Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aklında Yalnızca İş Var Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 80%

Tesadüfen tanıdığınız biri sizinle kişisel zaman geçirmek istediğini ima edebilir. Bu kişi sizden etkileniyor mu? Öyleyse, hisleri karşılıklı değil! Bir ilişkiniz varsa, bu önemli kişi için çiçek siparişi verin. İstemediğiniz bir duruma girmekten kaçının.

Övülme ihtiyacınızı feda etmeniz gerekebilir. Yapılması gereken işler olabilir ve sosyalleşmek için çok zamanınız olmayabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelme gereksinimi duyuyorsanız, bunu daha sonra yapın. Hevesli doğanız ve sosyal kişiliğiniz kendini boşaltacak bir yer arıyor. Ancak enerjinizi başka şeylere kanalize etmeye çalışın ve yapılması gereken projelere odaklanın. Oyun oynamayı günün ilerleyen saatlerine bırakın.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Bireyselliğini göstermek için yoğun istek duyuyorsun. Sürüye dahil olmak istemiyorsun. Sen pembe yünlü koyun olmak istiyorsun. Sokağı yürümek yerine sıçrayarak geçmek istiyorsun. Tamamen kendin gibi olabileceğin bir insan topluluğu bul ve insanların stilinde ilgili ne düşündüğünü umursama. Orijinalliğin etkileyici, öyleyse kendini susturma.Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal gruplarınızı değiştiriyor olabilirsiniz. Belki de an itibariyla bazı arkadaşlardan vazgeçiyorsunuzdur. Bu dostluklardan bazılarını bırakmak üzücü olabilir ancak yaşamınıza devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Farklı bir çevrede takılmaya çalışın. Eğer her zaman aynı bara, kitapçıya ya da kafeye gidiyorsanız, yeni bir yerler deneyin. Sizi birkaç ilginç insanla tanıştıracak bir çeşit maceraya atılmalısınız.

18 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Belirsiz koşullar ve karmaşık durumlar karşısında akışta kalmak iyi bir seçenek belki de. İşler sizin müdahaleniz veya kontrolünüz dışında ilerleyebilir. Sessiz veya pasif kalabilirsiniz. Yalnızlığınızın, tek başına olmanın tadına varabilirsiniz, meditasyon ve yoga gibi çalışmalar için uygun bir gün olabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında gürültü istemiyorsun. Yalnızcaile ilgili konuları gündemine alıyorsun. Patronların bu durumu fark ediyor. Seni ödüllendirmek isteyebilirler. Kendini bu kadar çokile yoğurman bedensel olarak yorulmana yol açabilir. Özel hayatındaki hobilerini gerçekleştirecek gücü kendinde bulamayabilirsin. İyi bir plan bu durumun önüne geçecektir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evliliğiniz ya da içinde bulunduğunuz herhangi bir ilişkinizin elinizi kolunuzu bağladığını düşünüyor olabilirsiniz. Bu yüzden beklentilerinizi konuşmak için doğru bir zamandasınız. Ruhsal anlamda kendinizi yorgun ve karmaşık duygular arasında hissedebilirsiniz. Olaylara nereden ve nasıl bir giriş yapacağınızı iyi kestirmelisiniz. 

18 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne sakin bir başlangıç yapabilirsiniz. Yabancılar ilgili konular gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız şeylerle uğraşmaktan keyif alacağınız zamanlar var. Öğleden sonrahayatınızda iletişim trafiği yoğun olabilir. Menfaatler ön plana geçebilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dinlenebilir ve yeniden enerji dolabilirsiniz. Kendiniz açısından mutluluk vaat edici gelişmeler yaşayabilir, bu gelişmeleri dostlarınız ile de paylaşmak isteyebilirsiniz

18 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür retrosu başlarken sosyal iletişimde yanlış anlamalara, iletişim problemleri ve kopukluklarına daha çok dikkat etmeniz gerekebilir.  Hayatınız 3 hafta sürecek retroyla yavaşlarken daha sabırlı olmalısınız.

18 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun yıllardır süregelen ilişkilerinizde büyük değişiklikler yaşanacak. Birbirinizden sakladığınız sırların ortaya çıkmasıyla beraber tartışmalar yaşanabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür dün itibariyle Yengeç burcunda geri hareketine başladı. 13 Temmuz'a kadar olan dönemde sosyal çevrenizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz.Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Bu dönemde eski arkadaşlarınızdan haber alabilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Haftaya iyi bir başlangıç yapamadınız ve bugün de maalesef aynı ruh hali ile devam ediyorsunuz. Özellikle maddi tedirginlikleriniz ve kazanç kapılarınızla ilgili problemleriniz olabilir. Beklentide olduğunuz geliri elde etmekte zorlanabilirsiniz. Düzen bozun ve âşık olun!

18 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle 12 Temmuz'a kadar Merkür Yengeç burcunda retro hareket yapacak. Bu dönemde özellikle eski dostlardan, tanışık olduğunuz kişilerden fayda elde edebilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bugün, mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kardeşlerinizin yardımınıza ihtiyacı var ve onlara destek olacaksınız.

18 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 01" R
Ay
Terazi
06° 43' 22"
Merkür
Boğa
04° 18' 38"
Venüs
Boğa
24° 01' 53"
Mars
Koç
14° 03' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 29"
Satürn
Balık
18° 01' 05"
Uranüs
Boğa
23° 25' 46"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 28"
Lilith
Başak
25° 24' 45"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>