Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz. Zihniniz iyi işliyor ve ilişkiniz konusunda akılcı kararlar alabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Biriktirdiğiniz işleriniz varsa bugün bunları halletmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Yapacağınız işlerde başkalarının fikirlerini sorup çevrenizdeki kişilere danışabilirsiniz.

Birikimlerinizi bugün tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz ve bazı harcamalar yapmak için kötü koşullara yakalanabilirsiniz. Hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız.

Bugün evinizde çıkan bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu yüzden zaman kaybedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin çokluğu sizi moral olarak çöküntüye uğratabilir. Bir süredir kendinizi yorgun ve bir çok konuda isteksiz hissediyordunuz. Bugün bu hislerinizde artış olabilir. Gün içinde ümitsizliğe kapılabilir ve karamsar duygular içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi ve olumlu hissedeceksiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, düşündüğünüz ve geri planda çalışarak hazırlandığınız işleri şimdi başkalarının yararına olacak şekilde sunmanız demektir. Tabii ki bu sunuşta bazı eksikler göze çarpabilir, bunu dile getirebilirler. Böyle durumlara açık olmak gerekiyor. Tamamlamak için süre istersiniz. Bu Dolunay, fikirlerinizi ifade ederken, diğer kişilerin de düşüncelerini almanız gerektiğinin işaretçisidir. Size göre olması gereken budur. Fakat birileri buna karşı çıkabilir. Kendiniz adına hareket etmek pek kolay olmaz. Tam tersine başkalarına yardımcı olmanız istenir. Şartlara göre belli bir esneklik payı bırakmakta yarar var. Bu Dolunayda yaptığı işten pek zevk almayan, şartlardan memnun olmayan Başaklar bunun düzelmesi için, diğer kişilerle ortaklaşa hareket edebilirler. Bu bir yasal, ideolojik, finansal anlamdaki sıkıntının dile getirilişidir. Tabii ki işveren konumundaki kişiler bundan pek hoşlanmazlar. Uzun süredirarayan bir kişiyseniz bu Dolunay bu yönde bir haberin işaretçisidir. Böyle bir durumda önerilene iyi bakmak lazım. Eğer size uymuyorsa, sonrasında sıkıntı yaratacaksa olur yanıtı vermeyiniz. Ay-Uranüs görünümü, birilerinin kendi çıkarlarını öne alarak düşünmesi halidir. Bu pek hoşunuza gitmez. Ancak çok da halledilmeyecek bir problem değildir. Birkaç gün sonra Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Şimdiki durumlar kendiliğinden iyileşebilir. İstediğiniz adımı atabilirsiniz. Biraz sabırlı olalım. Dolunayın ardından Ay, karşıt burcunuzda ilerleyecek. Bu biraz enerjinizin düşmesi, dinlenme arzunuzun artmasıdır. Gün içinde yaşananları şöyle bir gözden geçirebilirsiniz. Dolunayın, bir çok mesele üzerinde farkındalık yaratması dileğimle,

18 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs burcunuzda ilerliyor.. Çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip, enerjinizi asgariye indirmelisiniz. Ani ve atak davranışlar size uymayan bir ilişkinin, içine sürükleyebilir. Yüksek enerjinizin verdiği yanlış beraberlikleri daha sonra düzeltemeyebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin üzerinde gereksiz bir kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açık olmalı ve olayları olduğu şekliyle aktarmalısınız. Olaylara bakış açınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesi ve uzlaşmacı olması ya da bazı fikirlerin gerçeğe dönüşmesi için neden oluşturabilir. Daha fazla sosyalleşebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Fikir alışverişlerinin, bilgi toplama, bilgi edinme, ele geçen bilgiler veya hümanist ve toplumsal başlıkların ön plana çıkabileceği bir gün. Açıkça dile getirilen fikirleri bireyselleştirmemeli ve eleştirilere açık olmalıyız. Sabah saatlerinde, daha verimli işlere zaman ayırabilir, bazı alanlarda yeni başlangıçlar yapabilir, tecrübeli kişilerin tavsiyelerine ihtiyaç duyabiliriz. Dün de yazdığım gibi, Uranüs'ün görünümü, ilham verici fikirleri, yüksek yaratıcılığı, sürpriz başlangıçları, sürpriz gelişmeleri ve olumlu olayları akla getiriyor. İstememiz durumunda istediğimiz kişileri etkilemekte zorlanmıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularla ilgili yeni arayışlara gidebilirsiniz. Hareket halinde olduğunuz bu günde iletişim problemleri yaşanabilir. Üstlerinizden alacağınız destekler gün içinde iyimserliğinizi arttıracaktır. Gün içinde yaşadığınız olaylarda bütünü görmek sizin için çok daha kolay olacaktır.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birçok arzunuzun ertelenmesi size ağır bir yük gibi gelebilir. Bir çocuk gibi bazı konularda tutturuyorsunuz. Önce önünüzdeki konulara odaklanın.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutulmayla beraber sağlık,koşullarınız, çalışanlarınızla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Gözünüz baktığınızbir insan veya beslediğiniz hayvan varsa onların üzerinde olsun.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda gerçekleşecek tutulma sayesinde bilhassa çalışma ortamınızda özgürleşmekle ilgili karar almanız mümkün gözükmektedir. Çalışma ortamınızı değiştirmek, daha bağımsız koşullarda çalışmaya geçmek yahut çalışma yönteminizi değiştirmek için size gerekli enerjilerden faydalanabileceksiniz. Evcil hayvanınız varsa azat edilmek isteyebilir. Sağlık konusunda sindirim sistemiyle ilgili sorunlar hakkında farkındalık geliştirebilir yahut fazla kilolarınızdan arınmak için sağlıklı beslenme tekniğine yönelebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları sağlık

18 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

18 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 11' 11" R
Ay
Boğa
05° 16' 22" R
Merkür
Koç
21° 10' 13"
Venüs
Boğa
09° 35' 19"
Mars
Koç
05° 05' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 27"
Satürn
Balık
17° 09' 46"
Uranüs
Boğa
22° 44' 54"
Neptün
Balık
29° 06' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 43"
Lilith
Başak
24° 06' 39"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 07/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>