Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavrın altı boş, bunu siz de biliyorsunuz. Bu oyunu fazla uzatmamanızda yarar var. Çekici partnerinizi bu konuda teselli edenleri tahmin etmeniz gerekiyor.

İşinizi seviyorsunuz. Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Bugünü biraz masraflı geçirdiniz. Şimdiden bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünüyorsunuz. Önünüzde hızla yaklaşan ödemeler, bugünkü savurganlığınıza izin vermiyordu. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var.

Ailenizden sizi çok ayrı özel bir yere koyan birisine, gereken karşılığı veremiyorsunuz. Bunun nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun değilsiniz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşamı onunla oturup konuşmak için uygun görüyorsunuz. Bu görüşme isteğinizde sizi bir sürpriz bekliyor olacak. Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatı yakalayacaksınız.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 04:28 Ay-Satürn görünümü, borç-alacak meseleleri, cinsel hayatınız, partnerinizin mali durumu ailenizle ilgili meselelere ciddi şekilde odaklanmanızı sağlıyor. İster istemez bunlarla ilgili bir problem varsa, akılcı ve gerçekçi şekilde ele almalısınız. Başkaları zorluk çıkartıyorsa, tek başınıza sıkıntılarınızı aşmanın yolunu bulmak lazım. Saat 07:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki veya finansal sıkıntılara çözüm bulma arzumuzu işaret ediyor. Tabii ki kimseye eğilmeden, çıkarlarımızın farkında olarak hareket edeceğiz. Bunun tersi bir durum işimize gelmeyecek. Çünkü biliyoruz ki, bizi bizden başka kimse düşünmez. Onun için her şeye dikkat edeceğiz. Saat 08:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, çıkarlarını düşünen ve bize gard almaya çalışan kişilerle anlaşmakta zorlanırız. Biz her ne kadar dengeyi bulmak istesek de, maddi-manevi anlamda birileri canımızı sıkmaya çalışıyordur. Bu kişilere toleranslı davranmak bizim için zordur. Saat 13:45 Güneş-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda karşınızdaki kişi üzerinde etkili görünmenizi, baskın olmanızı, gücünüzü kanıtlamanızı sağlar. Hayattan ne beklediğinizi bu görünüm sayesinde kafanızın içinde oturtabilirsiniz. Aşkta önceliklerinizi belirleyerek seçimlerde bulunabilirsiniz. Amacınıza ulaşmanızı sağlayan analiz gücünüz bugün gayet yoğundur. Saat 18:53-19:23 arasında Ay boşlukta olacağından, yarım kalan işlerin tamamlanması faydalıdır. Böylece daha sonra çıkabilecek aksiliklerin önüne geçilmiş olur. Saat 19:23 itibariyle etkili Ay-Boğa burcu seyri, hayata güven duymak, huzur bulmak isteğinizin işaretçisidir. Sizi yanıltan hiçbir şeyin yaşamınızda yer almasından hoşlanmazsınız. Bastığınız yerin emniyetli olması gayet kıymetlidir. Ne kadar çok sevseniz de, hiç kimsenin peşinden koşmazsınız. Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. Etrafınızdaki gereksiz şakalaşmalar, konuşmaları boş bulursunuz. Gördüğünüze inanırsınız. Güvenli olana yönelirsiniz. Neşeli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tasarladığın düşünceleri uygulamaya dökmek isteyeceksin. Yapmak istediklerini uygulamak seni güçlü kılacak.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren önemli konular önünüze gelebilir. Bazı durumlar sizi farklı bir sorumluluk algısına yönlendirebilir.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa konularda daha sakin davranmalısınız. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantığınız her zaman ön planda. Duygularınıza yer vermeden hareket ediyor ve olaylardan yara almadan kurtuluyorsunuz. İşinize dalıp sevdiğiniz kişiyi ihmal...

9 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aile hayatınıza yapacağınız parasal destekler sizi mutlu edebilir. Bir yandan da güçlü etkilerle yaratıcılığınızı ve keyfinizi, eğlenceli konu ve olaylarla ortaya koymayı başaracaksınız.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ciddiye alınmak, otoritenizi sağlamlaştırmak için önemli bir gün. Duygusal ilişki kavramına bakış açınızı değiştirecek bir kişinin fikirleri üzerinizde çok etkili olabilir. Bu uzun soluklu bir başlangıcı yaşamınıza taşır. Çocuğunuzun geleceğe ait hedeflerini mercek altına almak istersiniz. Eski düzenden çıkıp yeni enerjilere kalbinizi sonuna kadar açın. Mistik konularla ilgilenen bir kişinin etkisinde kalabilirsiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

9 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 36' 59" R
Ay
Aslan
24° 58' 04"
Merkür
Koç
18° 11' 18"
Venüs
Koç
16° 03' 09"
Mars
Balık
20° 21' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 09' 33"
Satürn
Balık
15° 25' 58"
Uranüs
Boğa
21° 40' 09"
Neptün
Balık
28° 31' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
19° 57' 36"
Lilith
Başak
21° 59' 34"
True Node
Koç
15° 35' 04"
Son Güncelleme : 18/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>