Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok anlam yüklemeyerek başladığınız bir ilişki umduğunuz gibi çıkmadı. Kalıcı bir beraberliğin umudunu yaşamaya başladınız. İsteksiz gibi başladığınız ilişkinizde şimdi gitgide daha çok sevmeye başladığınız biri var.

Tertipli, düzenlisiniz. İş hayatını kolaylaştıran özellikleriniz var. Ama sürekli arayışlar içindesiniz. Daha kazançlı birortamı arzusu sizde takıntı haline gelmiş. Sevgilinizle beraberliğinizde ekonomik bir denge istiyorsunuz. Bu şekilde ona olan duygularınızı daha iyi tanıyacağınızı düşünüyorsunuz.

Maddi olarak bir sıkıntınız yok. Fakat paranın manevi baskısı sizi presliyor. Parayı kazanırken kendinizle, kullanırken de sevgilinizle sorunlusunuz. Çok azını koyabildiğiniz ortak bütçe sizi rahatsız ediyor.

Gereksiz bir ezikliğin sıkıntısını gittikçe çoğaltıyorsunuz. Konuyu takıntı haline getirmeniz durumunda karşısında eziklik duyduğunuz değeri yitireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin de pek anlayamadığınız bir yorgunluğunuz var. Bazı ahbap ilişkilerinizdeki karmaşanın içindesiniz. Zarar görmemeniz için sabırlı ve toparlayıcı olmanız gerekiyor. Denizaşırı uzaklarda unutamadığınız biri var. Onu unutulmaz dost olarak özel bir yere koymuşsunuz. Uzaktan da olsa ilişkiyi sürdürmek için her yolu denediniz. Ama karşılığını hiç alamıyorsunuz.

10 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 10 Eylül (saat 05:52)-30 Eylül (saat 03:42) arasında tarihinde yöneticiniz Merkür, burcunuzda seyahatine başlıyor. Bu sizlerin düşünme, algılama, planlama yönünde en aktif zamanınız. Konuşurken, birüzerinde incelemede bulunurken, bir adım atarken her bir ayrıntıyı kendinize göre ele alma vaktiniz. Sizler bu geçişin en etkin kişileri olarak, etrafınızdaki kişilere örnek olabilecek kişisiniz. İnsanlar size danışabilir, yaptığınız işi beğenerek bunu nasıl düşündüğünüzü sorabilirler. Maddi konularda, hayatın genelinde bir geri çekilip duygularınızı tartıyorsunuz. İşte Merkür burcunuzda ilerlediği bu tarihte, o geri çekilişin sizi yoran noktaları, detaylı şekilde ele alarak güce dönüştürebilirsiniz. Merkür-Başak burcu geçişinin hepimiz için verimli geçmesi dileğimle,

10 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi bildiğin yolda güvenle ilerlemek istiyorsun. Ortamlarda fikirlerini açıklarken dikkatli olman gerekebilir.

10 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski yaraların üzerini silme kararınızı uygulama vakti geldi.

10 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz koşullar var. Yeni insanlarla tanışmak bakış açınızı yenileyebilir.

10 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

fikirlerinizin her zaman kabul görmesini bekliyorsunuz. Ortak karar almak bugünlerde şartlarınıza daha uygun. Özel hayatınızda ise şımartılmak hoşunuza...

10 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür bugün burcunuza ilerlerken hayatınızın genel gidişatı ve kontrolünü daha fazla elinize alabilir, insiyatif ve söz sahibi olabilirsiniz. İletişime daha açık olabilir, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle bir arada zaman geçirebilirsiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki 2 hafta boyunca, Merkür sizin kişisel alanınızda dolaşacak. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacak. Planlarınızı dillendirebilir ve rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haydi yine iyisiniz. 1 Ekim'e kadar Merkür burcunuzda seyahat ederek, sizi çok çalıştırsa da mükafatını verecek. İkili ilişkilerinizde akıcı iletişime açıksınız. İfade edilen konular gerçekçi bir plana oturur. Analitik zihninizle herkesin takdirini toplarsınız. Yeter ki aşır eleştirel olmayın. Herkesi olduğu gibi kabul etmenizde fayda var. Sindirim sisteminiz ve sinirsel yapınız hassas olabilir.

10 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

10 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 24' 51"
Ay
Akrep
27° 33' 50"
Merkür
Koç
26° 33' 37"
Venüs
Balık
21° 55' 22"
Mars
Balık
05° 10' 04"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 55"
Satürn
Balık
13° 19' 50"
Uranüs
Boğa
20° 40' 25"
Neptün
Balık
27° 49' 06"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 30"
Lilith
Başak
19° 49' 30"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>