Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararların Radikalleşiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Sanatsal yapınız, bugün özellikle yüksek. Kalbiniz ve beyniniz, bir şeyler yapmak için çalışıyor gibi. Cesur olamk için yaratıcı yeteneklerinizi kullanın. Dışarı çıkın ve zaman geçirin. Biraz tembellik etmek isteyebilirsiniz ve eğer sevgilinizle oturup dinlenmek istiyorsanız, tabii ki bunu yapın. Ancak, bu enerjiden yararlanmak isterseniz, ihtiyacınız olan potensiyel enerjinin içinizde olduğunu unutmayın.

Bugün gerçek bir ilerleme kaydetme havasında olabilirsiniz. Belki kariyerinizde kendiniz için yeni bir hedef belirleyebilirsiniz. Yakın gelecekte gelirinizi artırmak için bir taahhütte bulunabilirsiniz. İlk başta, işte daha belirgin bir pozisyon için mücadele etmeye karar verebilirsiniz, ancak şirketiniz sizi terfi ettirmiyorsa, yeni biraramaya koyulabilirsiniz. Bugün hayalleriniz adına kendinize söz verirseniz iyi hissedeceksiniz.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Su kenarında vakit geçirmek seni cezbedebilir. Günün enerjisi, bu ıslak elementle bağ kurmanı sağlıyor. Belki de bir göl kenarında yürüyüş yaparsın. Sıcak bir banyo bile bu bağ için yeterli! Su elementi tazeleyici ve iyileştiricidir; öyleyse bu enerjiyi benimse!Sadece geçtiğimiz aydan sonra, her şeyden önce kendi kendine yeterliliğin öncelikli hedefiniz olduğundan daha nettir. Duygusal kargaşaya rağmen, özellikle evde, başarılı bir şekilde hayatta kaldınız. Önümüzdeki gün, hedefinize ne kadar ilerlediğinize bakmak için bir fırsat olacaktır. Ama fazla uzaklaşma. Kendine yeterlilik bir noktaya kadar iyidir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde ilişkilerinizde empati ve anlayış gereklilikleri doğabilir. Karşınızdaki insanlarla beklentilerde uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Yüksek beklentiler, idealize etme ve aşırı yüceltme-yerme durumlarından kaçının.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kontrolün dışında gelişen olaylar canını sıkabilir ve seni radikal kararlar almaya itebilir. Hayatına müdahale ettiğini düşündüğün kişilere karşı sınırlarını net şekilde çizeceksin. Üst düzey bir şirkette yönetici konumunda çalışan bir Başak burcuysan, bazı çalışanların sorumluluk konusunda yetersiz kaldığını düşünebilirsin. Hızlı bir toplantı ve planlama yapmaya karar verebilirsin.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki yoğunluk sizi oldukça bunaltmış olabilir. Yalnız kalıp kendinize her yerden ve her şeyden yalıtılmış bir ortam düşleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda bir şeyler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Partnerinizle konuşarak bütün sorunları çözebilir ve onun duygularına hitap edecek şekilde kendinizi güncelleyebilirsiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar olabilir. Karşınızdakini daha iyi dinlemeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylarla uğraşabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde net göremediğiniz olaylar kafanızı karıştırabilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde kendinizi halsiz hissedebilirsiniz. Grip ya da dalgınlığa bağlı ufak kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların görüşleri bugün biraz gerilimli olabilir ve genel olarak inatçı tavırlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Siz hazır olduğunuz takdirde ilham göz açıp kapayıncaya kadar çıkıp gelebilir. Egonuzun tutsağı olursanız size ulaşmaya çalışan sinyalleri algılamanız zor olabilir. Her türlü yeniliğe karşı açık görüşlü ve esnek olun. Değerlendirebileceğiniz bütün olasılıkları gözden geçirin.

18 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kesin kararlar almak için hazırsınız fakat sakinliğinizi korumanız gerekiyor aksi takdirde kendinizi yormuş, fakat bir yere varamamış olacaksınız. Sizi rahatsız eden bir durumla karşı karşıya kalsanız da çizginizden ödün vermediğiniz sürecek bu durumu hasarsız bir şekilde atlatacaksınız.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız var. Takıntılarınız sizi yönlendiriyor.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızı ifade etme noktasında sorunlar yaşanabilir. Sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Sorunları ve sıkıntıları tamamen çözüme kavuşturmanız gereken bir gündesiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size çok içten duygularla yaklaşmaya çalışan biri var. Onun geçmişteki bazı hatalarını abartarak ele almanız, bu yakınlaşma niyetini yok edebilir. Ona bir şans vermelisiniz. İş yerinde beklemediğiniz bazı karışıklıklar çıkabilir ve bunun sonucunda kafanız da karışabilir. Size ulaştırılan bilgilerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Önceden aldığınız kararları hemen değiştirmeyin. Para sıkıntılarınızı biraz da kendiniz arttırıyorsunuz. Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

18 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 33' 12" R
Ay
Başak
00° 18' 38"
Merkür
Boğa
00° 15' 51"
Venüs
Boğa
20° 14' 51"
Mars
Koç
11° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 56"
Satürn
Balık
17° 48' 41"
Uranüs
Boğa
23° 15' 04"
Neptün
Balık
29° 20' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 10"
Lilith
Başak
25° 04' 17"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>