Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorunlara Dahil Oluyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha karmaşık adımlar atma ihtimaliniz var. Sınırların yeniden belirlenmesi için kendinize zaman tanımaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Daha sabırlı olmaya çalışın. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski dostlarınızla görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Herkesin vaktinin kısıtlı olduğu bu dünyada, en çok da buna ihtiyacınız vardır. Bugün bu ihtiyacın ağır bastığını fark edebilir ve sorunların çözülmesi yönünde bir adım atabilirsiniz.

18 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara odaklanmak ve işlerinizi düzenlemek için uygun bir gün olabilir. Mantıklı ve analitik düşüneceğiniz bu dönemde projelerinizi planlamak ve detayları gözden geçirmek için fırsat bulabilirsiniz. İş hayatınızda disiplinli ve düzenli olmanız gereken bir zaman dilimindesiniz. Sağlığınıza dikkat etmekte, düzenli olarak egzersiz yapmakta ve beslenmenize özen göstermekte fayda var. Aşk hayatınızda ise partnerinizle iletişiminizi güçlendirmek için romantik anlar yaratabilirsiniz. Unutmayın, aşk her detayda gizlidir.

18 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır karar vermekte güçlük çektiğin konular bugün gündemine gelebilir ve seni bir karar vermeye zorlayabilir. Etrafında aniden gelişen olaylara istesen de kayıtsız kalamayıp, sorunlara dâhil olabilirsin. Detaycı yaklaşımın sayesinde, tüm zorlukların üstesinden geleceksin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, geleceğe yönelik planlarınızda bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

18 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi kıran durumlar gücünüzü iki yana ayırıp itebilir. Ama bu tutunamamanızı değil, tutunmanız için birden fazla seçeneğiniz olduğu anlamını da taşır. Eğer böyle bakarsanız hiçbir düşüşün, hiçbir ekonomik ya da psikolojik zorluğun sizi ulaştıramayacağı bir mucize yoktur.

18 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. İşlerinizde öngörmekte zorlandığınız konular olabilir. Yeniden harekete geçmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Planlarınızda aksamalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde bazı olaylarda sıkıntılar olabilir. Sabırlı olmalısınız.

18 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi güçlü hissedebilirsiniz ancak gücünüzü dobralıkla birleştirseniz de kırıcı olmamaya özen gösterin. Karşınızdakiler saygıyı hak ediyor.

18 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün muhatap olacağın insanlar ve olaylar seni biraz sınayabilir. Ancak bütün karşına çıkacaklara nasıl tepkiler vereceğin gününün genel gidişatını etkileyecek. Sakin kalıp anlayışlı davranmalı ve tepkilerini ölçmelisin.

18 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün kendinizden daha büyük bir şeye ait olma ihtiyacınızı harekete geçiriyor. Belki özel biriyle veya onun aracılığıyla becerilerinizi geliştirmekten keyif alacağınız bir zaman olabilir. Bugün ayrıca olayları ve insanları farklı bir ışıkta görüyorsunuz. Enerjinizi tüketen durumlardan veya insanlardan uzaklaşmak mümkün olabilir. Başkalarının sözlerinizi veya eylemlerinizi, sizinkinden çok kendi hayatlarına uyacak şekilde yanlış yorumlama eğilimi vardır! Şimdi zor olan şey sınırları belirlemek olacaktır.

18 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kontrolsüz enerjiler etrafını sarmış; sessizlikte kal. Çünkü senin için bu en iyisi. Sevgide kalarak her zorluğu yenebilirsin, sakın pes etme. Kişilerden, olaylardan ve durumlardan gelen sıkıntıları kolaylıkla atlatacaksın.

18 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde benimseyebileceğiniz en iyi politika, önceliklerinizi dikkatle belirlemek ve sorunları doğrudan karşılamak yerine onlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmanız olacaktır. İş arkadaşlarınızı eleştirmeyi bırakın ve ekibin her üyesinin önemli olduğunu unutmayın! Özel hayatınızda da aynı şekilde kararlı olmalısınız. Soğukkanlılık ve sağduyu sizi ileriye taşıyacaktır; aksi takdirde giderek yıpranacak ve tükeneceksiniz.

18 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Partner veya ortağınızla uzlaşabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alanda ani fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınızı sıkmayın. Bu akşamı, ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olarak kullanabilirsiniz. Ortak olduğunuz bir işte karamsar düşünmeye başladınız. Cesaretli adımlarla bundan karlı çıkmanız mümkün. Bu dönemdehayatınızda bazı şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez

18 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 39' 14" R
Ay
Başak
01° 33' 12"
Merkür
Boğa
00° 23' 41"
Venüs
Boğa
20° 22' 32"
Mars
Koç
11° 47' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 25"
Satürn
Balık
17° 49' 07"
Uranüs
Boğa
23° 15' 26"
Neptün
Balık
29° 20' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 29"
Lilith
Başak
25° 04' 59"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>