Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşksız yaşayamadığınız gibi aşkı barındıramıyorsunuz da. Çünkü siz aşka onun kaldıramayacağı kadar anlam yüklüyorsunuz. Aşkı bir çok mecburiyetle sarıp öyle yaşamaya çalışıyorsunuz. Ama yakında bir değişme çabası içine sokulacaksınız.

Birkaç zamandır kendinizi topun ağzında görüyorsunuz. Oysa işyerinizde size yönelik bir niyet yok. Üstelik şu günlerde büyük sorumluluklarla birgezisine gönderileceksiniz.

Para konularında ilginç bir şansınız var. Sanki bunu biliyor gibi yaşıyorsunuz. Yanlış bir yatırımın sonunda yüklü bir para yitirdiniz. Bunun üzüntüsünü yaşarken hiç beklemediğiniz bir yerden yitirdiğinizden hayli fazla bir paranın haberini alacaksınız.

Sizi sevmeyen biri gerçekten var ve bu kurnaz, kötü niyetli düşmana karşı önümüzdeki günlerde çok uyanık olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma ortamınızı,alanınızı ve gündelik yaşamınızı düzenleyici adımlar atabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Hesap, detay, titizlik, incelik gerektiren konulara odaklanmak için uygun bir gün olabilir. Sağlık işleriyle ilgilenebilirsiniz.

4 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Ay-Kova burcunda seyrine devam ediyor. Toplumsal yaşamda yardımlaşma, insanlara destek olma , arkadaşlık ve grup ilişkileri, farklı yaşam tarzları hakkında araştırma yapma, çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde durma ve özgürlük gibi kavramlar çok önemli. Şu sıralarda her birimiz kendi hayatımızla ilgili bir konuda oturup düşünüyoruz. Bazen tamam budur diyoruz. Sonra, yok canım biraz daha düşünmek lazım diyerek temkinli davranmaya çalışıyoruz. Tabii ki, bu bizi bir hayli yıpratıyor. Ancak şu var ki, belki de bu bekleyiş ve kararsızlığımız bizi pişman olacağımız bir kararı vermekten koruyor olabilir. Saat 16:04 Ay-Satürn görünümü, bir çok meselenin, mecburiyetlerin,hayatının veya başka nedenlerin özgürlüğünüzü kısıtladığını düşünebilirsiniz. Asıl isteğiniz, huzurlu bir yaşam ve eviniz içinde paylaşımın düzgün olması. Fakat bu tek taraflı halledilecek bir şey değil. Birlikte yaşadığınız insanların da buna katkısı gerekecek. Saat 18:44 Ay-Jüpiter görünümü, çalışma hayatımızı, parasal durumumuzu gözden geçirmede etkili oluyor. Kaliteli bir yaşam, özgürlük, fikir alışverişi, sevdiğimiz şeyleri yapmak istiyoruz. Bu saatlerde özellikle yeni çözüm yolları bularak nasıl rahatlayacağımızı düşünmemizi sağlıyor. Güzel görünmek, ilgi uyandırmak isteriz. Bazı özel ihtiyaçlarımız için bir miktar para ayırabiliriz. Bayramımız güzel buluşmalara, huzurlu gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle ilişkilerinin yoğun olduğu bir gün. Birden fazla konuya yoğunlaşman, işlerini bitirmene engel olabilir.

4 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler günlük rutinlerinizi değiştirebilecek ölçüde fark yaratacak.

4 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Eşinizle ilgili konular anlık değişikliklere neden olabilir. Kendinizi işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Parasal konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

4 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

yük istekler ve güçlü arzular içindesiniz. Kendinizi göstermek istiyorsunuz. Ancak yaptıklarınızla içinizden yükselen istekler farklı olabilir.

4 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işler, misafir ağırlamak ve sevdiklerinize hizmet etmek gibi etkiler devrede olacak. İşlerinizi istediğiniz gibi toparlayabilirsiniz. Sizin dışınızda oluşan olaylar sizi hâlâ geriyor ve sinirlendiriyor.

4 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Durup dururken çıkan tartışmalardan kesinlikle uzak durun. Egosu yüksek, kibirli insanların yanlış tutumlarını hiç eleştirmeyin. Onlar kendi hatalarını görmeyi öğrenmeliler. Zihninizin hızlı çalıştığı bir gün. Kendi fikirlerinizi kendinize saklayın. Eleştirilere açık değilsiniz. Sosyal ilişkilerinizi kafanızı dağıtmak için kullanın. Rutin işlerinizi hallederken aksilik çıkaran insanlarla boşa zaman harcamayın.

4 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgiyle davranacak, olaylara olumlu açıdan bakacaksınız. Parasal konularda sakin ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. İlginç durumlarla karşılaşmanız mümkün. Bu durum sizi heyecanlandıracak ve yeni planlar yapacaksınız.

4 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 39' 04" R
Ay
Başak
19° 35' 59"
Merkür
Koç
17° 08' 15"
Venüs
Koç
18° 37' 21"
Mars
Balık
21° 57' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 06"
Satürn
Balık
15° 38' 20"
Uranüs
Boğa
21° 46' 60"
Neptün
Balık
28° 35' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 54"
Lilith
Başak
22° 13' 26"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>