Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkesin çok net, çok açık biri olarak tanımladığı partneriniz, nedense sizden henüz tam not alamadı. Genel güvensizliğinizden o da payını alıyor. Bu akşam bütün takıntılarınızdan arınıp onunla yemeğe çıkın ve rahatlamış buğulu kafanızla onunla yepyeni bir gece geçirin.

Sizi yarışa çağırmayan insanlarla yarışmak zorunda değilsiniz. Bugünlerde herkesi kendinizle bir rekabet halinde görüyorsunuz. İş çevreniz genellikle hoş insanlardan oluşuyor. Bunlardan birinin size yakınlaşma arzusunu fark edin. Yeni bir dost edineceksiniz.

Parayı önemsemez görünüyorsunuz. Ama gereksiz denilecek kadar küçük tasarrufları bile önemsiyorsunuz. En kötü durumunuzda bile kenarda yine bir şeyleriniz bulunuyor. Size tasarruf tutkunu denilebilir.

Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı davranışlarınızla dostlarınızı tedirgin ediyorsunuz. Kendinizle fazla ilgilisiniz. Aldırmaz biri gibi görünmeniz artık çevrenize inandırıcı gelmiyor. Aile içinde bazı vicdan rahatsızlıkları yaşıyorsunuz. Bundan kurtulmak için gösterdiğiniz abartılı ilgilerle insanları sıkıyorsunuz. Bugüne yüklediğiniz anlamların altı boş görünmüyor. Bugün sevinçli bir gününüz olacak.

5 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 05 Eylül saat 12:35-22 Ekim saat 21:29 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Mars, bir hamlede bulunmak, hırsla öne çıkmak, hedefiniz için var gücünüzle çalışmak şeklinde özetlenebilir. Ayrıca çevrenizle olan ilişkiniz, eğitimdenhayatınıza kadar olan girişimleriniz, yakınlarınızla aranızdaki iletişiminiz şeklinde de önem taşır. Bu dönemde kişi, projelendirme, planlama, yürürlüğe koyma, düzenleme tarzında bir hayli cesur kararlar vermeye dönüktür. Ne de olsa, iki yıl sonra aktif bir enerji ile donatılmış olacağız. Ancak Mars-Başak burcunda doğal yapınızda bulunan eleştirel tutum ve davranışların sorun yaratabileceğini, her şeyi kendi başınıza yapmak isterken, dirençle karşılaşabileceğinizi ve engellerle mücadele edebileceğinizi bilmeniz lazımdır. O nedenle aklımız başımızda ve adım atmak istediğimiz konular üzerinde iyi bir analiz şart gözüküyor. 5 Eylül (saat 14:29)-10 Eylül (saat 05:52) tarihleri arasında Merkür-Aslan burcunda ilerleyecek. İşlerimiz üzerine odaklanırız. Sözgelimi bir sergi, oyun, yarışma, sınav, senaryo, sanatsal ve mistik faaliyetler gibi. Yaptığınız işe odaklanınız. Bırakın hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler. Kendinizi strese sokarsanız yanlışlar yaparsınız. Bu süreç, yeni bir yol tespit etmek yönünde düşünme sürecidir. Dinlenirsiniz, biraz kendinizle baş başa kalırsınız, toparlanırsınız. Biraz başınızı dinlenmek amaçlı yıllık izninizi kullanabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz alanlara yönelmeli ve hiçbir şeyin sizi üzmesine, yenmesine izin vermemelisiniz. Gereksiz meselelere kafanızı takmayınız. Not: Merkür geri hareketi sona erdi. Bir üst paragrafta, Aslan burcundaki düz seyri ayrıntılı olarak ele alınmıştır. Tedbir anlamında 12 Eylül tarihine kadar yine dikkatli şekilde her durumu analiz etmemizde yarar var. Bu iki geçişin sizler için faydalı gelişmelere işaret olması dileğimle,

5 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına çıkacak her sorunun kendi isteğin doğrultusunda sonuçlanmasını isteyip inatçı tavırlar sergileyebilirsin.

5 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi kabul ettirebilir, planlarınızla ilgili konuda yardım alabilirsiniz. Sevdiğiniz de sizi destekleyecek. Birlikte davetlere katılıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aslında kendinizi pek fazla yormadığınız sakin bir dönemde bulunuyorsunuz.

5 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle birlikte planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal anlamda kendinizi tatmin olmuş hissedebilirsiniz. Ortaklı konularda kısmetler olabilir. İki olay arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele edebilirsiniz. Bazı konularda eksiklerinizi gidermeniz için öğrenmeniz gereken konular olabilir.

5 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı...

5 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür retrosunun bugün sona ermesiyle birlikte hız kazanmaya başlıyorsunuz. Kendinizi daha fazla gösterme ve ortaya koyma fırsatı bulabilirsiniz. Ayın 10'undan itibaren iletişim trafiğiniz artıyor, kısa yolculuklar, ziyaretler çoğalıyor.

5 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür düzeliyor, iletişimsel olarak rahatlasanız bile hâlâ karşılaştırmalarınız yüksek olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın davranışları kafanızı karıştırabilir. Aldanmalara dikkat etmelisiniz.

5 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

23 Ekim'e kadar yaşam dinamosu Mars gezegenine ev sahipliği yapıyorsunuz. Yoğuntemposundan kafanızı kaldıramayacaksınız. Dolayısıyla bu dönemde sağlığınıza ekstra özen göstermekte fayda var. Stres kaynaklı psikosomatik rahatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hayatta her şeyi mükemmel yapmak için didinip durmayın. Olayları akışa bırakmaya çalışın. Bu kadar yoğun tempobaşarısını taşıyacaktır.

5 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

5 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 52' 57" R
Ay
Akrep
24° 21' 52"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 14' 26"
Mars
Balık
26° 07' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 15"
Satürn
Balık
16° 09' 07"
Uranüs
Boğa
22° 04' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 33"
Lilith
Başak
22° 49' 09"
True Node
Koç
15° 34' 46"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>