüs
Koç
26° 51' 30"
Mars
Balık
27° 07' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 30"
Satürn
Balık
16° 16' 24"
Uranüs
Boğa
22° 09' 22"
Neptün
Balık
28° 48' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 04"
Lilith
Başak
22° 57' 54"
True Node
Koç
15° 30' 38"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>