Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin bazı özel zevklerinize tepkisi var. Bunun ne şimdi, ne ilerde sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız gibi görünüyor.

Haftanın songünün de bile, haftaya yeni başlamış gibi bir eforla çalışıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak kim, nelerden, ne kadar sorumlu bilinçliliği içindesiniz.

Borç isteyen tanıdığınız herkese dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz. Bu yüzden yaşadığınız maddi sıkıntı yüzünden kendinize kızıyorsunuz.

Neticesini hatalı tahmin ettiğiniz bir kararı vermek üzeresiniz. Bu konuyu, uyarılara önyargılı bakmadan yeniden bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisine bir söz verdiniz, ama tutmakta güçlük çekiyorsunuz. Koşulların birden elverişsiz hale gelmesi sizi zor durumda bıraktı. Bu durum bir kırgınlığın hedefi olmanıza yol açacak. Siz de kendinizi pek haklı göremeyeceksiniz. Üç arkadaşınızın yaşadıkları ortak sorun sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bu sorunun sizi de içine almasından çekiniyor, bunu istemiyorsunuz.

15 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 05:51 Ay-Pluto karşıtlığı, gücünüzü tecrübeli olduğunuz alanlarda göstermenizi sağlıyor. Kendinizi net olarak ortaya koyabilir, kararlı olduğunuzda geri adım atmazsınız. Saat 16:00 Ay-Güneş görünümü, kendinizle ve çevrenizle barışık olmanızı sağlayıcıdır. İlişkinizle alakalı mevzularda da, şefkatli ve düşünceli yaklaşımlar size pozitif bir yansıma şeklinde geri dönebilir. Saat 19:19 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarımıza, sevdiklerimize düşkünlüğün göstergesidir. Ancak paramıza sahip çıkalım. Birilerini memnun edelim diye gücümüzü zorlamayalım. Hani değen insanlara, hakikaten bizim yanımızda olan kişilere gerektiğinde oluruz. Fakat bunun ayarını bilmekte yarar var. Saat 22:44 Venüs-Jüpiter görünümü, sizi moral anlamında güçlendiricidir. Daha esnek şekilde hayata bakarak, en azından elinizdeki güzellikleri fark ederek güzel bir şeyler olacağına dair inancınızı yükselticidir. Hayat evet zor, hatta bazen çileden çıkartıyor insanı. Ancak böyle görünümler gökyüzünde oluştuğunda canlanıyoruz, umudumuz artıyor. Bu saat başladığında, ılımlı bir ruh hali üzerinizde oluşacaktır. Bir şeylerin artık yolunda gideceğine dair sezgileriniz artacaktır. Karanlıktan aydınlığa ulaşmak gibi bir duygu üzerinizde hakim olacaktır. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendi şartlarını oluşturman gerektiğini fark edeceksin. Ailenle ilgili radikal kararlar alabilirsin.

15 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güven sorunu yaşadığınız ilişkilerinizi derleyip toplama ihtiyacı hissedebileceksiniz. Ruhunuzda sizi yoran bazı konuları onarma ve yola devam etme gücünü elde etme sürecidir.

15 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimler gündeme gelebilir. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Başarmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

15 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek...

15 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göreceğiniz parasal şanslar ve destekler yüzünüzü güldürebilir. Uzun zamandır uğraştığınız bir işin sonucunu alabilirsiniz. Hem maddi hem de geleceğe yönelik işleriniz için kapılar size açık.

15 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli ilişkilerinizin sizi ruhen beslediği bir dönemdesiniz. Kendinizi madden ve manen güvende hissetmek size iyi gelecektir. Arka plandaki kişilerden aldığınız destekle lider olmayı korkusuzca denemelisiniz. Bu dönemde karşınıza çıkan fırsatlar her zaman kapınızı çalmaz. 2015'ten beri ne ektiyseniz onu biçiyorsunuz. Sabreden derviş muradına ermiş. Keyfini çıkarın.

15 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

15 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 00' 15" R
Ay
Yay
08° 54' 56"
Merkür
Koç
16° 02' 39"
Venüs
Koç
26° 39' 41"
Mars
Balık
27° 00' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 17"
Satürn
Balık
16° 15' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 31"
Lilith
Başak
22° 56' 50"
True Node
Koç
15° 31' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>